تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 284 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام به دوستان.راستش من ته ریش میزارم برای همین لازمه هر از گاهی اصلاح و کوتاهش کنم.ماشین lv 65 دارم ولی برای کوتاه کردن نیست و از ته میزنه.به نظرتون برای اصلاح صورت با شماره های مختلف تریمر بهتره یا موزر؟با550 تومن بودجه چه چیزی پیشنهاد میکنید؟ در ضمن قابلیت اصلاح با شماره های مختلف از جمله 2 و 4 رو داشته باشه.اصلاح با شماره صفر مهم نیست.ترجیحا ضد اب باشه و راحت گیر بیاد برای اصلاح سر هم مناسب باشه.ممنون.
    Last edited by fredmehdi; 21-11-2015 at 16:33.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان دنبال خرید ماشین اصلاح سر هستم،موزر داشتم ولی دنبال گزینه بهتری هستم،چه برند و مدلهایی پیشنهاد میدهین؟البته شاید گهگاهی برای کوتاه کردن ریش هم ازش استفاده کنم

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان دنبال خرید ماشین اصلاح سر هستم،موزر داشتم ولی دنبال گزینه بهتری هستم،چه برند و مدلهایی پیشنهاد میدهین؟البته شاید گهگاهی برای کوتاه کردن ریش هم ازش استفاده کنم
    شما که موزر داشتید، هر دستگاه دیگه ای بگیرید ازش ناراضی خواهید بود.
    به نظر من همون موزر رو دوباره بگیرید، هم قیمتش عالیه و هم از همه دستگاها بهتر عمل میکنه.
    من یه دونه رمینگتون گرفتم (ارزون ترین مدلش که 100 تومن بود) که این معایب رو داره:
    * صفر نمیشه
    * داغ میکنه
    * بعد از مدتی صداش وحشتناک زیاد میشه
    * قدرت کمی داره

همون موقع پدرم یه دونه موزر خرید که چینی بود و قیمتش هم 70 تومن. نه داغ میکنه، نه سرصدا داره، از صفر کوتاه موتاه با قدرت بالا.

4. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

منکه gb60k پاناسونیک گرفتم هم برای بدن و هم برای سر و هم برای صورت استفاده میکنم.39 اندازه مختلف برای کوتاه کردن داره.قیمتش عالیه.قدرت هم حرف نداره.تا نیم میلیمتر هم کوتاه میکنه.تا حالا توی عمرم از خرید چیزی اینقدر راضی نبودم.

6. این کاربر از fredmehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مسئله اینه که زیادم از موزر راضی نیستم،مو بلند باشه گیر میکنه،ریش را قشنگ صفر نمیزنه،حداقل مطمئنم مدلی که مال 20 سال پیش هست نسبت به مدلی که 10 سال پیش گرفتم بهتر بود

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مسئله اینه که زیادم از موزر راضی نیستم،مو بلند باشه گیر میکنه،ریش را قشنگ صفر نمیزنه،حداقل مطمئنم مدلی که مال 20 سال پیش هست نسبت به مدلی که 10 سال پیش گرفتم بهتر بود
    درسته. اما اگر پیچ موزر درست تنظبم بشه کاملا صفر و تمیز میزنه واستون، حتی اگر چینی باشه (خیلی از دوروبری‌هام چند سال موزر 10 15 تومنی خریدن و کاملا هم راضین).
    این مشکلی که گفتید مشخصاً به دلیل تنظیم نبودن پیچش هست و احتمالا تیغه‌های ‌بالا و پایین فاصلشون درست نیست.
    فکر کنم زیادی تبلیغ کردم! فقط گفتم اگر بخواید هزینه پایین کنید موزر بهترین گزینه هست.

9. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

مسئله اینه که زیادم از موزر راضی نیستم،مو بلند باشه گیر میکنه،ریش را قشنگ صفر نمیزنه
    سلام
    شانه ی زیریِ موزر (شانه ی ثابت) در نوکش حدود 2 MM ضخامت داره پس محاله مو رو از ته بزنه
    اگر دو پیچ شانه ی ثابت رو شل کنین و شانه رو تا حد امکان بکشین عقب , موها کوتاهتر میشه
    اما اگر بیش از حد بکشینش عقب اونوقت لبه ی شانه ی متحرک میزنه بیرون و موقع اصلاح ,پوست رو نیش میزنه و پوست زخم میشه

باید شانه ی ثابت رو طوری تنظیم کنین که حداقل 1mm عقب تر از شانه ی ثابت باشه موقع محکم کردن پیچها باید دقت کنین شانه ی ثابت کج نباشه وگرنه موها رو کوتاه و بلند میزنه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-11-2015 at 14:15.

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

مسئله اینه که زیادم از موزر راضی نیستم،مو بلند باشه گیر میکنه
    علتش اینه که ماشین رو با سرعت حرکت میدین . درضمن, مرتب و تمیز بودن موها باعث بهتر بریده شدنشون میشه

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

به نظر من همون موزر رو دوباره بگیرید، هم قیمتش عالیه و هم از همه دستگاها بهتر عمل میکنه.
    من یه دونه رمینگتون گرفتم (ارزون ترین مدلش که 100 تومن بود) که این معایب رو داره:
    * صفر نمیشه
    * داغ میکنه
    * قدرت کمی داره

همون موقع پدرم یه دونه موزر خرید که چینی بود و قیمتش هم 70 تومن. نه داغ میکنه، نه سرصدا داره، از صفر کوتاه موتاه با قدرت بالا.
    فکر کنم مدلش ۵۰۳۰ بوده، که اگه درست باشه کاملا موافقم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

* صفر نمیشه
    * داغ میکنه
    * قدرت کمی داره

بدبختی اینه که موزر اصل اصلا گیر نماید همشون چینی هستن و قدرت موتورشون پایینه و اصلا خوب نمیزنه. موزر اصل اگه تیغشو جلو بیاری عالی میزنه و سفید میکنه ولی حیف که دیگه پیدا نمیشه ظاهرا.
    هر کی سراغ داره خریدارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •