سلام دوست من. منم گرفتار این ویروس/بدافزار شدم. میشه بگی دقیقا چطوری حلش کردی؟
سلام دوست من. منم گرفتار این ویروس/بدافزار شدم. میشه بگی دقیقا چطوری حلش کردی؟
برای بنده که ایراد از DNS ها + ایراد درایوری بود . یک هفته کل وقتمو گذاشتم روی این قضیه و حتی کار به جایی رسیده بود که داشتم تمامی پروسه ها و سرویس هارو یکی یکی بررسی می کردم . در نهایت به این نتیجه رسیدم که رایانه ی بنده بیش از حد تمیز به نظر میرسه ! کم کم داشتم به مسایل ماوراالطبیعی ( جن زدگی !!! نفرین یک روح سرگردان و اینگونه مسایل ) فکر می کردم که متوجه شدم بنا به دلایلی ویندوز از تنظیمات DNS ذخیره شده در آداپتر استفاده نمی کنه . ( چون بنده از سرور های OpenDNS استفاده می کنم و گاهی اوقات برای اینکه مطمئن بشم از سرور های OpenDNS استفاده می کنم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای چک کردن این موضوع استفاده می کنم ) تنظیمات رو مجددا ست کردم دیدم هنوز جوابگو نیست . در نهایت درایور کارت شبکه رو حذف و مجددا نصب کردم و پس از اعمال تنظیمات مربوط به سرور های OpenDNS ، متوجه شدم تبلیغات غیبشون زده !
شما اول توی Programs and features نگاه کنین ببینین نرم افزاری با نام Ads by dns Unblocker هستش یا خیر . همچنین مرورگر رو چک کنین ببینین افزونه ی مشکوکی دیده میشه یا خیر . سپس با استفاده از CCleaner به پاکسازی اطلاعات مرورگر ها بپردازین ، سپس از device manager درایور آداپتر شبکه رو حذف کنین و مجددا نصب کنین . در آخر در آداپترتون سرور های مربوط به OpenDNS رو ذخیره کنید :
سپس به به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین و ببینین آیا پیج رو بلاک می کنه یا خیر . اگر بلاک کرد تنظیمات به خوبی اعمال شدند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر چک کنین ببینین هنوزم تبلیغات نمایش داده میشن یا خیر
--------------------------------
ویرایش : نمی دونم چرا مدیر انجمن واکنشی نسبت به پست های اسپم وار برخی کاربر نماها نمیده .
Last edited by Public Enemy; 25-09-2015 at 23:07.
دوست من مرسی از پاسخت. من تمام این کارها رو انجام دادم ولی مشکل باز پابرجاست. مشکل قطعا مربوط به DNS هاست و در یه سایت خارجی هم نوشته بود که در کنترل پنل مودم DNS های مشکوک رو حذف کنیم ولی مودم وایمکس من اصلا تنظیمات DNS نداره و واقعا نمیدونم چیکار کنم. خیلی اعصاب خورد کن شده. دوستان پیشنهاد یا راهکاری ندارن؟
دوست خوبم شما یکبار هم با برنامه DNS Jumper v2، تمام DNS های سیستم را تغییر بدین.
حدالامکان به Comodo DNS تغییر بدین و تست کنید
من سیستمم ویروس نیوفلدر و شورتکات رو باهم گرفته و هرچی فلاش میزنم به سیستم به شکل شورتکات در میاد و یه نیوفلدر کنارش نود 32هم میخام نصب کنم نمیشه این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید
![]()
این کارارو کردم نمیشه اصلا نود32هم نصب نمیشه اعصابمو خراب کرده![]()
سیستم نیاز به تعمیر داره .
بهترین راه تعمیر ویندوز از طریق DVD مربوطه و یا به طور کلی تعویض ویندوز هستش .
1 - در صورتی که خرابی در حد جدی نباشه برخی محصولات می تونن تعمیرش کنند و نیازی به تعویض ویندوز نیست . مثل Kaspersky Internet Security . البته قبلش به نکته ی 2 دقت کنین
2 - اگر خرابی خیلی زیاد نباشه و در حد نام کاربری باشه ، می تونین در Safe Mode یک حساب کاربری جدید بسازین و حذف مخرب رو از اونجا دنبال کنین . سپس اقدام به تعمیر سیستم کنید.
سلام عجب گرفتاری شدم سیستم من معلوم نیست چه ویروسی گرفته که فایلهام باز نمیشه داخل هاردم HELP_DECRYPT ساخته شده چیکار کنم چطوری میتونم حذفشون کنم؟باتشکر
سلام
با این تعاریف شما، گویا سیستم شما دچار آلودگی باج افزار شده
اگر میتونید از پیغامی که برای شما ظاهر میشه عکس تهیه کنید.
و با برنامه های زیر از سیستم خود گزارش تهیه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Captain; 30-09-2015 at 17:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)