تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1635 از 1746 اولاول ... 6351135153515851625163116321633163416351636163716381639164516851735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,341 به 16,350 از 17454

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: به دنبال قطعی مسیرهای ارتباطی ترکیه و باب المندب، بخشی از ارتباطات بین الملل کشورهای منطقه ازجمله ایران دچار کندی شد. این شرکت و سایر شرکت‌های بین‌المللی در تلاشند مشکل ایجاد شده را از طریق برقراری مسیر های پشتیبان و در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کند.
    البته خبر مال دو سه روز پیشه و فکر کنم الان دیگه مشکل 90% رفع شده باشه . قطعی هنوز هست ولی خیلی کم . هر چند امروز دو سه بار گند زد تو بازی من .

پ.ن: اواتارت Vi ـه ؟ هر کی ببینه فکر میکنه چه دختر نازیه . نمیدونن یه کم پایینتر از این چهره معصومش چه دم و دستگاه خشنی داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان بازی باز اپدیت شد ؟ لوگین اسکرین قبلی اومده مثل اینکه . 120 مگ به خاطر همین دانلود کرد والا

دیگه این تصوریه که ارشاد تو کشور داره . مخصوصا الان که چند وقتیه خیلی به بازی های اینطوری گیر میدن .
    10 مگ بیشتر نبودا

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    سایت ما قصد دارد با جذب نیرو های حرفه ای و کار آمد در زمینه های نویسندگی ، مدیریت بخش ویدئو و گالری ، مدیر بخش مالی ، مدیر و نویسنده انجمن ، دوبله ، بازاریابی و تبلیغات ، مدیر توسعه و برنامه ریزی ، برنامه نویسی ، طراحی ، مدیریت ، میکس و مونتاژ ، مترجم ، برگزاری مسابقات ، داوری ، گزارشگر ، آنالیز و تحلیلگر و لول آپ کردن اکانت ، بوستینگ و ارتقاء اکانت و ... باعث پیشرفت بیشتری بشود از این رو
    از دوستان علاقمند در خواست داریم از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ما تماس حاصل کنند .
    iRLoL.iR
    با سلام
    دوستان اگر بتونید و سایتتون رونق گرفت میتونید event های متفاوتی بزارید عینه بعضی سایتا و بصورت قرعه کشی جایزه بدید خیلی عالی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من از دیروز نمیتونم به بازی متصل شم و ارور rads Error
    u could not connect to HTTP server بهم میده رو هم رو پی سی چک کردم هم لپ تاپم هردو همینطوره تروخدا راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان من از دیروز نمیتونم به بازی متصل شم و ارور rads Error
    u could not connect to HTTP server بهم میده رو هم رو پی سی چک کردم هم لپ تاپم هردو همینطوره تروخدا راهنماییم کنید
    چند روزیه خیلی ها این مشکل رو دارن . احتمالا مشکل از نت مملکته . منم هر چند باری این مشکل رو دارم که با چند بار dc کردن درست میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چند روزیه خیلی ها این مشکل رو دارن . احتمالا مشکل از نت مملکته . منم هر چند باری این مشکل رو دارم که با چند بار dc کردن درست میشه .
    از دیروز اینطوری شده 100 بار دی سی کردم نشد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

از دیروز اینطوری شده 100 بار دی سی کردم نشد
    احتمالا از isp ات باشه . من الان همینطوری شد ولی یه مدت گذشت درست شد . باز میبینی چند ساعت دیگه همینطوری بشه .

مشکل این دو روزه من اینه که دوبار لانچر رو اجرا کردم 100 مگ دانلود کرد هر دفعه بی دلیل . امیدوارم باز مجبور نشم کلاینت رو دوباره دانلود کنم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه های گیمر جواب بدن آیا سرعت دانلود 35-40 kb بدرد بازی آنلاین lol میخوره و میشه براحتی بازی کرد؟؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بچه های گیمر جواب بدن آیا سرعت دانلود 35-40 kb بدرد بازی آنلاین lol میخوره و میشه براحتی بازی کرد؟؟
    با تشکر
    سلام
    نخیر دوست عزیز
    به این دلیل که در بعضی صحنه ها مخصوص team fight دیتای زیادی و دستورات زیادی ردوبدل میشه و در این موارد مخصوصا سرعت اپلود تا 100 kb نیازه .
    در کل سرعت 100 به بالا مناسبه ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •