سلام خواهش میکنم محسن جان.
براتون پیغام خصوصی کردم.منوی اطلاع رسانیتون رو چک کنید.
سلام خواهش میکنم محسن جان.
براتون پیغام خصوصی کردم.منوی اطلاع رسانیتون رو چک کنید.
یه آمپلی فایر مونوی خوب برای 1260 پیشنهاد کن دوست من. با توجه به اینکه الان یه آمپ 8400 دارم، باتری 60A برای آمپ دوم پاسخگو هست؟
بودجه رو مشخص میکردی دوسته من
باتری کفایت میکنه . واسه 1260 من نظرم rt501 mtx هست.
- - - Updated - - -
بودجه رو مشخص میکردی دوسته من
باتری کفایت میکنه . واسه 1260 من نظرم rt501 mtx هست.
با سلام . ساب سوني 156p6 با باكس شركتي هست ؟؟
اين ساب با باند سوني 6930L
با كامپ سوني 1720s
پخش پايونير 9450
امپ 9800xL2 mb
صداش بنظرتون چطور ميشه ؟
- - - Updated - - -
با سلام . ساب سوني 156p6 با باكس شركتي هست ؟؟
اين ساب با باند سوني 6930L
با كامپ سوني 1720s
پخش پايونير 9450
امپ 9800xL2 mb
صداش بنظرتون چطور ميشه ؟
ممنون از راهنماییت
ولی آمپلی بوشمن من که خیلی راضی هستم ازش
هم قدرتش خوبه و هم کیفیتش
شاید آمپلی بوشمن شما تقلبی بوده از این جدیدا
هرچند من آمپلی دیگه ای رو این سیستم تست نکردم
شاید حرف شما هم درست باشه
سلام دوسته من خوبی ؟
عزیز شرکت سونی اصلا ساب ساز نیس و حتی کامپ و باند هم خوب نمیسازه.البته یه مدلش که جدید زده من گوش کردم واقعا عالی بود.
اون امپی که انتخاب کردین متفرقه هستش و چینی به درد نمیخوره پوا دور ریختنه.
شما سلیقتون از صدا رو بفرمایید و همچنین بودجه و ماشین بیشتر و بهتر میشه نظر داد و تا جایی که بشه راهنمایی کرد.![]()
امير حسين عزيز من خودم سيستمم
پخش 9450پايونيير نتها بدي اين ضبط تراك گرفتن شيشه رو ش هست . خروجي فوق . كيفيت عالي . همه جوره خوبه
ساب 305tپايونيير
باد 718exكنوود ك ب نظرم هليكس e69x بود صداش ابريشمي تر بود دلنشبن تر بود .
امپ 8400كنوود هستش . ك انشالله پول دستم بياد امپ قوي تر ميبندم . رو ٢٠٦ بستم خيليم خوبه .
و اما جنس هاي سوني واقعاً كيفيتشون خوبه شما ميگيد بده من متوجه نميشم !!!!
بنده خودم سيستم بازم . Mbهم ب خاطر قيمتش و هم قدرتش طرف دار زياد داره و خوبه
خوب هرچقدر پول بدي اش ميخوري . باند 6930L سوني بنظر من حتي از ٦٩٧٥پايونيير قديم هم بهتر ميكوبه و صداش صاف تره .
ساب همLT ١٢١سوني با باكس شركتي هست . من خيلي ديدم . اين سيستمم ك گفته بودم در سوال قبلي ي سيستم پيشنهادي من ب دوستم بود .
فقط دوست بنده نميخواد پول زيادي واسه امپ بده ك داره اشتباه ميكنه . ولي اينكه mb اشغال باشه اصلاً قبول ندارم .
-
Last edited by kasra k2; 07-10-2015 at 14:44.
ممنون از راهنماییتون
جسارتا شما خودتون تجربه هر سه مدل رو دارید؟
دوم اینکه با توجه به اینکه من فقط میخوام پخش و باند تهیه کنم و امپ نمیخوام تهیه کنم پیشنهادتون چیه؟
سلام و احترام خدمت دوستان گلم
ممنون میشم بنده را راهنمایی بفرمایید چون اطلاعات کافی در مورد قیمت و کیفیت سیستم های صوتی ندارم
بنده یه پراید ۱۱۱ خریدم در حدود قیمت ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ میخوام واسه خرید یه سیستم صوتی که شامل باند و ضبط هست هزینه کنم و در ضمن میخوام کیفیت و صدایی که تحویل میگیرم عالی باشه لطف کنید و یه سیستم توپ و با کیفیت در حد بودجه بنده معرفی کنید پیشاپیش سپاسگزارم
موفق باشید
دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی
این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن
4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟
واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:
پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
ساب : m12 گلیدن
امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400
- - - Updated - - -
دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی
این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن
4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟
واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:
پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
ساب : m12 گلیدن
امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)