تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1909 از 2365 اولاول ... 9091409180918591899190519061907190819091910191119121913191919592009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,081 به 19,090 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید
    میخواستم بپرسم برای بستن بلند گو به پخش فابریکی تیبا فلش خوراگر از بلندگوی هلیکس مدل بلو 5x در جای فابریکی خود تیبا استفاده کنم صدای بهتری میگیرم یا طافقچه رو برش بدم و از بلندگوهای خربزه ای در همین رنج قیمت استفاده کنم ؟ مثلا سونی مدل 6938 ؟
    واینکه بین باندهای زیر 150 تومن شما کدومشو معرفی میکنین؟
    Hertz DCX690 وSony XS-N6940 وJVC CS-HX6948 وHector He-6938 وPioneer TS-A6975S

Kenwood KFC-6934a

و اینکه آیا پخش فابریکی تیبا آمپیلی خور هست یا نه؟

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام و درود. مرسی ممنون از شما. اتفاقعا سر همین موضوع با اقا حمید بحثی داشتیم. به نظر بنده اینجوری بسیار بهتره! چون اگر ضربدری باشه، مسلما صدای تویتر ها زودتر از کامپوننت های عقب به گوش میرسند و یک اختلاف نا چیزی خواهند داشت! البته این نظر شخصی خود بنده هستش. اما اینطوری امواج صدای تویتر ها با کامپ ها مخلوط میشن و یه طورایی با هم به گوش میرسن. البته همینطور هم که اقا حمید عرض کردند خود بنده برای نصب متاسفانه نبودم! در اینده هم کلا باید طاقچه رو عوض کنیم و طبق گفته ی یکی از دوستان کیک پنل هم در نظر داریم که ببندیم. بازم ممنون و متشکر از نظرتون.
    سلام و درود مجدد. ممنون از لطف شما
    اینجا اگه کسی پیشنهاد میده از روی صداقت و دلسوزی هست تا دوستان بتونن بر اساس هزینه ای که میکنن بهترین انتخاب رو انجام بدن و از اون انتخاب بهترین استفاده ممکن رو کنن که حمید جان هم تو این زمینه استاد همه ماست.
    شخصا مخالف نصب استیج عقب رو تاقچه هستم البته بنابه دلیل حفظ کیفیت صدا.
    جسارتا نوع خودرو و محل نصب استیج جلو رو میفرمایید!
    دوست عزیز این رو در نظر داشته باشید که نظر من در راستای به دست آوردن نهایت کوالیتی صدا هستش و اگه نظر شما چیز دیگه ای هست مسلما نصب کامپ روی تاقچه کاملا مورد احترام هست.

3. 5 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام و درود مجدد. ممنون از لطف شما
    اینجا اگه کسی پیشنهاد میده از روی صداقت و دلسوزی هست تا دوستان بتونن بر اساس هزینه ای که میکنن بهترین انتخاب رو انجام بدن و از اون انتخاب بهترین استفاده ممکن رو کنن که حمید جان هم تو این زمینه استاد همه ماست.
    شخصا مخالف نصب استیج عقب رو تاقچه هستم البته بنابه دلیل حفظ کیفیت صدا.
    جسارتا نوع خودرو و محل نصب استیج جلو رو میفرمایید!
    دوست عزیز این رو در نظر داشته باشید که نظر من در راستای به دست آوردن نهایت کوالیتی صدا هستش و اگه نظر شما چیز دیگه ای هست مسلما نصب کامپ روی تاقچه کاملا مورد احترام هست.

درود. بله بسیار ممنون از تمامی اعضای انجمن و اشخاصی مثل شما که واقعا راهنمایی میکنید چون خود بنده بدون هیچ اطلاعاتی حتی نشناختن کامپوننت و ندونستن وجود اون تونستم با کمک های دوستان عزیز خصوصا حمید اقا، صاحب سیستم خوب و عالی ای بشم. نوع خودرو ۲۰۶ هاچ بک هستش و کامپوننت های جلو در داخل درب ها نصب شده. البته کمی هم برش داده شد چون فابریک ۱۵.۵ هست و کامپوننت ما ۱۶.۵ بود. عقب هم که اگه اشتباه نکرده باشم ۱۲ هستش و اصلا جا نمیشه بخوایم داخل درب ها نصب کنیم. البته خود حمید اقا هم عرض کردند که روی طاقچه باشه مشکلی نخواهد داشت.

5. 3 کاربر از trasilverspeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام و درودی دیگر. دوستان عزیز متاسفانه بیشتر از 2 عکس نشد از مراحل نصب بگیریم چون خودم نبودم که ببینم مراحل رو و عکس براتون بگیرم.

واقعا صدای بسیار عالی داره این سیستم و خیلی خیلی عالی هستش. هم کیفیتی هم قدرتی. باز هم همچنان متشکر از حمید اقای عزیز.

بازم تبریک میگم.قطعاتتون خیلی عالی هست.فقط میشه قیمتشون رو نیز لطف کنید؟

پخشت رو چی بستی؟

7. 3 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بازم تبریک میگم.قطعاتتون خیلی عالی هست.فقط میشه قیمتشون رو نیز لطف کنید؟

پخشت رو چی بستی؟

خیلی ممنون از شما. پخش رو یکسال تقریبا زودتر از خرید سیستم، خریداری کرده بودم.
    مدل پخش هم DEH-X9650BT هست.
    قیمت بدون پخش و با هزینه نصب و کابل و طاقچه و باطری و همه چیز، چیزی در حدود شیش و پونصد تومن در اومد. پخش هم پارسال با اینترفیس مگان چیزی در حدود هشتصد یا نهصد تومن شد. دوباره یه صد و بیست و پنج تومن هم برای اینترفیس ۲۰۶ دادیم. با هزینه های جانبی تا هفت و نیم میشه گفت هزینه کامل سیستم شده.

فقط یک سوال تخصصی. به ناچار ما باتری بیشتر از ۶۰ امپر نتونستیم روی ماشین جا کنیم. دیشب متاسفانه بدلیل اینکه مداحی روی ماشین با ولوم پونزده در حدود نیم ساعت روشن بود متاسفانه بعد از اون یکی از زنون های ماشین سوخت! خاموش بودند وقتی ماشین رو استارت زدم و روشن کردم دیدم یکیشون سوخته! این بخاطر باتری ماشین نبوده؟ یا اتفاقی بوده؟ چون احساس میکنم باتری کم اورده و اینطوری شده!

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یک سوال تخصصی. به ناچار ما باتری بیشتر از ۶۰ امپر نتونستیم روی ماشین جا کنیم. دیشب متاسفانه بدلیل اینکه مداحی روی ماشین با ولوم پونزده در حدود نیم ساعت روشن بود متاسفانه بعد از اون یکی از زنون های ماشین سوخت! خاموش بودند وقتی ماشین رو استارت زدم و روشن کردم دیدم یکیشون سوخته! این بخاطر باتری ماشین نبوده؟ یا اتفاقی بوده؟ چون احساس میکنم باتری کم اورده و اینطوری شده!
    سلام
    ولوم 15؟مگه گین رو چقدر باز کردی؟اگر روی 15 صدا خیلی زیاده دیستورت 100% داریا.گین رو باید کامل به سمت چپ بسته باشی. قبلا هم تذکر دادم. همه دوستانی که براشون امپلی گرفتم به این نکته توجه کنند.تو 15 روز اول گین کاملا بسته باشه.
    زنون ترانس داره بعید میدونم به خاطر سیستم سوخته باشه.
    اگرماشین خاموش بوده و روی این ولوم گینت خیلی باز بوده احتمالش هست فشار اومده باشه.
    بیس طبل داشتی روی روضه؟

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    ولوم 15؟مگه گین رو چقدر باز کردی؟اگر روی 15 صدا خیلی زیاده دیستورت 100% داریا.گین رو باید کامل به سمت چپ بسته باشی. قبلا هم تذکر دادم. همه دوستانی که براشون امپلی گرفتم به این نکته توجه کنند.تو 15 روز اول گین کاملا بسته باشه.
    زنون ترانس داره بعید میدونم به خاطر سیستم سوخته باشه.
    اگرماشین خاموش بوده و روی این ولوم گینت خیلی باز بوده احتمالش هست فشار اومده باشه.
    بیس طبل داشتی روی روضه؟

بله داشت.
    والا برای امپ فقط عرض کرده بودین یک هفته اول صدای پخش از ۳۰ بیشتر نبریم!

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود دوستان.
    میخاستم بدونم شرکت کدنس برای کدوم کشور هستش و کیفیت ساخت امپیلی هاش چطوره. ممنون

- - - Updated - - -

درود دوستان.
    میخاستم بدونم شرکت کدنس برای کدوم کشور هستش و کیفیت ساخت امپیلی هاش چطوره. ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود دوستان.

- - - Updated - - -

درود دوستان.
    چین هست ولی درجه یک هست / ایفون هم چین میزنه /

کندس واقعا آمپ های خوبی داره تو خریدش شک نکن نسبت به قیمت کارایی خوبی داره مخصوصا سری های جدیدش

- - - Updated - - -

درود دوستان.

- - - Updated - - -

درود دوستان.
    چین هست ولی درجه یک هست / ایفون هم چین میزنه /

کندس واقعا آمپ های خوبی داره تو خریدش شک نکن نسبت به قیمت کارایی خوبی داره مخصوصا سری های جدیدش

14. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ft1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام اقا حمید میخوام ساب گلیدنrs12بخرم ولی میترسم باامپ epx4 بریج راه نیوفته بنظرتrs12 بگیرم یاm12کدوم بهتر مچ میشه با امپم.شما میتونی برام بگیری بفرستی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •