تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1936 از 2365 اولاول ... 9361436183618861926193219331934193519361937193819391940194619862036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,351 به 19,360 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید اقا
    من این سیستم رو انتخاب کردم و تا چند روز دیگه پول رو به حسابتون میریزم که زحمت خرید رو بکشین ( شرمنده بخدا )
    از همین الان بگم که من سیستم رو تا 1تومن میخواستم ولی تا همینجاش رو هم به زور اومدم البته با راهنمایی های شما عزیز دل
    پخش : 7056 kenwood
    امپیلی : rc70c4 gladen
    کامپوننت : فعلا پول ندارم ولی اگه تا 100 تومن واسه ی جلو باندی سراغ دارین که من صدای در حد خوب ازش بگیرم ممنون میشم ( اگه ندارین بعدا پول دستم اومد میخرم شاید هم همینجوری راضی باشم و به کامپوننت واسه جلو نیازی نداشتم )
    پک برق : 100 تومن
    نمیدونم کابل اسپیکر و کابل 2.5 هم جزو همون پک برق هستش یا جداست ( منظورم هزینه هستش )
    ساب باکس : من ساب روی طاقچه نمیخوام و اینکه یه ساب باکس تا 200 راضیم میکنه ( شرمنده گلیدن قیمتش تنده و اینکه من اهل بیس قدرتمند نیستم )
    اگه امکان داره یه ساب باکس مینی خوش صدا تا 200 تومن معرفی کنید يا اينكه بگين ميتونم بجاي ساب عقب و جلوي ماشين رو كامپوننت بزارم ولي ساب باكس نبندم و باند ٦*٩ هم نبندم ؟
    تا همینجا 1/250 تومن واسم اب میخوره که شما یه ساب باکس معرفی کنین ایشا... حله
    من یه مشکل دارم و اون اینه که دوستم میگه که من حتما یه چیزی بگیرم که نمایندگیش توی رشت باشه مثل کنوود یا پایونییر که اگه مشکلی پیدا کرد نمایندگی جوابگو باشه و میگه که من الان این گلیدن رو از شما خریدم و نصاب یه اشتباهی رو سهوا انجام بده و مشکلی واسه امپیلی پیش بیاد یا یه چیز دیگه ...... معمولا نصاب ها کار اشتباهشون رو گردن نمیگرن و میگن امپیلی خودش مشکل داشته ولی اگه خود امپیلی از نمایندگیه خودش باشه مجبوره عوضش کنه و سالم تحویل بده در صورتی که همه ی اینا حدس و گمانه ولی برای ما که level مالیمون پایینه یکم ریسکه . حالا من از شما میخوام توی رشت یا حالا گیلان یه نفر رو معرفی کنین که کننده کار باشه ( ماهر و تمیزکار ) و یا اینکه متاسفانه باید بیام تهران
    ممنون میشم کل سوالات رو جواب بدین و راهنماییم کنین
    سلام
    به سلامتی.
    امیدوارم تموم نشه این آمپ.فقط پخش و آمپ؟
    در مورد نمایندگی نه تو رشت فکر نمیکنم داشته باشه.
    در مورد نصب هم اگر نصاب نصب کنه و مثلا آمپ رودشن نشه با نایت به سالم بودن فیوز و....مکشل از آمپ هخست البته تو این 4 سال که این برند وارد شده من تاحالا هیچ خرابی توشون ندیدم.
    در مورد اسپیکر هم میتونید دو جفت کامپوننت ببندید ولی بیستون کلا تعطیل میشه.یا همون که عرض کردم یه جفت کامپوننت جلو و یه ساب عقب یا جلو کامپ و عقب کواکسیال.
    در مورد باکس گلیدن بله گرونه کمی ولی خب ارزشش رو داره. اما شما میتونید یه ساب M12 بگیرید به قیمت 230 خودتون براش یه باکس 30 لیتری سیلد بسازید.صدای بسیار کیپ و بیس خیلی نرمی میزنه تو این رنج قیمت واقعا ساب خوش صدئای هست.اصلا خسته نمیکنه آدم رو و موزیک رو خیلی لذت بخش تر میکنه.
    اسپیکر 100 تومنی؟نزن این حرف رو شما.خب خورد خورد بخر کاری که خیلی از بچه ها کردن کمی طولانی شد پروسه سیستم بستنشون اما آخر کار نتیجه رضایت بخش بوده.
    باز هم تاکید میکنم استیج جلو جزو اهم واجبات هست. نگین بعدا نگفتیا....
    سلام خسته نباشید
    یه 207 دارم که مالتی مدیای فابریک دک روشه که قابلیت جدا شدن نداره .
    میخوام یه پنل بگیرم که حداقل پنلش جدا بشه...مانیتورش رو برای دوربین سنسورم لازم دارم و میخوام بذارم باشه...فقط پنل رو میخوام عوض کنم ..
    تا 300 بیشتر نمیخوام هزینه کنم قابل افزایش هم نیست لطفا وسوسه م نکنید
    فقط یه پخشی باشه که امپ خور باشه ولی بدون امپ هم خوب جواب بده ..الان نمیخوام امپ بندازم چون فعلا پارکنیگ ندارم فقط داشته باشه که اگر بعدا بخوام یه آمپ مثلا 2 کاناله بذارم روش بشه! شایدم آمپ نذارم. اگه بذارم 2 کاناله بسه برام.
    نمیخوام صدا تیز باشه..صدای نرم و شفاف ..البته نه بم! شفافی که تیز نباشه.
    لطفا بهترین گزینه رو معرفی کنید .
    خودم حدس میزنم باید از بین کنوود و جی وی سی و سونی باشه درسته؟آلپاین هم خوبه؟ کجاییه؟ یکی مدل Alpine CDE-141E رو معرفی کرد بهم گفت اینو بگیر...فقط نمیدونم با این پول کدوم مدل بهترینه.
    باندام فابریک دک هست و توی در ها هم هست...فعلا به باند ها هم نمیخوام دست بزنم .
    یه نفر بهم X-400 کنوود رو پیشنهاد داد.خوبه؟ مدل هاش مختلفه؟؟؟ مثلا میگن یه مدل eXelon داره! چی هست؟ سری جدیدشه؟؟؟
    اگر پخش دیگه ای سراغ دارید که به نظرتون امکانات بهتری میده یا کلا بهتره در رنج 300 تومن معرفی کنید..حالا ده بیست تومن بالا پایین مهم نیست ولی دیگه بیشتر نشه.
    فقط کیفیت خود پنل و دکمه هاش هم برام مهم هست چون من زیاد عادت ندارم با ریموت کار کنم فقط بتونه با دسته کنترلی کنار فرمون مچ بشه که آهنگا رو و آلبوم ها رو با اون دسته عوض کنم... و ظاهرش..نور صفحه ش زیبا باشه...
    سلام
    بله 141 خوبه ولی فکر کنم کمیابه. X400 هم گزینه مطلوبیه.
    درود
    بهترین پخش تصویری با ویژگی تاچ را میخواستم بدونم؟
    2DIN یا ایندش؟
    بالاخره آلپاین 148 گرفتم !

بهتره همه ایناس دیگه
    سلام
    مبارکه چند گرفتین؟بله پخهش خوبیه.
    ناجی جان چه نظری بدیم؟من شخصا با سابهای پایونیر مخالفم.صدای خشکی داره. چرا حرف گوش نمیکنی شما؟بیا یه M12 بگیر اینقدر هم این ور اونور نرو.هم بیس نرمی داره و هم کیک بیس عالی. تو یه سیلد 30-35 لیتری نصب کن شک نکن دنبال هیچ سابی دیگه نمیری. پایونیر رو بنداز دور برادر.حرف گوش کن.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب حمید جان من نظر شخصی شما رو میخواستم وگرنه میدونم که جفتش گزینه های خوبی هستن!

4. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بالاخره فرصتی پیش اومد و کواک هاب هلیکس e69X رو روی طاقچه نصب کردم
    کیفیت و صدای بسیار خوب و شفافی داره هرچند که با پخش فابریک سازه گستر سایپا کیفیت عالی نمیده ولی بازم حیرت آور بود
    حالا اول یه پخش میخوام بگیرم و در مرحله بعد یه کواک 10 سانتی متری برای استیج جلو
    دوستان و اساتید لطف کردن و راهنمایی های زیادی کردن ولی اینقدر این اسامی و برند های پیشنهادی گسترده بود که قدرت انتخاب برام سخت شده و از طرفی هم توی شهر ما هر برندی گیرم نمیاد
    الان یکی از مغازه دارا خبر داده که آلپاین 150 آورده باید برم ببینم قیمت چطوره؟
    از طرفی هم یجا دیگه گفته بیا برات x400 میندازم کیفیت عالی میشه
    و 90 درصد فروشنده ها هم میگن اگر پایونر نندازی پشیمون میشی
    لطفا راهنمایی کنند دوستان
    هم کیفیت رو میخوام هم بیس رو هیچکدوم رو فدای دیگری نمیکنم

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به سلامتی.
    امیدوارم تموم نشه این آمپ.فقط پخش و آمپ؟
    در مورد نمایندگی نه تو رشت فکر نمیکنم داشته باشه.
    در مورد نصب هم اگر نصاب نصب کنه و مثلا آمپ رودشن نشه با نایت به سالم بودن فیوز و....مکشل از آمپ هخست البته تو این 4 سال که این برند وارد شده من تاحالا هیچ خرابی توشون ندیدم.
    در مورد اسپیکر هم میتونید دو جفت کامپوننت ببندید ولی بیستون کلا تعطیل میشه.یا همون که عرض کردم یه جفت کامپوننت جلو و یه ساب عقب یا جلو کامپ و عقب کواکسیال.
    در مورد باکس گلیدن بله گرونه کمی ولی خب ارزشش رو داره. اما شما میتونید یه ساب M12 بگیرید به قیمت 230 خودتون براش یه باکس 30 لیتری سیلد بسازید.صدای بسیار کیپ و بیس خیلی نرمی میزنه تو این رنج قیمت واقعا ساب خوش صدئای هست.اصلا خسته نمیکنه آدم رو و موزیک رو خیلی لذت بخش تر میکنه.
    اسپیکر 100 تومنی؟نزن این حرف رو شما.خب خورد خورد بخر کاری که خیلی از بچه ها کردن کمی طولانی شد پروسه سیستم بستنشون اما آخر کار نتیجه رضایت بخش بوده.
    باز هم تاکید میکنم استیج جلو جزو اهم واجبات هست. نگین بعدا نگفتیا....

سلام
    بله 141 خوبه ولی فکر کنم کمیابه. X400 هم گزینه مطلوبیه.

2DIN یا ایندش؟

سلام
    مبارکه چند گرفتین؟بله پخهش خوبیه.

ناجی جان چه نظری بدیم؟من شخصا با سابهای پایونیر مخالفم.صدای خشکی داره. چرا حرف گوش نمیکنی شما؟بیا یه M12 بگیر اینقدر هم این ور اونور نرو.هم بیس نرمی داره و هم کیک بیس عالی. تو یه سیلد 30-35 لیتری نصب کن شک نکن دنبال هیچ سابی دیگه نمیری. پایونیر رو بنداز دور برادر.حرف گوش کن.
    حمید جان شاکی نشو ما بودجمون همین قدره بعدشم من این ساب ودارم .m12چه برندی گلیدن ؟چه قیمتی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من تو چند تا ماشینی که داشتم و در هنگام فروش لوازمی که ازشون باز کردم
    یه سری باند و امپ و پخش دارم
    حالا همه را میخواهم روی یه زانتیا ببندم
    لطفا راهنمایی کنید
    اول که اگه لازمه چیزی عوض بشه بهم بگید لطفا
    و دیگه ترتیب بستن اینهاست
    ممنون از همه

اینم لیست قطعات :

پخش : pioneer-DEH-P7150

باند : دو جفت PIONEER 6975 اصلي

باند : يک جفت SONY 1620 S

کامپوننت : يک جفت KENWOOD 1730P

کامپوننت : يک جفت sony gf1022x

امپ : premier prg 8404

امپ : pioneer gm 6300f

امپ : Kenwood - KAC-X41

امپ مونو : PIONEER GM-D7400 M

ساب : 2 عدد pioneer 307_d4

باکس : cadence

خازن : soundstream

از دوستان کسی قابل ندونست جواب منو بده ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره فرصتی پیش اومد و کواک هاب هلیکس e69X رو روی طاقچه نصب کردم
    کیفیت و صدای بسیار خوب و شفافی داره هرچند که با پخش فابریک سازه گستر سایپا کیفیت عالی نمیده ولی بازم حیرت آور بود
    حالا اول یه پخش میخوام بگیرم و در مرحله بعد یه کواک 10 سانتی متری برای استیج جلو
    دوستان و اساتید لطف کردن و راهنمایی های زیادی کردن ولی اینقدر این اسامی و برند های پیشنهادی گسترده بود که قدرت انتخاب برام سخت شده و از طرفی هم توی شهر ما هر برندی گیرم نمیاد
    الان یکی از مغازه دارا خبر داده که آلپاین 150 آورده باید برم ببینم قیمت چطوره؟
    از طرفی هم یجا دیگه گفته بیا برات x400 میندازم کیفیت عالی میشه
    و 90 درصد فروشنده ها هم میگن اگر پایونر نندازی پشیمون میشی
    لطفا راهنمایی کنند دوستان
    هم کیفیت رو میخوام هم بیس رو هیچکدوم رو فدای دیگری نمیکنم
    سلام
    به سلامتی و میمنت.
    برای پخش چقدر میخواهید هزینه کنید؟
    استیچ جلو اگر کامپوننت میخوای بگیری تو RS100 گلیدن شک نکن.

حمید جان شاکی نشو ما بودجمون همین قدره بعدشم من این ساب ودارم
    .m12چه برندی گلیدن ؟چه قیمتی؟
    سلام
    شاکی نمیشم ولی خدائیش خیلی وقته فقط داری میچرخی و سوال میکنی. بابا ببند قال قضیه رو بکن بره.
    بله گلیدن هست 230 تومن.

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان کسی قابل ندونست جواب منو بده ؟؟؟؟؟
    سلام
    به نظر من فقط X41 و پایونیر D7200 M رو بگیر.بقیه رو ردشون کن برن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حمید جان شاکی نشو ما بودجمون همین قدره بعدشم من این ساب ودارم .m12چه برندی گلیدن ؟چه قیمتی؟
    سلام .
    بنظر من شما میتونی از همین سابی که داری استفاده کنی ، میتونی برای گرفتن صدای نرمتر از باکس پورتد استفاده کنی و تیون 37 . صدای ویبره ای و نرمتری باید بگیری .

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین پخش تصویری دو دین با بهترین کیفیت صدا و تصویر چیه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین پخش تصویری دو دین با بهترین کیفیت صدا و تصویر چیه ؟
    سلام
    در حال حاظر پایونیر 8750 هست 1900
    20 روز دیگه آلپاین X8 میاد که خب مسلما بهترین گزینه میشه.قیمتش الان مشخص نیست ولی من فکر میکنم حول وحوش 2300-2400 وایسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •