تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل با گرافیک لپتاپ hp

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض مشکل با گرافیک لپتاپ hp

سلام خسته نباشید من یک لپ تاپ hp 4530s دارم بعد 3 سال کار کردن با این لپتاپ گرافیک amd را می ریزم سیستم بعد لوگو یک صفحه مشکی میاید و دیگه بالا نمی اد تا این که سیستم داغ می کنه و بعد هم خاموش می شه به متخصص مراجعه کردن گفت احتمالا گرافیکش سوخته یا یک مشکلی برای گرافیک پیش اومده من زیاد وضع مالیم خوب نیست به خاطر همین دیگه کاری به لپتاپ نداشتم لاذم به ذکر است که با گرافیک اینتل سیستم کاملا عالی است ولی وقتی amd را می ریزم این مشکل به وجود می اید لطفا راهنماییم کنین با تشکز از دوستان

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با ورژن های مختلف درایور هم تست کردید ؟
    اگر با ورژن های دیگه هم اینطوری هست یا مشکل از دمای بالای گرافیک هست یا خود گرافیک اصلی ممکنه مشکل داشته باشه گارانتی شرکتی داشته ؟

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام من هم همین مشکل رو دارم تقریبا حدود دو سال پیش یه لپتاپ pavilion dv6 خریدم. بعد حدود چند ماه پیش یه مشکلی برام پیش اومد هر وقت میرم داخل بازی بعد از چند دقیقه کلا لپتاپ گیر میکنه. اصلا هیچ کاری هم نمیشه کرد موس هم گیر میکنه و بعد از چند ثانیه صفحه سیاه میشه هیچ راهی جز ریستارت کردن هم نیست. اما حالا این مشکل بدتر شده وقتی تو متروی ویندوز 8 میرم یا km player استفاده میکنم تا ویدیو نگاه کنم هم همینجور میشه. نمیدونم مشکلش چیه ولی فکر کنم که بخاطر کارت گرافیکش هست چون وقتی رو حالت power saving میندازم و از گرافیک جانبی استفاده میکنم دیگه این مشکل ندارم ولی اینجوری هم نمیشه چون گرافیک جانبی ان خیلی ضعیفه الان با اون کار میکنم که خیلی سخته. اول فکر کردم شاید داغ میکنه فن براش خریدم ولی فایده نداشت ویندوز هم عوض کردم بدتر شد. راه های زیادی رفتم ولی هیچ تاثیری نداشت کسی دیگه هم چنین مشکلی داره؟؟ اگه کسی راه و چاره ای میدونه یا میدونه مشکلش چیه لطفا منو با خبر کنه ممنون میشم

Ram:6GB
    Video card:AMD 6650m
    Video card while power saving:AMD M990G with ATI Mobility Radeon HD 4250m
    CPU:ADM Phenom(tm) ll P960 Quad-ore Processor 1.80GHz

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر با تعویض ویندوز و ورژن های مختلف درایور درست نشد باید لپ تاپ رو به گارانتی نشون بدید یا یک مرکز تعمیر معتبر این مشکل رو در هر دو حالت اتصال به برق و با باتری تنها هم دارید ؟ دمای گرافیک اصلی در حالت بیکاری چقدر است ؟ یک تست furmark بگیرید و دمای گرافیک رو حین تست با gpu-z تست کنید تست بیشتر از 5 دقیقه نباشه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •