دوستان میشه یه لطفی بکنید یه لینک دانلود سالم از این بازی بهم بدید هرچی سرچ میکنم پاک کردند لینکاشونا
کسی اطلاع نداره بچه های مستقیم سازی لینک های همین فروم داره یا نه؟
دوستان میشه یه لطفی بکنید یه لینک دانلود سالم از این بازی بهم بدید هرچی سرچ میکنم پاک کردند لینکاشونا
کسی اطلاع نداره بچه های مستقیم سازی لینک های همین فروم داره یا نه؟
سلام
این قابلیت Keep که میتونی انتخابایی که تو نسخه های قبلی بازی انجام دادی رو اول تو یه دیتابیسی بسازی و بعدش وارد بازی بکنی،میخواستم ببینم این قابلیت تو نسخه های کرک شده pc هم هستش یا فقط نسخه اورجینال؟
Last edited by بردیا; 08-10-2015 at 15:58.
بالاخره تونستم بازی رو دانلود کنم بعد کلی سرچ و تست ، به نظر میاد راه حل تاثیر دادن انتخابا تو بازی رو پیدا کردم .
دقت کنید که تو این پست از Dragon Age Origins و Dragon Age 2 اسپویلر هست .
همون طور که میدونید این نسخه جای ایمپورت کردن سیو ، سیستم Keep رو داره که برای کسایی که بازی رو کرک شده دارن ، استفاده ازش غیر ممکنه . همچنین به دلیل آپدیت شدن مرتب بازی ، در حال حاضر امکان این نیست که یه نفر برای شخص دیگه ای از Keep استفاده کنه و براش فایل رو بفرسته .
امروز من وقت کردم بیشتر تو بازی پیش برم و به نظر میاد که مشکل حل شده برام . توی این 7 - 8 ساعتی که صرف این سیو کردم ، Connor رو دیدم(که تو حالت پیش فرض جوری در نظر گرفته میشه که تو نسخه ی اول کشته شد) ، و توی چندین دیالوگ انتخاب هام با حالت پیش فرض بازی تفاوت داشت . همچنین توی Codex هم Hero of Ferelden رو زنده نوشته(طبق حالت پیش فرض باید در نبرد با Archdemon کشته میشد) .
باز ادامه که دادم بازی رو دقیقتر میزان تاثیر این روش رو میگم ، ولی تا اینجای کار که هیچ مشکلی نبوده .
این روش توش از یه Save Editor استفاده میکنیم و برای همین مقداری زمان میبره ، اما خب در کل می ارزه و دردسر زیادی هم نداره . در پایین کامل توضیح دادم روش کارم رو :
اول از همه DAI Savegame Editor رو از لینک آخر پست دانلود کنید . بعدش هم از همون صفحه Updated "PlotFlagsMapping.txt" رو دانلود کنید . حجمشون به 100 کیلوبایت هم نمی رسه .
حالا فایل Rar که اول دانلود کردید رو باز کنید و بعد فایل Txt رو جایگزین اون فایل Txt داخل فایل Rar بکنید .
خب ، الآن سیوادیتور رو داریم و چیزی که نیازه خود سیو هست . من توی تست هام دیدم که اگه سیو دقیقا همون اول بازی رو وارد کنید جواب نمیده و باید یه ساعتی بازی کنید تا مقدمه بازی تموم بشه . بعد از اون سیو کنید و برای اطمینان بقیه سیوها رو پاک کنید و از همین سیو هم یه بک آپ بگیرید .
حالاتوی سیوادیتور ، Open رو بزنید و سیوتون رو بهش بدید . اگه سیو آماده ی تغییر باشه ، دو کادر پایین پر نوشته میشن .
خب ، از اینجا کار راحت و فقط کمی زمان بره . از کادر اول شروع کنید و برید پایین و تک تک مورد هایی که توضیح دارن رو بخونید(بعضیا فقط یه کد هستن ، به اونا دست نزنید) . این کادر به صورت True False هست . طبق اون توضیح و کاری که توی دو نسخه ی قبل کردید ، شروع به ادیت کنید . برای مثال یکی از خط ها به این شکله :
همونطور که تو توضیحش مشخصه ، این خط میپرسه که آیا در Witch Hunt(یکی از DLC های Dragon Age Origins) ، کاراکترتون(Warden صدا میشه) با موریگان به داخل اون پورتال رفت یا نه . در حالت عادی این خط False هست . ولی از اونجایی که من تو بازی خودم این DLC رو تموم کردم و با موریگان به پورتال رفتیم ، با یه دابل کلیک این رو به True تغییر دادم .(همینجا هم بگم که اگه خطی مثل این مربوط به یه DLC یا یه Quest که نرفتید بود ، بهش دست نزنید تا مثل حالت پیش فرض خود بازی باشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین صورت کادر اول رو تا آخر برید و طبق انتخاباتون تو دو بازی قبل اصلاحش کنید .حالا میریم سراغ کادر دوم . این کادر فرقش با اولی تو اینه که مقدار هم نیاز داره . باز مثل قبل میرید جلو و اونایی که توضیح دارن رو اصلاح میکنید(توی پرانتز خودش معنی هر عدد رو نوشته و کافیه اون انتخاب رو وارد کنید و Update رو بزنید . برای مثال ، یه خط به این شکله :
الآن اینجا درباره ی Dragon Age 2 هست سوال و میپرسه که Anders سرنوشتش چی شد . اگه شما Anders رو اعدام نکردید ، عدد 1 رو وارد میکنید و Update رو می زنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی این کادر رو هم اصلاح کردید ، اون Save رو بزنید و سیو جدیدتون رو ذخیره کنید . اسمش رو دقیقا مثل سیو اولیه بزنید(تو یکی از تستام این کار مهم بود) و بعد در پوشه ی سیوهای بازی جایگزین سیو اصلی بکنیدش .
حالا وقتی برید تو بازی ، انتخاباتون به حساب اومدن ! به شدت پیشنهاد میشه که همون اوایل این کار رو بکنید تا به هیچ مشکلی بر نخورید .
در نهایت این هم یه عکس از دوست قدیمیمون Connor :
لینک صفحه ی دانلود DAI Savegame Editor و Updated Plot Flags Mapping :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Arrowtic; 20-04-2016 at 13:23.
بیشتر پیش رفتم تو بازی .
تا اینجای کار بدون کوچکترین مشکلی از نظر داستانی بازی کردم و همه انتخابام به درستی به حساب اومدن . در دیدار با Hawke هم اطلاعاتی که داده شد کاملا درست بودن .
به نظر میاد که این روش مشکلی نداره !
ویرایش : Morrigan و Kieran هم کاملا درست پیش داره میره داستانشون و مطابق تغییراتی که دادم تو سیو هست .
Last edited by Arrowtic; 22-11-2015 at 00:04.
خب . اینم از این .
این بازی هم تموم شد(برای بار اول حداقل) و حدود 100 ساعت طول کشید .
یه سری نکات خیلی عالی داشت و البته چند موضوع نه چندان جالب . در کل یه بازی بی نظیر بود و برای شخص من بعد از Origins قرار میگیره . البته همینجا بگم که DAII رو من در کل به عنوان یه بازی بسیار خوب پسندیدم و این که آخره به این معنا نیست که ضعیف دیدمش . یه سری تست ها روش انجام داد سازنده و در بعضی جاها موفق و بعضی جاها ناموفق بود . داستان بازی خیلی خوب بود و اون حالت شخصی تر بودنش به خوبی سوار شده بود ، کاراکتر Hawke (حداقل Hawke من !) هم جز کاراکترای خیلی محبوبم شد بعد از اون بازی .به صورت خلاصه اگه بخوام بگم ، Inquisition تو تقریبا همه موارد محشر بود . شخصیت پردازی بازی به نظرم حدودا در حد و اندازه ی Origins بود و تک تک Companion ها به خوبی روشون کار شده بود . چندتاشون مثل Cassandra ، Solas و Iron Bull هم که به نظر من بینظیر بودن . البته بازم نتونستن برام اون کیفیت موریگان،للیانا و الیستر رو داشته باشن ، اما خب اون گروه یه گروه تکرار نشدنی بود که دیگه نظیرشو جایی ندیدم ! یکی از حس های خیلی خوب بازی هم ، نبرد در کنار کاراکترایی که از قبل میشناختیم(موریگان،للیانا،H awke،الیستر،Loghain) بود و خیلی اون کوئست ها لذت بخش بودن .
صداگذاری ها هم عالی بودن و صدای Inquisitor (من صدای نه چندان بم رو برای Inquisitor مرد انتخاب کردم) مثل Hawke تونست عالی جواب بده و به خصوص یه سری جاها تاثیر بازی رو چند برابر کرد . یکی از بهترین لحظات برای من هم ، لحظه ی ورود Morrigan بود که صداش رو اندازه خودش من دوست دارم !
داستان ... مهمترین جنبه ی هر بازی برای من داستانشه و Inquisition یه داستان خیلی خوب رو داشت . یه سری کوئست ها(مثل اون نبرد تو Haven و اون کوئست مرتبط با Warden ها) واقعا بینظیر بودن . اما خب در کل از این نظر بازی نتونست برای من نزدیک Origins بشه . دلیل اصلیش برمیگرده به نقش منفی اصلی داستان که اون حسی که انتظار داشتم رو القا نکرد . اوایل البته خیلی خوب بود ، به خصوص تو کوئست Haven و اون رویارویی بینظیری که باهاش داشتیم ، اما خب هر چی بازی بیشتر پیش رفت ، بی عرضگی خودشو بیشتر نشون داد ! باس فایت نهایی هم که به نظرم یکی از راحت ترین باس فایت های کل بازی بود و اون اژدهای Hinterlands برای من خیلی سخت تر بود تا دو باس فایت آخرین کوئست ! به نظرم حالا که میخواستن نقش منفی اصلی رو از بازی های قبل انتخاب کنن ، میتونستن داستان رو حول یه کاراکتری مثل The Architect بچینن که برای شخص من جز بهترین و جذاب ترین کاراکترای سری بوده . یه نقش منفی کاملا منفی نبود و کل ماجراهاش با The Mother به شدت به زیبایی کاراکتر کمک کرده بودن و یکی از معدود نقش منفی های اصلی بازی بود که من(Warden من در اصل) براش احترام قائل بودم و لحظه ای که کشتمش اون شادی شکست دادن یه نقش منفی رو نداشتم .
میرسیم به یکی از بزرگترین ایرادات بازی در نظر من ، سایدکوئست ها ! این دنیاگردی بازی عالی بود ، مناطق هم فوق العاده کار شده بودن ، وی کوئست های فرعی اصلا اون کیفیتی که انتظار داشتم رو نداشتن و بیش از حد از داستان اصلی منحرف میکردن بازی رو . از نظر داستانی هم بیشترشون چندان داستان خاصی نداشتن و مرتب کار های عادی(برو فلان جا فلان کسو بکش) رو شامل میشدن . از نظر کیفیت خود کوئست های فرعی ، دو نسخه ی قبل از این بازی به نظرم بهتر کار کرده بودن . به جز معدودی کوئست فرعی ، بقیشون اصلا اون کیفیتی که باعث موندگار شدن بشه رو نداشتن .گیم پلی بازی هم خیلی خوب بود و یه پلی بود به نظرم بین دو نسخه ی قبل . فقط ای کاش AI این دوستامون رو بهتر کار میکردن . سر یه سری فایت ها(به خصوص اون اژدها که الکتریسیته داشت و تو محیط آبی باهاش میجنگیدیم) من رو سکته داده بودن اینا . در کل امیدوارم که تو نسخه ی بعد حس کلی همین بمونه ، اما دوباره تاکتیک و استراتژی رو مهم تر کنن و یه کم به Origins نزدیک تر بشه ، با حفظ حالت سریعتر DAII و DA:I . به طور کلی جوری بشه که هم بتونی به همون شدت استراتژی کار کنی و هم اگه خواستی به صورت سریعتر این دو نسخه اخیر . تو این بازی استراتژی کمرنگ شده بود و اون جاهایی هم که ضروری بود هوش مصنوعی بازی لذتش رو کمتر میکرد .
گرافیک بازی هم برای این سبک خیلی خوب بود و مناطق به خصوص عالی کار شده بودن و این مشکل بزرگ DAII رو حل کردن و تنوع دوباره بالا رفته بود به شدت .
میرسم به یه مشکل بزرگ دیگه : DLC بسیار نامردی ، به نام Trespasser . منظورم این نیست که این DLC بد بود ، نه . در اصل جز بهترین های هر سه بازی بود و از نظر داستانی هم رده ی بازی اصلی بود . دقیقا به همین دلیل هم هست که ناراضی بودم ازش ! این DLC باید میشد بخشی از خود داستان ، نه اینکه بیان و پایان واقعی بازی رو تبدیل به یه DLC از نوع 15 دلاری کنن . اگه کسی DLC رو بازی نکنه بخش اصلی داستان رو از دست میده . سرنوشت Companion ها ، Inquisition و خود Inquisitor تو این DLC هست . اون سوالای بی جواب بازی اصلی هم اینجا جواب داده میشن . تو ایران که خب اکثرا کرک شده بازی میکنیم ، اما در کل حرکت جالبی نبود این DLC و من شخصا سر همین مورد از خرید بازی منصرف شدم و جاش دنبال نسخه اصل بازی هایی مثل Fifa 16 و ESO رفتم .
اما بازم میگم ، حتما این DLC رو یه جوری گیر بیارید و بازی کنید ، داستانش محشره و پایان حقیقی بازی رو توش میبینید و از اون ناتمومی در میاد .
در ضمن ، الآن که بازی با DLC هاش تموم شدن ، میتونم با اطمینان بگم که روشی که برای ادیت سیو گفته بودم کاملا عالی جواب میده و من به حتی یه مشکل هم برنخوردم و همه چیز طبق انتخابای بازی های قبلیم بود و حتی یه دیالوگ کوچیک هم نبود که عدم تناسب داشته باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)