کدوم شرکت ؟
اکثر موارد _سی دی بازی اول یه بار تمام محتویات فایل نصبی رو تو یه مسیری اکسترکت (نصب ) می کنه
بعد از انجا اقدام به نصب می کنه
اگه از این نسخه ها باشه _
همه محتویا ت سی دی رو ( هر دو را ) تو یه پوشه بریز _بعد اکسترکت کن _ سپس نصب اش کن
کدوم شرکت ؟
اکثر موارد _سی دی بازی اول یه بار تمام محتویات فایل نصبی رو تو یه مسیری اکسترکت (نصب ) می کنه
بعد از انجا اقدام به نصب می کنه
اگه از این نسخه ها باشه _
همه محتویا ت سی دی رو ( هر دو را ) تو یه پوشه بریز _بعد اکسترکت کن _ سپس نصب اش کن
1:hi-v
2- اینم عکس اکسپلورر من که در دی وی دی ناین مثلا ایمج گرفتم کل فایل های موجود در دو تا دی وی دی
هردو تو یک پوشه هست ان ارورر را میداد (OPERATION IXOFILCOPY CALLED OUT OF SEQUENCE) موقع نصب
احتمالا از msi Windows Installer باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو صب کن ( ریستارت )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو تو یه سیستم دیگه هم امتحان کن
Last edited by ali-u; 19-02-2015 at 17:40.
سلام
بازی فیفا 15 رو از شرکت سریر گیم ( Modern ) خریدم.
نصبش کردم. هیچگونه کرک یا راهنمایی برای نصب هم نداره.
موقع اجرای بازی این پیغام خطا رو میده :
![]()
البته پست اشتباهی است
ولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کن
سلام دوستان
دوستم بازی pes 2015 داشت روی ویندوز 7 اجرا میشد ولی حالا ویندوز 8.1 کرده بازی رو نصب کرده بازی کند اجرا میشه و تمام صفحه هم نمیشه( درحالی که فول اسکرین) فعاله
چیکار باید بکنه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان من گرافیکم2 گیگ NVIDIA GeForce GT 540M هستش
ولی ستینگ بازی Bad زده !! چیکار باید بکنم ؟
البته تو اجرای بازی مشکلی نیست ، بازی روان و با جزئیات اجرا میشه
عکس :
![]()
سلام
من بازیو نصب کردم
اما وقتی اجراش می کنم یه صفحه سفید میاد و میپره
بازی هم باز نمیشه
مشکل از کجاست ؟
ممنون
سلام
منم همین مشکلو دارم و نتونستم گرافیک انویدیارو به بازی بشناسونم، تنظیمان ستینگ انویدیارو هم زدم اما درست نشد[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
جالبه!!
2013 نصب کردم کامل گرافیک دومو میشناسه و درست اجرا میشه، 2015 گرافیکو نمیشناسه اما پرش نداره (vram و ram رو شناخته!)، 2016 نه میشناسه و نه درست اجرا میشه (vram و ram رو هم اشتباه میرنه!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)