سلام دوستان،
برای مادربرد ECS A785GM-AD3 قوی ترین سی پی یو که میشه گرفت چی هست؟
این مادربرد سوکتش AM3 هستش ولی مثل اینکه فقط تا 95 وات ساپورت میکنه نمیدونم چه سی پی یو یی بهش میخوره.
سلام دوستان،
برای مادربرد ECS A785GM-AD3 قوی ترین سی پی یو که میشه گرفت چی هست؟
این مادربرد سوکتش AM3 هستش ولی مثل اینکه فقط تا 95 وات ساپورت میکنه نمیدونم چه سی پی یو یی بهش میخوره.
در حال حاضر هیچ سی پی یو ای که با مادربرد شما سازگار باشه وجود نداره و تو بازار موجود نیست.
میدونم نیست منظورم کارکرده بود.
بتونین دست دوم amd FX-8370E رو گیر بیارین خوبه. اون جوری که دیدم جز بهترین ها بوده
شما مطمئنید این به مادربرد من میخوره چون این سوکتش AM3+ هست ولی برای من AM3 هست.
دوست عزیز درست مطمئن نیستم چون بعضی AM3 ها با AM3+ ها سازگاری دارند ولی برای اینکه مطمئن شید این سایت کل سی پی یو هایی که به مادر بردتون میخوره رو لیست کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با بررسی که انجام دادم متوجه شدم سی پی یو های Phenomx II x6 1035T,1045T,1055T برای برنامه های multi-threaded کاربردشون بیشتره و برای اجرای برنامه های single-threaded سی پی یو های Phenom II X2 565 BE,Phenom II X4 960T,از بقیه سی پی یو ها برای این مادربرد بهتر هستند.
فکر نکنم این با AM3+ سازگاری داشته باشه چون تو سایت هم چیزی نگفته ولی از بین اینهایی که گفتید فکر کنم مدل 6 هسته قوی تر و آینده نگرانه تر باشه البته اگه پیدا کنم.
پردازنده با سوکت AM3 رو میشه روی مادربورد با سوکت AM3+ هم نصب کرد ولی برعکسش تقریبا امکان پذیر نیست. ( در معدود مادربوردهایی این امکان با آپدیت بایوس فراهم شده )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)