تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 33

نام تاپيک: چه لامپی رو جایگزین این لامپهای کم مصرف کنیم بهتره؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض چه لامپی رو جایگزین این لامپهای کم مصرف کنیم بهتره؟

سلام دوستان
    حتما همه میدونید که لامپهای کم مصرف برای سلامتی مضر هستن . پیشنهادتون چیه؟ led رو چایگزین اینا کنیم خوبه؟ آیا لامپهای ال ای دی هم مضر هستن؟ (از انتشار مقاله خودداری کنید لطفا)
    ممنون

2. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام دوستان
    حتما همه میدونید که لامپهای کم مصرف برای سلامتی مضر هستن . پیشنهادتون چیه؟ led رو چایگزین اینا کنیم خوبه؟ آیا لامپهای ال ای دی هم مضر هستن؟ (از انتشار مقاله خودداری کنید لطفا)
    ممنون

سلام آقا بهزاد.
    راستش هر لامپی رو که بخوایم استفاده کنیم مضرات خودش رو داره ,چه لامپ های LED و چه لامپ های کم مصرف(CFL) .ولی اکثریت با لامپ های LED موافق هستند,به طوری که من شنیدم تا سال ۲۰۲۳ میلادی مصرف لامپ‌های LED در جهان فراگیری بسیاری زیادی پیدا خواهد کرد.

بزارید یکم درمورد این دو لامپ بیشتر توضیح بدم که با اونها بیشتر اشنا بشد و بعد تصمیم گیری کنید.
    "همه میدونیم که علت اصلی سرطان‌زا بودن هر منبع نوری ناشی از قرار گرفتن در معرض تابش اشعه فرابنفش و مواد شیمیایی خطرناک به کار رفته درون آن است."

لامپ های LED :لامپ ال‌ای‌دی نوعی لامپ جامدهست که با استفاده از سیستم دیود نورافشان مصرف انرژی را بسیار کاهش می‌دهد و همین ویژگی سبب شد تا طرفداران ویژه‌ای را در بین تولید کنندگان، فروشندگان و مصرف کنندگان این نوع کالا داشته باشه.

با توجه به اینکه لامپ‌های ال‌ای‌دی از جیوه استفاده نمی‌کنند در زمره منابع نوری سبز محسوب می‌شود. از طرفی به دلیل بازده بالا در انتشار نور و میزان کم مصرف انرژی قابل رقابت با انواع دیگر لامپ‌های کم مصرف هستند.

از طرف دیگه این نوع لامپ حاوی مواد سمی از جمله سرب و آرسنیک است. در ضمن این نوع لامپ برای طبیعت هم مضر هستش.
    اما از خوبی های این لامپ می تونم به طول عمر، بازده نوری بالا، تنظیم شدت نور، تنظیم زاویه تابش، جریان راه اندازی اشاره کنم. (حشرات از لامپ LED فراری هستند و دور و ور این لامپ پیداشون نمیشه).در ضمن این لامپ نباید بیشتر از 9 ساعت روشن باشه

لامپ های کم مصرف(CFL) :لامپ کم مصرف ‫نوعی لامپ تخلیه الکتریکی گازی هستند که با برق باعث تحریک بخار جیوه موجود در گاز آرگون و یا نئون می‌شود، که حاصل آن ایجاد پلاسمایی است که از خود پرتو فرابنفش ساطع می‌کند.و بعدش این پرتو توسط ماده فلورسنت به نور مرئی تبدیل میشه.

از خوبی های این لامپ میتون به میزان مصرف کمش اشاره بکنم که معمولاً یک پنجم لامپ های تنگستنی هست (۳ تا ۴ برابر کمتر).ویا اینکه این لامپ ها در مقایسه با لامپ های رشته ای گرمای به مراتب کمتری تولید می کنند. این امر پرهزینه تر بودن لامپهای کم مصرف را جبران می کنه.

از بدی های این لامپ میتونم به تأخیر در روشن شدن هنگام زدن کلید، بر خلاف لامپهای معمولی ,,,ایجاد خطر برای سلامت انسان ها به دلیل انتشار اشعه ماوراء بنفش(UV) و نور آبی اشاره بکنم.
    یا اینکه لامپ های کم مصرف مانند همه لامپ های فلورسنتی حاوی جیوه می باشند (غالباً ٥ میلی گرم) که باعث پیچیده تر شدن مراحل نابودسازی و بازیافت آنها می شود. در ضمن اگه شکست باید اونو با دستکش بردایم.

در اخر هم اگه نظر شخصی من رو بخواید ,لامپ های LED رو بهتون پیشنهاد میکنم.

4. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

+++
    لامپ های کم مصرف(CFL)
    این لامپها بعد از مدت کوتاهی نورشونو از دست میدن ( تغریبا نصف ) و عمر خیلی کمی دارن بر خلاف تبلیغاتی که میگه عمرش 5 برابر لامپ رشته ایه ! در صورتی که یک چهارم یک لامپ رشته ای هم دوام نداره

بعد از یه مدت دیگه انقدر نورش کم میشه انگار شمع روشن کردی

فقط LED البته هزینه راه اندازی خیلی میشه ولی مصرف کم + دوام زیادش جبران میکنه
    Last edited by Reza Azimy_RW; 13-11-2015 at 02:54.

6. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در مورد مضر بودن led ها برای سلامتی دقیقا زیر همون مقاله ای که کپی کردید کلی نظر دادن کاربرا مبنی بر رد این ادعا و ... . بلخره من به شخصه موندم واقعا اینا ضرر دارن یا نه

شما مطمئنید لامپ فلورسانت فشرده معروف به کم مصرف رو با ال ای دی اشتباه نگرفتید ؟ لامپ ال ای دی رو دقیقا چجوری میشه شکوند ؟ دقیقا کجاش بخار و گاز پیدا میشه ؟
    راست میگه . مانیتور و تلویزیون های ال ای دی رو چکار کنیم.؟؟؟؟
    خبرآنلاين لطفا بدون تحقيق مطلب نزار، از ال اي دي به عنوان منبع روشنايي دوستدار محيط زيست نام برده ميشه
    تا حالا نشنیده بودم لامپ‌های ال.ای.دی حاوی سرب و نیکل هستن اتفاقاً یکی از مزیت‌های این نوع لامپ، عدم وجود جیوه یا هر ماده‌ی سمی دیگه در ساختارشونه. بزرگ‌ترین عیبی که درباره‌ی این نوع لامپ‌ها خوندم، گرون بودن لامپ‌های ال.ای.دی در مقایسه با انواع دیگر لامپاس.
    بله شما درست میگید مواد اصلی تشکیل دهنده لامپ ها سرب و نیکل نیستند و در واقع از عناصر نیمه هادی تشکیل شده بخاطر همین در اول مقاله به الکترون ها اشاره شدهولی این لامپ ها در صورت درخواست رنگی بودن باید از عناصر که گفتید استفاده کرد. در ضمن این مقاله باید یه پیش زمینه قبلی به خواننده بده و بعد ارایه بشه
    ... کل دنیا داره رو به استفاده از ال ای دی و اس ام دی و تکنولوژی های جدید رو میاره اونوقت تو داری میگی لامپ ال ای دی دارای بخار جیوه هست؟ این بخارشو از کجا در آوردی ؟
    سلام لامپ های ال ای دی بی ضرر ترین ها هستند ولی با مصرف برق بیشتر. لامپ های کم مصرف و مهتابی جز پر ضررترین ها هستند ، که علاوه بر پرتو فرابنفش در صورت شکسته شدن بخار جیوه در فضا پخش می شود که بسیار سمی است ، بنابر این نباید از آن ها در فضا هایی که کودکن بازی می کنند استفاده کرد. لامپ های ال ای دی هم بخاطر این که در آن ها هیچ گازی به کار گرفته نشده است ، در صورت خرد شدن هم گاز مضری را پراکنده نمی کنند ولی در ساختار جامد آن ها برای بهبود کارایی مقداری فلزات سمی بکار رفته است، اما به هر حال مضرات کمتری نسبت به لامپ ها ی کم مصرف دارند درپایان این را بگویم مسئولین با گفتن محاسن کم مصرف و پوشاندن مضرات آن ها ممکن استضرر بزرگی به سلامتی جامعه وارد کنند مواد سمی شاید همان ابتدا باعث مرگ نشود..
    و...

8. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بهترین گزینه LED هست - هیچ ضرری هم ندارن ( این لامپ های کم مصرف که واقعا مزخرف هستن امیدوارم زود تر کنار گذاشته بشن )

10. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من پارسال یک ال ای دی خریدم که مثل لامپ های رشته ای حباب دار بود ولی شعاع پخش نورش خیلی کم بود و مثل لامپ های کم مصرف کل اتاق رو روشن نمیکرد .
    سوالم اینه که همشون اینطورین یا جنسی که من گرفتم مزخرف بوده

12. 2 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من پارسال یک ال ای دی خریدم که مثل لامپ های رشته ای حباب دار بود ولی شعاع پخش نورش خیلی کم بود و مثل لامپ های کم مصرف کل اتاق رو روشن نمیکرد .
    جبابش الکیه . برای اینکه نورش یکنواخت باشه و همچنین شبیه لامپ بشه حباب گذاشتن روش . وگرنه حبابو در بیاری داخلش سه جهار تا لامپ ال ای دی هست . فکر کنم لامپها با توانهای متفاوتی هستن . توان زیادشو میخریدید

- - - Updated - - -

جبابش الکیه . برای اینکه نورش یکنواخت باشه و همچنین شبیه لامپ بشه حباب گذاشتن روش . وگرنه حبابو در بیاری داخلش سه جهار تا لامپ ال ای دی هست . فکر کنم لامپها با توانهای متفاوتی هستن . توان زیادشو میخریدید

14. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

- - - Updated - - -

این هم که گرفتم 18 واته ولی همونطور که گفتم شعاع روشنایی کمی داره

16. 2 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما باید لامپی بگیری که دور تا دورش led باشه ( یا به اصطلاح زاویه پخش نور 360 درجه داشته باشه )

18. 5 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مرفه بی درد شومایی ؟

ما (ما که میگم نه منظورم من کل آحاد ایران آسلامی) اینقدر چیزای مضر دور و برمون هستش از آلودگی های آب و هوا و محیط زیست تا آلودگی مواد غذایی و دود سیگار و گازهای گلخانه ای و ... که دیگه این یک مورد حد اقل به چشم من تا به الان نیومده بود ....

اما در هر حال ممنون از اینکه بنده رو در این جریان قرار دادید ... اطلاعی در این مورد نداشتم ...
    Last edited by banii; 17-11-2015 at 21:00.

20. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •