سلام. من یه مشکلی با درایور گرافیک لپ تاپم (HP pavilion dv6-6190se) دارم که برای ویندوز 8 حتی توی سایت hp هم پیداش نکردم! لطفا یکی کمک کنه!!!!
سلام. من یه مشکلی با درایور گرافیک لپ تاپم (HP pavilion dv6-6190se) دارم که برای ویندوز 8 حتی توی سایت hp هم پیداش نکردم! لطفا یکی کمک کنه!!!!
ها ها لبتاب من هم همین مدله ولی من درایورش رو پیدا کردم و نصب کردم و به زیبایی هر چه تمام تر کار کرد
اینم آدرس درایور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
سلام دوستان
من هر ۲-۳ سال یه بار ویندوز عوض میکنم بخاطر همین مشکل
لپتاپ من هم HP Pavilion dv6 هستش اما متاسفانه نمیدونم دقیقا کدوم مدلش (اگه دوستان بگن چجوری از اونم سر در بیارم ممنون میشم)
اما مشکله اصلی من....
هر دفعه که ویندوز عوض میکنم تقریبا ۳ روز باید با بدبختی مشغول باشم تا آخر سر درایورها رو نصب میکنم
حتی رفتم آپدیت ویندوز 7 AIO مال این ماه رو دانلود کردم که این مشکلو نداشته باشه اما متاسفانه باز همون مشکلو داشت
به همین دلیل رفتم همه درایورهای مخصوص کامپیوتر و لپتاپ اعم از ۳۲ و ۶۴ بیت دانلود کردم تک تک امتحان و ریاستارت کردم جواب نداد......
در واقع توی دیوایس منیجر مشکلی نداره درایور
عکس:
(راستی توی این عکس اون درایور بالایی, اول مثلث زرده کنارش بود بعد که همه دریورای ATI که گفتم دانلود کردمو نصبیدم ریاستارت کردم درست شد ایکونش اما هنوز کار نمیکنه)
اما وقتی از قسمت Screen Resoloution>Advanced نگاه میکنم اینجوریه
عکس:
(۱۶ مگابایت :|)
Sleep غیر فعاله......
Aero effect کار نمیکنه....
فیلم نمیشه دید......
بازی هم که معلومه هیچی :|
Help me plzZzzzzzzzzz
مشخصات گرافیک هم که معلومه توی عکسها....
حل شد بالاخره.
اینو بگم که کارت گرافیک من amd radeon hd 8670m بود و ویندوز 8 و لپ تابم hp pavilion 14 e042tx.
منم همین مشکلو داشتم که اینطوری حلش کردم:
1-اول درایور اینتل رو نصب کردم که راحته پیدا کردن و نصبش.
2-بعد این درایور amd رو نصب کردم:که دوستمون namvari بالا گفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کنید که هنوز حل نشده،
3-حالا درایوری رو که خود سایت hp واسه کارت گرافیک شما پیشنهاد کرده رو بدون uninistall کردن قبلی نصب کنید.که من اینو واسه خودم نصب کردم و اوکی شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم call of duty ghosts رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنم![]()
میشه لینک درایور amd که گرفتید رو بدید؟![]()
سلام دوستان کسی تونسته گرافیک hp dv6 6177 se رو اپدیت کنه برا بازی های جدید(ولفنشتاین) اصلا جواب نمیده و نیاز به اپدیت داره تو سایت اچ پی هم فقط درایور سال 2011 رو داره که الان نصبه واقعا این اچ پی منو روانی کرده لطفا اگه کسی تونسته این مشکلو حل کنه بهم بگه با تشکرراستی گرافیک اصلیم amd 6770 m دو گیگ
Last edited by sajadmad73; 22-07-2014 at 19:07.
با سلام دوباره بعد از چندین روز حتی یک نفر هم نمیتونه به سوال من جواب بده الان دیگه واقعا لپتابم نیاز به اپدیت داره( برای بازی watch dogs) لطفا یکی جواب بده من چکار کنم![]()
هیچ کس جواب نداد ولی خودم تونستم با چندین روز گشتن اینترنت اپدیتش کنم
1.بایوس سیستم خود را از سایت اچ پی دانلود کنید
2.سیستم رو ریست کنید و بازدن esc وارد بایوس شده و در یکی از تب ها گزینه dynamic یا fixed را پیدا کرده و روی حالت dynamic
بگذارید save کرده و خارج شوید
3.گرافیک hp رو از خود سایتش دانلود کرده (ورژن قدیمی 2011)ونصب کنید
4.اپدیت گرافیک خود را فقط از سایتleshcatlabs.netدانلود کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل نصب کنید
5.حالا سیستم اپدیت شده است(میتوان watch dogs به راحتی بازی کرد ) ولی بازی های open gl مثل wolfeneshtaine new order را نمیتوان اجرا کرد
6.برای حل این مشکل دوباره وارد بایوس شده وحالت fixed را انتخاب میکنیم وسیو میکنیم بعد از ریست شدن مشکل کم نور بودن پیش میاد که برای حل ان کلیک راست کرده و configure sowichble را انتخاب کرده و تیک atomatic را بزنید و سیستم را خاموش کنید این بار سیستم رو بدون کابل شارژ روشن کنید میبینید که دوباره تصویر روشن شده و حالا میتوانید کابل را دوباره بزنید و به کار خود ادامه دهید
از این واضح تر نمیشد براتون توضیح بدم هر کی مشکلش حل شد یه صلوات برا من بفرسته یه فحش هم به کار کنان اچ پی بده
سلام دوستان خواهش می کنم به منم کمک کنید hp pavilion 15 p 261 دارم و درایور اینتلش نصب نمیشه اعصابمو خورد کرده![]()
سلامبرای لپ تاپ هاییکه دو کارت گرافیک AMD و Intel را همزمان دارند، درایورهای معمولی AMD درست نصب نمیشود و در صورت نصب ایرادات زیادی ایجاد میکند. برای این لپ تاپ ها باید از سایت زیر درایور مناسب را دانلود و نصب کرد تا هر دو کارت گرافیک بدون مشکل کار کنند.http://leshcatlabs.net/downloads_unfil
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)