مال من چند شبه 500 تا 1 گیگ رو برام حساب میکنه
مال من چند شبه 500 تا 1 گیگ رو برام حساب میکنه
این طرح 99%رایگانه
سرویس شما چیه و در ازای چقدر دانلود چه مقدار حجم کم شده
اگر طرح امسالی %99 باشه که هیچ چون دزدی رو رسمی کرده. اما اگر مثل من هنوز از کمپین پاییز پارسال دارید قابل پیگیریه
ایرانسل بسته ویژه ی دانلود شبانه گذاشته که خیلی بصرفست:
20 گیگ 2 تا 6 فی 2000 چوق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا واقعا می صرفه اینهمه پول یامفت بابت این سرویس %99 ریخته بشه توی شکم این مخابرات اونم در بهترین حالت شبی با تنها 1.5 گیگ؟ کلی استهلاک سیستم و مصرف برقش بماند. اگر کمپین پارسال 1 تا 7 بود یک چیزی چون شبی 5 گیگ میشه گرفت ولی این سرویسهای امسالش اصلا ارزش نگاه کردنم نداره
Last edited by HardwareMaster; 01-12-2015 at 04:10.
از 4 هست.
ولی اگه از 4 سیستم رو استارت بکنم با سرعت روز دانلود میکنه و از حجمم کم میشه / بهمین خاطر از 4:20 تا 4:30 برای دانلود ، استارت میکنم.
هیچ ربطی به 99% نداره متاسفانه پشتیبان ادعا میکنه 2 ساعت زودتر سیستم شروع به دانلود کرده واز اونجایی که مودم روی ppoe تنظیم شده نمیشه اثبات کرد میگه برای اثبات باید نیم ساعت قبل از دانلود شبانه مودم ریستارت بشه البته من از دیشب از این نرم افزار ریست اتو ماتیک استفاده میکنم شما هم استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا حرف عجیبی هم زد گفت بعضی فروشندگان حجم اینترنت مشهد حجم هاشون زودتر اب میره و حاضرنشد بیشتر توضیح بده
سلام
این کارت شارز هدیه هنوز برام منظور نشده...
بریم شکایت کنیم؟
این سامانه ثبت شکایت سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی رو پیدا نمیکنم...!!
----------------------
دیروز 5 گیگ شارژ کردن 6.25 گیگ شارژ شد...قضیش چیه؟
از کدوم سامانه ؟
سلام
طبق یک سری از قوانین بالادستی برای مخابرات / این الزام وجود داره که upload کاربرهاش رایگان باشه و تنها هزینه دانلود رو از ماها دریافت بکنه
که مخابرات زیر بار نمیره و میگه از آپلود هم ، پول میگیرم ولی در عوض در هنگام شارژ حساب به کاربرام بجای 1 گیگ ، 1.25 گیگ میدم .
سلام دوستان
آقا اگه کسی ازین طرح 2020 پاییزه خرید کرده تجربشو بگه
10 مگ سرعتشه شبانه هم داره گویا
سرعتشو محدود میکنن یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)