تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 57

نام تاپيک: ديپلومات يا كينگ يا لرد ، كدومشو ترجيح ميدين ؟

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

1

با سلام

جناب Spring بنده هم تا حدودی با نظر شما موافقم فقط در زمینه تعداد CDها با هم اختلاف نظر داریم
    مجموعه کینگ البته از شرکت کیمیا (kimia king program 2006) شامل 2 بسته می شود که هر کدام 6 CD دارند و در مجموع 12 CD می باشد.
    با سلام ... جناب FX64 Dual Core عزیز ، متشکر و ممنون از راهنمایی شما ... من با مجموعه نرم افزاری شرکت کیمیا آشنایی ندارم...میشه ، لطف بفرمایید لیست برنامه ها و سایت اونها رو نام ببرید...اگه آدرس سایت اونها رو جلد برنامه هاشون باشه ، احتمال خیلی زیاد ، لیست برنامه ها در سایت هست ...میخوام ببینم کدوم برنامه ها رو دارند...یه سوال آیا از روی CD های این شرکت میشه برنامه و فایلها رو روی هارد کپی کنیم ، یعنی منظورم اینکه برای کپی کردن فایلها روی اونها قفل هست یا نه؟...و این برنامه ها بعد از کپی شدن روی هارد ، بدون CD اجرا و نصب میشند ، با موفقیت...

در مورد پرند هم ، بسته مجموع DVD هاش 4 تا میشه ، یعنی 4 تا DVD فکر کنم حجم بالایی باشه ، البته خوب بازم باید مقایسه کرد و لیست برنامه ها رو دید ،ولی بسته های مجموع CD اونها ، در جمع 8 تاست ، یعنی کمتر از شرکت کیمیا... حالا دیگه نمیدونم ، برنامه هاشون هم مثل هم یکی هستند یا تفاوت دارند...

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

پيش فرض

سلام به همه

راستي اين dvd هاي پرند قفل ندارن ؟
    ميشه نرم افزارهاشو ريخت روي هارد و ازش استفاده كرد

ممنون
    سلام ...شرکت پرند ، بیشتر وقتها مجموعه نرم افزاری هایی که میفروشه ، قفل ندارند و براحتی میشه روی هارد کپی کرد... DVD رو ، یکی دو تا رو که کپی کردم ، مثل قبل بود ...بقیه اش هم فکر کنم ، میشه براحتی کپی کرد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه FX64 Dual Core's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط ***Spring***
    با سلام ... جناب FX64 Dual Core عزیز ، متشکر و ممنون از راهنمایی شما ... من با مجموعه نرم افزاری شرکت کیمیا آشنایی ندارم...میشه ، لطف بفرمایید لیست برنامه ها و سایت اونها رو نام ببرید...اگه آدرس سایت اونها رو جلد برنامه هاشون باشه ، احتمال خیلی زیاد ، لیست برنامه ها در سایت هست ...میخوام ببینم کدوم برنامه ها رو دارند...یه سوال آیا از روی CD های این شرکت میشه برنامه و فایلها رو روی هارد کپی کنیم ، یعنی منظورم اینکه برای کپی کردن فایلها روی اونها قفل هست یا نه؟...و این برنامه ها بعد از کپی شدن روی هارد ، بدون CD اجرا و نصب میشند ، با موفقیت...

در مورد پرند هم ، بسته مجموع DVD هاش 4 تا میشه ، یعنی 4 تا DVD فکر کنم حجم بالایی باشه ، البته خوب بازم باید مقایسه کرد و لیست برنامه ها رو دید ،ولی بسته های مجموع CD اونها ، در جمع 8 تاست ، یعنی کمتر از شرکت کیمیا... حالا دیگه نمیدونم ، برنامه هاشون هم مثل هم یکی هستند یا تفاوت دارند...
    در مورد لیست برنامه شرمنده ام (روی این بسته اثری از آدرس نیست!!) و لیست برنامه ها برای تایپ کردن بسیار طولانیست (ولی در صورت امکان ایستی برای شما تهیه خواهم کرد)
    در مورد قفل هم مشکلی نیست و براحتی قادر به کپی گرفتن از مجموعه خواهید بود ، و از روی هارد نیز برنامه ها اجرا می شوند و نیازی به CD برنامه نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FX64 Dual Core's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

به دلیل تکرار ویرایش شد.
    Last edited by FX64 Dual Core; 21-02-2007 at 17:23.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

در مورد قفل پرند هم بگم که نسخه 2007 این مجموعه قفل داره البته cd حالا dvd رو چون من ندارم نمی دونم ولی میشه ایمیج گرفت و استفاده کرد ولی کپی نمیشه تو هارد

پروفشنال danyel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من كينگو بهت ميدم 5000 لردو بهت ميدم 7000 پستشم با من خواستي پيغام بده
    من ليست لرد و ديدم خيلي كامله

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

در مورد قفل پرند هم بگم که نسخه 2007 این مجموعه قفل داره البته cd حالا dvd رو چون من ندارم نمی دونم ولی میشه ایمیج گرفت و استفاده کرد ولی کپی نمیشه تو هارد
    جدي ميگي اگر قفل داشته باشه كه به درد نمي خوره
    يعني نميشه فايلهاشو كپي كني

ممكنه يه عكس از محتويات DVD برامون بزاري ببينيم چجوريه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

عزیز من که گفتم dvd هاش رو ندارم به جای کپی یه ایمیج بگیر بهتره

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اخه گلم من كه همه نرم افزارهاشو نميخام

جالا شما اطمينان داري كه قفل داره

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

كسي بسته هاي نرم افزاري ديگه اي نميشناسه كه قفل نداشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •