با سلام بعد خوندن ريويوهاي متعدد به اين سه مدل رسيدم
X.Vision XDVB 373
X.Vision Set-Top-Box XDVB-120
X.Vision XDVB 353
در مورد مدل 120 يه مقدار نارضايتي وجود داشت ....
و در مورد مدل 353 بايد بگم كه فرمت ها رو كامل پخش ميكنه
- قابلیت نمایش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
- قابلیت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC
- قابلیت پخش تصویر با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
ولي مدل 373 كه قاعدتا بايد جديدتر هم باشه فرمت هاي كمتري رو پخش ميكنه
MPG,TS,TRP,FLV,DAT,TP,VOB,MOV,M2T
AAC - MP3 - OGG - WMA
حالا موندم بين 373 و 353 كدوم رو انتخاب كنم
لطفا با تجربياتتون بنده رو راهنمايي بفرماييد
ممنون![]()

جواب بصورت نقل قول
کاش مشکلات همین جا خاتمه پیدا می کرد حدود یک سال از عمر با برکت دستگاه می گذشت که شروع کرد به بازی در آوردن بعد چند دقیقه که روشن می شد پیغام می داد NO SIGNAL مجدد روشن خاموشش می کردی باز همین بساط بود ، دوباره بردمش گارانتی گفتم تعمیرش کنید هزینش رو پرداخت می کنم (گارانتیش که سوراخ شده بود...
) یه خورده بهش ور رفت گفت آی سی دستگاه ایراد پیدا کرده که قابل تعویض هم نیست (شرکتی با این همه ادعا که نمی تونه یه آی سی تعویض کنه !!!
بگذریم ) گفتن 90 تومن می گیریم به جاش یه دستگاه نو بهتون می دیم !!! ما رو میگی
گفتم خسته نباشید ، الان یه چند سالیه دارم از یه دستگاه maxeeder مدل mx-1 new استفاده می کنم والله دروغ چرا این دستگاه هم چند سری بازی در آورد ، شانس ندارم که .. بردم گارانتی گرفتن یکی دیگه دادن الحمدالله این یکی فعلاً داره کار می کنه سرعت تعویض کانالش که خیلی عالیه امکانات ویراشی خوبی هم داره مثلاً ساخت فولدر / تغییر نام / اتصال چند حافظه فلش توسط هاب به یه دستگاه و جابه جایی فایل ها از یه فلش به فلش دیگه ، در کل بدک نیست من که ازش راضیم خدا هم ازش راضی باشه..