تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 366 از 402 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

بله درسته ولی در ایران و در این زمان و در این دوران کسی هزینه ای برای اینکارها پرداخت نمیکنه!

برخی هم برای افزایش سطح علمی و دلایل دیگه ای اینکار رو میکنن. نباید که همیشه بحث پول باشه تا کاری انجام بدیم!

اصول شما فقط گفتن همون جمله در تمام پست هاتون هست.

البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند. شما هرطور که راحتین میتونید پست بدین ولی بنا به قوانین کلی انجمن و انجمن آنتی ویروس

جواب دادم ولی گویا شما پست بنده رو مطالعه نکردین

بله . میتونه علاقه شخصی باشه . ولی هر چی هست سیستم تست باید از سیستم اصلی به شکلی جدا باشه . حالا فیزیکی یا مجازی .

قوانین انجمن ؟!!!!!!!!!!!!!!! ببخشید شما وقتی تو ی پنچر گیری کار میکنی کارت فقط برطرف کردن پنچری لاستیکه نه عوض کردن روغن یا فیلتر روغن و هوا . درسته مهندس ؟

حالا اینکه مدیر ی مکانیکی از مسئول بخش پنچرگیری بخواد وقتی کسی چرخش رو اورد برای پنچرگیری بیاد تو لاستیکش روغن بریزه .................. اون دیگه بهش نمیگن قانون . شما بگو باید با اون مدیر چکار کرد ؟!

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بله . میتونه علاقه شخصی باشه . ولی هر چی هست سیستم تست باید از سیستم اصلی به شکلی جدا باشه . حالا فیزیکی یا مجازی .

قوانین انجمن ؟!!!!!!!!!!!!!!! ببخشید شما وقتی تو ی پنچر گیری کار میکنی کارت فقط برطرف کردن پنچری لاستیکه نه عوض کردن روغن یا فیلتر روغن و هوا . درسته مهندس ؟

حالا اینکه مدیر ی مکانیکی از مسئول بخش پنچرگیری بخواد وقتی کسی چرخش رو اورد برای پنچرگیری بیاد تو لاستیکش روغن بریزه .................. اون دیگه بهش نمیگن قانون . شما بگو باید با اون مدیر چکار کرد ؟!
    بهرحال تهیه سیستم فیزیکی دیگر هزینه در بر داره که هرچی باشه باید سیستم جداگانه نسبتا قوی باشه تا پاسخگویی نیاز باشه. نه سیستمی ضعیف که در قرن قاجار تولید شده

خیلی دوست دارید بحث تاپیک به حاشیه بره و مخصوصا دوست دارید حرفتون رو با مثالهای متعددی بیان کنید تا مخاطبتون در جواب دادن تردد یا تضعیفی پیدا کنه که متاسفانه اینطوری نمیشه!!

بهرحال بحث از تاپیک دور نشه، تموم بشه بهتره (میتونید در خصوصی در تماس باشید. البته الان دیر وقته !)

در مورد مشکلم من باید ویندوز جدید و آپدیت شده و بدون دستکاری شده دانلود کنم و بعد اقدام به نصب آن و نرم افزارهای جدید کنم! بعدش یه مدتی بدون سوئیت امنیتی بگذرونیم ببینیم چی میشه!

دوستانی که محصول بیت دفندر نسخه 2016 استفاده میکنند، آیا با اسکن بسیار کند و زمان بر مواجه هستند؟ بنده در تست هام بیت دقیقا 13 ساعت اسکن کرد!

حجم اطلاعات به 500 گیگ نزدیکه (فیلم و عکس و آهنگ و ...... هم هست و فقط برنامه های اجرایی نیستند!)

3. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

بهرحال تهیه سیستم فیزیکی دیگر هزینه در بر داره که هرچی باشه باید سیستم جداگانه نسبتا قوی باشه تا پاسخگویی نیاز باشه. نه سیستمی ضعیف که در قرن قاجار تولید شده

خیلی دوست دارید بحث تاپیک به حاشیه بره و مخصوصا دوست دارید حرفتون رو با مثالهای متعددی بیان کنید تا مخاطبتون در جواب دادن تردد یا تضعیفی پیدا کنه که متاسفانه اینطوری نمیشه!!

بهرحال بحث از تاپیک دور نشه، تموم بشه بهتره (میتونید در خصوصی در تماس باشید. البته الان دیر وقته !)

در مورد مشکلم من باید ویندوز جدید و آپدیت شده و بدون دستکاری شده دانلود کنم و بعد اقدام به نصب آن و نرم افزارهای جدید کنم! بعدش یه مدتی بدون سوئیت امنیتی بگذرونیم ببینیم چی میشه!

دوستانی که محصول بیت دفندر نسخه 2016 استفاده میکنند، آیا با اسکن بسیار کند و زمان بر مواجه هستند؟ بنده در تست هام بیت دقیقا 13 ساعت اسکن کرد!

حجم اطلاعات به 500 گیگ نزدیکه (فیلم و عکس و آهنگ و ...... هم هست و فقط برنامه های اجرایی نیستند!)

بنده هم دوست ندارم هر چیزی رو توضیح بدم و دوست دارم دوستان برای درک برخی مسائل از حداقلهای هوشی که دارن استفاده کنن و ینده رو تو زحمت نندازن .

شما یکی از مدیران تالار امنیت و آنتی ویروس هستین !!! ولی جالبه گفتین " بعدش یه مدتی بدون سوئیت امنیتی بگذرونیم " ؟!!!!! میدونین حرفی که زدین کلآ بر خلاف هر سیاست امنیتی و حضور تو فضای مجازی و سایبری هستش ؟!

همونطور که میدونین داشتن آنتی ویروس برای هر سیستمی لازم و ضروریه . از همون اول اول اول .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بنده هم دوست ندارم هر چیزی رو توضیح بدم و دوست دارم دوستان برای درک برخی مسائل از حداقلهای هوشی که دارن استفاده کنن و ینده رو تو زحمت نندازن .

شما یکی از مدیران تالار امنیت و آنتی ویروس هستین !!! ولی جالبه گفتین " بعدش یه مدتی بدون سوئیت امنیتی بگذرونیم " ؟!!!!! میدونین حرفی که زدین کلآ بر خلاف هر سیاست امنیتی و حضور تو فضای مجازی و سایبری هستش ؟!

همونطور که میدونین داشتن آنتی ویروس برای هر سیستمی لازم و ضروریه . از همون اول اول اول .
    فک کنم گفتم که به دیگران توهین نکنید. یعنی چی حداقل هوش!! این چه طرز صحبت کردنه؟ اگه دوست ندارید به زحمت بیوفتین و وقتتون رو برای انجمن و کاربرا بزارید، میتونید همین حالا انجمن رو ترک کنید. انجمن به منت گذاشتن شما نیازی نداره!

در ضمن هرکسی روال کاری خودش رو داره و تعینن کننده مسیری که قراره پیش بره. پس شما هم در حرفهای بنده دنبال نثطه ضعف نگردین!

بدون آنتی ویروس سپری کردن در هیچ کجای قوانین و سیاست های امنیتی ذکر نشده که بر خلاف فضای مجازی و سایبری هست!

داشتن آنتی ویروس هیچ ضروریتی نداره مگر برای کمک حال کاربر و جلوگیری از احتمالات!

داشتن آنتی ویروس ضروری نیست. حتی از همون اول اول اول!

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

فک کنم گفتم که به دیگران توهین نکنید. یعنی چی حداقل هوش!! این چه طرز صحبت کردنه؟ اگه دوست ندارید به زحمت بیوفتین و وقتتون رو برای انجمن و کاربرا بزارید، میتونید همین حالا انجمن رو ترک کنید. انجمن به منت گذاشتن شما نیازی نداره!

در ضمن هرکسی روال کاری خودش رو داره و تعینن کننده مسیری که قراره پیش بره. پس شما هم در حرفهای بنده دنبال نثطه ضعف نگردین!

بدون آنتی ویروس سپری کردن در هیچ کجای قوانین و سیاست های امنیتی ذکر نشده که بر خلاف فضای مجازی و سایبری هست!

داشتن آنتی ویروس هیچ ضروریتی نداره مگر برای کمک حال کاربر و جلوگیری از احتمالات!

داشتن آنتی ویروس ضروری نیست. حتی از همون اول اول اول!

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه بابا نقطه ضعف چیه . من خودم صد تا نقطع ضعف دارم و هر روز دارم مطلب میخونم ولی باز میبینم خیلی چیزا بلد نیستم .

کلآ علم و دانش مثل ی دریا میمونه که هر چقدر آدم توش بره و ازش چیز یاد بگیره باز کمه . ی وقت سوء تفاهم نشه .

دوست دارم اختلاف نظرات من و شما باعث بشه تا تلاش کنیم اطلاعات بیشتری کسب کنیم و چیزای بیشتری یاد بگیریم . نه اینکه بخواییم خدایی نکرده بر چیزهای نادرست لجاجت و اصرار کنیم . همونطور که من از نظرات و دیدگاه های شما درباره نظرات خودم استفاده میکنم ( حتی اگر به هر دلیلی نپذیرم . ) منهم نظرم رو درباره ی مطلبی که شما در حوزه امنیت اطلاعات فرمودین گفتم . وگرنه هر کسی تو انتخابش طبیعتآ آزاده .

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان از شما سوالی دارم
    آیا نصب برنامه های امنیتی در یک سیستم و تست آنها و پاک کردن آنها، باعث بروز مشکل در سیستم میشوند؟
    نصب همزمان خیر، نصب و تست تک تک محصولات
    برنامه ها با نرم افزار Revo Uninstaller پاکسازی شدن
    ریجستری توسط AVG TuneUp پاکسازی و فایل های باقیمانده در ریجستری دستی اسکن و پاکسازی شدند
    درود مسعود عزیز و صبور :
    منهم همونطور که علی جان استاد عزیزم گفتن طبق تجربیات خیلی کمی که دارم نصب و عزل سوئیتهای امنیتی روی سیستم بدون شک تاثیر روی تستهای بعدی خواهد گذاشت...(هنوز نرم افزار بهینه سازی رو ندیدم که اینقد هوشمند باشه که تمام آثار نصب یک نرم افزار رو اعم از رجیستری و پوشه حافظه موقت و پوشه اصلی نصب و پوشه های دیگه ای رو که توی پوشه های پروگرم دیتا و یوزر میسازه رو پاکسازی کنه...حتی خود شرکتهای آنتی ویروس هم اینو میدونن و فایل آنیستالر جدا میسازن برای محصولاتشون که همیشه برای من سوال بوده که چرا پروسه همین آنیستالرها رو توی فایل آنیستال خود نرم افزار نمیگنجونن...بنظر من حتی اگه این مشکل پاکسازی کامل هم نباشه ویندوز بخاطر داشتن رجیستری دیگه اون ویندوز پاک و تمیز نخواهد بود چون یک برنامه حفاظتی توی تقریبا تمام فعالیتهای ریشه ای ویندوز دست داره و میتونه در اونها تغییر اعمال کنه یا از تغییر در اونها جلوگیری کنه...خیلی از نرم افزارهای امنیتی رو دیدم که حتی فولدر نصب اصلیشون رو نمیتونن پاک کنن بعد از آنیستال شدن...(البته اسم نمیبرم)
    در ضمن مسعود جان شما وقتی روی ویرچوال ماشین ویندوز نصب و آپدیت و نصب درایور کردی ازش یه اسنپ شات بگیر و به محض خراب شدن اونو اجرا کن تا از دردسرای نصب و آپدیت راحت بشی و فوقش چند تا مرورگر رو غیره رو آپدیت میکنی نه بیشتر(فوقش چند گیگی فضا از دست میدی)
    Last edited by aylar6888; 04-10-2015 at 12:47.

8. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان از شما سوالی دارم
    آیا نصب برنامه های امنیتی در یک سیستم و تست آنها و پاک کردن آنها، باعث بروز مشکل در سیستم میشوند؟
    نصب همزمان خیر، نصب و تست تک تک محصولات
    برنامه ها با نرم افزار Revo Uninstaller پاکسازی شدن
    ریجستری توسط AVG TuneUp پاکسازی و فایل های باقیمانده در ریجستری دستی اسکن و پاکسازی شدند
    سلام

اگه از من بپرسید من میگم که احتمال اینکه مشکلاتی بوجود بیاد هست، ابزارهای پاکسازی خیلی خوبن، ولی یه وقتهایی بقایای آنتی قبلی باقی میمونن که از چشم شما دورند....
    من الان روی سیستم اصلیم حدود 5 یا 6 سالی میشه که جز کومودو چیزی نصب نکردم و کمترین مشکل را هم با کومودو داشتم.... من حتی روی VM هم برای تست، آنتی قبلی را حذف و آنتی جدید را نصب نمیکنم.....بلکه ماشین قبلی را کلا دیلیت میکنم و روی یک ماشین جدید و صفر کیلومتر ، آنتی ویروس مورد نظر را نصب میکنم.....

با سلام .

توضیحات رو دوستان دادند.

اما در ارتباط با تست محصولات روی Virtualbox بنده شبیه به دوستمون Jadda عمل نمی کنم . یعنی نمیام هی VM رو کلا دیلیت و یک ماشین جدید و صفر کیلومتر بسازم و آنتی ویروس رو نصب کنم . همین کار دو ساعت از وقت آدم می پرونه .

برای رفع این مشکل مجازی ساز ها دو راه حل پیشنهاد کردن . یعنی زمانی که بنده یک وضعیت رو توی ماشین مجازی انجام دادم ( مثلا نصب ویندوز خام ) و میخوام اون وضعیت رو داشته باشم ، دو راه حل پیش روی من هستش :

clone : در این حالت از ایمیج فعلی ماشین مجازی یک کپی کامل تهیه میشه و در ایمیج جدید با UUID جدید ذخیره میشه . دقیقا مثل اینکه ما از اطلاعات یک هارد بک آپ گرفتیم و روی هارد دوم ریختیم .
    لذا ایمیج دوم می تونه جایگزین ایمیج اول بشه ، و یا کلا در یک ماشین مجازی دوم استفاده بشه .

Snapshot : در این حالت از ایمیج فعلی ماشین مجازی یک کپی تهیه میشه و در یک ایمیج با همون UUID ایمیج اصلی ذخیره میشه . استفاده از این حالت دقیقا مثل این می مونه که ما از اطلاعات یک هارد بک آپ گرفتیم و بک آپ رو دقیقا روی همون هارد برگردونیم .

این وسط Snapshot بیشترین کاربرد رو برای اکثر کاربران داره

------------------------------

بر اساس تست های بنده Virtualbox در تهیه و بازگردانی Snapshot بهتر از vmware عمل می کنه . به این دلیل که در هنگام تهیه ایمیج به وسیله ی تکنیک های خاصی ، ایمیج رو به چندین قسمت تقسیم می کنه و باعث میشه در هنگام ذخیره و بازیابی ایمیج ، زمان کمتری برای بازیابی کل ایمیج مصرف بشه . به عنوان مثال برای بنده اگر بخوام یک ایمیج 20 گیگی حاوی ویندوز نصب شده رو با vmware برگردونم ، تقریبا 10 دقیقه برای ذخیره ی Snapshot و 10 دقیقه برای بازیابیش مصرف میشه . اما در Virtualbox تقریبا 2 دقیقه طول میکشه Snapshot تهیه بشه و کمتر از 2 دقیقه هم Snapshot بازیابی میشه .

برای صرفه جویی در وقت بهتره از وضعیت های کاربردی در ماشین مجازیتون یک snapshot تهیه کنید

10. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

درود مسعود عزیز و صبور :
      محتوای مخفی: Click to View 
    منهم همونطور که علی جان استاد عزیزم گفتن طبق تجربیات خیلی کمی که دارم نصب و عزل سوئیتهای امنیتی روی سیستم بدون شک تاثیر روی تستهای بعدی خواهد گذاشت...(هنوز نرم افزار بهینه سازی رو ندیدم که اینقد هوشمند باشه که تمام آثار نصب یک نرم افزار رو اعم از رجیستری و پوشه حافظه موقت و پوشه اصلی نصب و پوشه های دیگه ای رو که توی پوشه های پروگرم دیتا و یوزر میسازه رو پاکسازی کنه...حتی خود شرکتهای آنتی ویروس هم اینو میدونن و فایل آنیستالر جدا میسازن برای محصولاتشون که همیشه برای من سوال بوده که چرا پروسه همین آنیستالرها رو توی فایل آنیستال خود نرم افزار نمیگنجونن...بنظر من حتی اگه این مشکل پاکسازی کامل هم نباشه ویندوز بخاطر داشتن رجیستری دیگه اون ویندوز پاک و تمیز نخواهد بود چون یک برنامه حفاظتی توی تقریبا تمام فعالیتهای ریشه ای ویندوز دست داره و میتونه در اونها تغییر اعمال کنه یا از تغییر در اونها جلوگیری کنه...خیلی از نرم افزارهای امنیتی رو دیدم که حتی فولدر نصب اصلیشون رو نمیتونن پاک کنن بعد از آنیستال شدن...(البته اسم نمیبرم)
    در ضمن مسعود جان شما وقتی روی ویرچوال ماشین ویندوز نصب و آپدیت و نصب درایور کردی ازش یه اسنپ شات بگیر و به محض خراب شدن اونو اجرا کن تا از دردسرای نصب و آپدیت راحت بشی و فوقش چند تا مرورگر رو غیره رو آپدیت میکنی نه بیشتر(فوقش چند گیگی فضا از دست میدی)
    ممنونم حمید جان

بله طبق گفته شما دوستان عزیزم من هم همون نظر رو داشتم ولی خب با شک و شبه! چون حس میکردم پاکسازی با نرم افزارهای قدرتمند، به صورت کلی و تمیز انجام میشه ولی با نظرات شما اطلاعاتم بیشتر شد. ممنونم

یک سوال. آیا استفاده از همون آنیستالر جانبی سوئیت امنیتی، تائیری داره که تمام رد پاها و تغییرات و اضافه های ریجستری پاک بشن؟ به طور کلی گویا اصلا چنین سوئیتی نصب نشده.

در مورد ماشین مجازی. بله همین کار رو میکردم ولی با Clone. اسنپ شات اصلا به فکرم نمیرسید

با سلام .

محتوای مخفی: Click to View 
    توضیحات رو دوستان دادند.

اما در ارتباط با تست محصولات روی Virtualbox بنده شبیه به دوستمون Jadda عمل نمی کنم . یعنی نمیام هی VM رو کلا دیلیت و یک ماشین جدید و صفر کیلومتر بسازم و آنتی ویروس رو نصب کنم . همین کار دو ساعت از وقت آدم می پرونه .

برای رفع این مشکل مجازی ساز ها دو راه حل پیشنهاد کردن . یعنی زمانی که بنده یک وضعیت رو توی ماشین مجازی انجام دادم ( مثلا نصب ویندوز خام ) و میخوام اون وضعیت رو داشته باشم ، دو راه حل پیش روی من هستش :

clone : در این حالت از ایمیج فعلی ماشین مجازی یک کپی کامل تهیه میشه و در ایمیج جدید با UUID جدید ذخیره میشه . دقیقا مثل اینکه ما از اطلاعات یک هارد بک آپ گرفتیم و روی هارد دوم ریختیم .
    لذا ایمیج دوم می تونه جایگزین ایمیج اول بشه ، و یا کلا در یک ماشین مجازی دوم استفاده بشه .

Snapshot : در این حالت از ایمیج فعلی ماشین مجازی یک کپی تهیه میشه و در یک ایمیج با همون UUID ایمیج اصلی ذخیره میشه . استفاده از این حالت دقیقا مثل این می مونه که ما از اطلاعات یک هارد بک آپ گرفتیم و بک آپ رو دقیقا روی همون هارد برگردونیم .

این وسط Snapshot بیشترین کاربرد رو برای اکثر کاربران داره

------------------------------

بر اساس تست های بنده Virtualbox در تهیه و بازگردانی Snapshot بهتر از vmware عمل می کنه . به این دلیل که در هنگام تهیه ایمیج به وسیله ی تکنیک های خاصی ، ایمیج رو به چندین قسمت تقسیم می کنه و باعث میشه در هنگام ذخیره و بازیابی ایمیج ، زمان کمتری برای بازیابی کل ایمیج مصرف بشه . به عنوان مثال برای بنده اگر بخوام یک ایمیج 20 گیگی حاوی ویندوز نصب شده رو با vmware برگردونم ، تقریبا 10 دقیقه برای ذخیره ی Snapshot و 10 دقیقه برای بازیابیش مصرف میشه . اما در Virtualbox تقریبا 2 دقیقه طول میکشه Snapshot تهیه بشه و کمتر از 2 دقیقه هم Snapshot بازیابی میشه .

برای صرفه جویی در وقت بهتره از وضعیت های کاربردی در ماشین مجازیتون یک snapshot تهیه کنید
    ممنونم حیان عزیز

پس بنا به گفته شما و حمید جان و علی آقا، اسنپ شات بهترین کاره و همون رو انجام میدم

البته من قبلا با VirtualBox کار میکردم ولی خب بنا به دلایلی که باهاش راحت نبودم VMWare نصب کردم و الان حدود 2 سالی میشه ازش استفاده میکنم و از نسخه های جدید VirtualBox خبری ندارم که بهینه و سبک شده و مشکلاتی که داشتم برطرف شده یا خیر
    باید تست کنم

بسیار ممنونم از شما عزیزانم

12. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام .

اما در ارتباط با تست محصولات روی Virtualbox بنده شبیه به دوستمون Jadda عمل نمی کنم . یعنی نمیام هی VM رو کلا دیلیت و یک ماشین جدید و صفر کیلومتر بسازم و آنتی ویروس رو نصب کنم .
    خب، من از VMware استفاده میکنم نمییام کلا VMware را از سیستم حذف کنم و بعد نصبش کنم و ویندوز جدید نصب کنم،
    روش کارم اینطور هست که یک ماشین اصلی روی VMware نصب دارم به عنوان ویندوز مادر؛ اسمش رو هم Main قرار دادم که فقط شامل ویندوز میشه و هیچ نرم افزار جانبی روش نصب نیست.( به غیر از یکی دو برنامه مورد نیاز خودم مثل سی کلینر و مرورگر و یکی دو ابزار دیگه که برای تستها نیاز هستند). این ماشین مجازی را مثلا ماهی دو بار اجرا میکنم و ویندوزش و سایر ابزارها را آپدیت میکنم وغیره... منتها برای تست میام از این ویندوز Main، یک Clone میگیرم و بعد روش تستهامو انجام میدم و بعد از اتمام ( که میتونه مثلا یک ماه یا دو ماه طول بکشه ) میام کلا این ماشین clone گرفته شده را دیلیت میکنم.... این روش را من به Snapshot ترجیح میدم. که بسیار دقیق تر و شسته و رفته تر است. چون به هیچ وجه نیخوام تستم تحت تاثیر مسائل جانبی قرار بگیره.

منتها از قابلیت Snapshot زمان تست ویروس استفاده میکنم، یعنی روی همین ماشین جدید- روی ویندوز Clone-، قبل از تست ویروس اول یک Snapshot میگیریم بعد شروع میکنم به تست ویروس و اجرای انواع و اقسام مخربها ؛ که البته تست میتونهشامل انواع و اقسام حملات باشه نه اینکه فقط اسکن ویروس بکنم.... حتی گاهی عمدا سیستم را آلوده میکنم بعد آنتی را فعال میکنم و مواردی کهمورد هدف است را بررسی میکنم.(که در این حین حتی این ویندوز مجازی جدید آلوده هم میشه- بستگی به آنتی ویروس داره البته). خب بعد از پایان تست و اجرای مخربها میام از Snapshot استفاده میکنم و برمیگردم به حالت قبل... بعد از یکی دو ماه در واقع پایان تست کلا دیلیتش میکنم.

البته گاهی همزمان چند تا آنتی را تست میکنم، مثلا الان دقیقا من با سه تا Clone در حال کار هستم. یکی کومودو هست و دوتا دیگه سایر.
    Last edited by Jadda; 04-10-2015 at 16:10.

14. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

این لینک رو ببینین . جالبه. درباره شیوه شناسایی و مقابله با تهدیدات و ویروسها توسط آنتی ویروسهای وب روت " Webroot " هستش .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از نیما سکیوریتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •