تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1611 از 3347 اولاول ... 611111115111561160116071608160916101611161216131614161516211661171121112611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,101 به 16,110 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بهترین راه کنترل حجم بسته ها از طریق اکانتینگ اینترنتیه

Sent from my Explorer A310e
    و همینطور استفاده از اپلیکیشن "ایرانسل من" که واقعا کار راه اندازه.

2. این کاربر از ghadeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اعتباری مگه اکانتینگ اینترنت داره!؟

Sent from my iPad using Tapatalk
    بله، به این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و ثبت نام رو بزنید، بعد شماره ایرانسل رو وارد کنید و بقیه مراحل ....

ولی پیشنهاد میکنم اپ "ایرانسل من" رو هم تست کنید، اینم لینک صفحش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ghadeer; 17-10-2015 at 15:47.

4. این کاربر از ghadeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اگه دوستان پیگیر تاپیک خاطرشون باشه بنده چند وقت پیش اینجا نوشتم که رفتم سیم کارت ایرانسل خریدم فقط برای اینترنتش اما وقتی اومدم منزل دیدم در منزلم و تا دو تا کوچه اونورتر ۳جی دریافت نمیشه ! به بازرسی وزارت هم شکایت کردم و ...

اما چند روز پیش بطور اتفاقی یکی از آشنایان که سیم کارت 4G ایرانسل و گوشی ۴جی ساپورت داشت ، متوجه شد در منزل من 4G عین مرد دریافت میشه ! بنده هم رفتم و یک عدد سیم کارت 4G گرفتم. بماند که چه فیلمی سر ما در اوردند و با بهانه های مختلف بعد از دو روز فعالش کردند و بنده هم چند بار زنگ زدم و باز هم به بازرسی وزارت شکایت کردم و ...

بگذریم .. خیلی جالب و البته غیرمنتظره بود که در منزلم تری جی دریافت نمیشد و کاملا نا امید شده بودم ، اما الان دارم سرویس کاملا بهتر 4G میگیرم . خود ایرانسلی ها هم نمیدونستن در این حوالی 4G شون قابل دریافته !!!

شبها هم مثل اینکه شیرش رو باز میکنند و سرعتشون سرریز میکنه و میشه این :

اما در طول روز امتحان کردم زیر دو مگ بود و شیرش رو بسته بودند .

خلاصه اگه گوشی LTE ساپورت دارید و منطقه تون تری جی ساپورت نیست ، شما هم یک تستی بزنید شاید فرجی شد!

نکته اینکه تبلت بنده (galaxy tab s t705) با قلق و زدن یک کد مخصوص و ورود به منوی مخصوص و طی مراحلی ، LTE ش راه افتاد و در حالت عادی فقط قابلیت دریافت ۲جی و ۳جی براش تعریف شده . (با تشکر از سایتی که کدش رو گذاشته بود!)
    Last edited by mohandes; 18-10-2015 at 01:30.

6. 4 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اگه دوستان پیگیر تاپیک خاطرشون باشه بنده چند وقت پیش اینجا نوشتم که رفتم سیم کارت ایرانسل خریدم فقط برای اینترنتش اما وقتی اومدم منزل دیدم در منزلم و تا دو تا کوچه اونورتر ۳جی دریافت نمیشه ! به بازرسی وزارت هم شکایت کردم و ...

اما چند روز پیش بطور اتفاقی یکی از آشنایان که سیم کارت 4G ایرانسل و گوشی ۴جی ساپورت داشت ، متوجه شد در منزل من 4G عین مرد دریافت میشه ! بنده هم رفتم و یک عدد سیم کارت 4G گرفتم. بماند که چه فیلمی سر ما در اوردند و با بهانه های مختلف بعد از دو روز فعالش کردند و بنده هم چند بار زنگ زدم و باز هم به بازرسی وزارت شکایت کردم و ...

بگذریم .. خیلی جالب و البته غیرمنتظره بود که در منزلم تری جی دریافت نمیشد و کاملا نا امید شده بودم ، اما الان دارم سرویس کاملا بهتر 4G میگیرم . خود ایرانسلی ها هم نمیدونستن در این حوالی 4G شون قابل دریافته !!!

خلاصه اگه گوشی LTE ساپورت دارید و منطقه تون تری جی ساپورت نیست ، شما هم یک تستی بزنید شاید فرجی شد!

نکته اینکه تبلت بنده (galaxy tab s t705) با قلق و زدن یک کد مخصوص و ورود به منوی مخصوص و طی مراحلی ، LTE ش راه افتاد و در حالت عادی فقط قابلیت دریافت ۲جی و ۳جی براش تعریف شده . (با تشکر از سایتی که کدش رو گذاشته بود!)
    به خاطر اینه که فرکانس lte پوشش دهی بیشتری از 3G داره

- - - Updated - - -

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

علت اصلی اینه که سیاست ایرانسل اینه که بعضی از دکلها را 4 جی و بعضی رو فقط تری جی می کنه و سایت نزدیک شما فقط 4 جی شده بوده و اون بنده خدا خبر نداشته

- - - Updated - - -

علت اصلی اینه که سیاست ایرانسل اینه که بعضی از دکلها را 4 جی و بعضی رو فقط تری جی می کنه و سایت نزدیک شما فقط 4 جی شده بوده و اون بنده خدا خبر نداشته

10. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام

این ک میگن اپراتورها تعهدی بابت پوشش 3G و 4G توی منزل ندارن حقیقته؟؟

چون من چند روز پیش شکایتی ارسال کردن از خود 195 تماس گرفتن این گفتن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

این ک میگن اپراتورها تعهدی بابت پوشش 3G و 4G توی منزل ندارن حقیقته؟؟

چون من چند روز پیش شکایتی ارسال کردن از خود 195 تماس گرفتن این گفتن
    من خبر ندارم. اما فکر نمی‌کنم منطقی هم باشه که شرکت بیاد تعهد بده که توی خونه به شما پوشش 3G‌ و 4G بده. ما خونمون جاییه که دور و ورش به فاصله کمی آنتن‌های همراه اول و رایتل و ایرانسله. اما به دلایل نامعلوم خونه ما و محدوده اطرافمون در حد 50 متر، 1 سالی می‌شه که آنتن‌دهی نابوده. جالبه که اگه یه کوچه اون ورتر برم، 3G همراه اول خیلی خوبه اما تو خونه نه. به نظر می‌آد خونه‌مون افتاده تو نقطه کور.

تازه تا جایی که من دیدم سیاست این شرکت‌ها اینه که تو مسیرها و خیابون‌های اصلی دسترسی رو ایجاد کنن. به محله‌ها و خیابون‌های فرعی چندان کاری ندارن.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز طرح دو مگ ، 9 گیگ در سه ماه گرفتم و فعال شد از وایتکس ایرانسل . حالا می خواستم ببینم شبانه رایگان داره ؟ اگر داره از چه ساعاتی هست ؟

خیلی ممنون.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من نت گوشیم رو وصل میکنم به لبتاب و استفاده میکنم سرعت هم مناسبه.
    رو خود گوشیم هم کلی نرم افزار هست که از نت استفاده میکنه مثل تلگرام و...

ولی مشکلی که دارم اینه که نمیتونم با گوشیم وارد هیچ سایتی بشم چندین مرورگر رو تست کردم.
    همشون ارور میدن که انگار اینترنت وصل نیست و...
    مرورگر دیفالتش هم کار نمیکنه.

به نظرتون مشکل چیه؟
    Last edited by alex_pk; 18-10-2015 at 19:23.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    من نت گوشیم رو وصل میکنم به لبتاب و استفاده میکنم سرعت هم مناسبه.
    رو خود گوشیم هم کلی نرم افزار هست که از نت استفاده میکنه مثل تلگرام و...

ولی مشکلی که دارم اینه که نمیتونم با گوشیم وارد هیچ سایتی بشم چندین مرورگر رو تست کردم.
    همشون ارور میدن که انگار اینترنت وصل نیست و...
    مرورگر دیفالتش هم کار نمیکنه.

به نظرتون مشکل چیه؟
    رو گوشی منم این طور بود. وقتی اینترنت گوشیو شیر میکردم راحت میشد استفاده کرد ولی تو خود گوشی نمیشد از نت استفاده کرد!
    شما برو قسمت Access Point Name و پروفایلی که ازش استفاده میکنی و مقادیر فیلدهای P-roxy , Port رو پاک کن درست میشه. برای من هم همراه اول و هم ایرانسل ok شد

17. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •