تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: از دست مایکروسافت و این ویندوز هفتش... کمـــــــــــــــــــــــ ــــک

داره خودمونی میشه jafariking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

9 از دست مایکروسافت و این ویندوز هفتش... کمـــــــــــــــــــــــ ــــک

سلام.
    کارت گرافیکم اینه :
    Nvidia Gforce GT 240
    روی سیستم خودم وقتی ویندوز 7 نصب میکنم بعد از ری استارت فقط عکس دسکتاپ نمایش داده میشه . فک میکردم مشکل از ویندوز یا کارت گرافیک باشه .

امروز سیستم یکی از دوستانم رو که ویندوز 7 روش نصبه و منزل خودش باهاش کار میکرد ( خودم شاهدم ) به دلایلی آوردم خونه تا ویندوزش رو عوض کنم .قبل از انجام هرگونه

تعویضی یا کار دیگه ای کابلهای مربوطه رو که وصل کردم بعد از روشن شدن دیدم فقط عکس دسکتاپ رو میبینم مث حالتی که برای خودم اتفاق میافتاد. ( مگه داریم همچین

چیزی...مگه میشه ؟) به نظر علما مشکل از کجاست ... با عقل جور در نمیاد که فقط مانیتور باعث این مشکل شده باشه . البته این مشکل رو از کس دیگه ای هم شنیده بودم .

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض رفع مشکل تا حدودی

سلام.
    کارت گرافیکم اینه :
    Nvidia Gforce GT 240
    روی سیستم خودم وقتی ویندوز 7 نصب میکنم بعد از ری استارت فقط عکس دسکتاپ نمایش داده میشه . فک میکردم مشکل از ویندوز یا کارت گرافیک باشه .

امروز سیستم یکی از دوستانم رو که ویندوز 7 روش نصبه و منزل خودش باهاش کار میکرد ( خودم شاهدم ) به دلایلی آوردم خونه تا ویندوزش رو عوض کنم .قبل از انجام هرگونه

تعویضی یا کار دیگه ای کابلهای مربوطه رو که وصل کردم بعد از روشن شدن دیدم فقط عکس دسکتاپ رو میبینم مث حالتی که برای خودم اتفاق میافتاد. ( مگه داریم همچین

چیزی...مگه میشه ؟) به نظر علما مشکل از کجاست ... با عقل جور در نمیاد که فقط مانیتور باعث این مشکل شده باشه . البته این مشکل رو از کس دیگه ای هم شنیده بودم .

مانیتور خودم 2 تا کابل داره که به کیس متصل میشه . وقتی هردوش رو وصل میکنم مشکلی که گفتم پیش اومد ولی وقتی فقط سوکت آبی رو میزنم مشکل برطرف میشه . البته هنوز توی سیستم خودم تست نکردم .
    Last edited by jafariking; 10-08-2015 at 06:19.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آقا مشکل برطرف شد . همه چیز بخاطر سوکت سفید رنگیه که به مانیتورم وصل میشد. وقتی ویندوز XP نصب میشه حتما باید هر دو سوکت وصل باشه به پورت کرات گرافیک ولی وقتی ویندوز 7 نصب میکنم باید فقط سوکت آبی رنگ که خانه های کمتری داره وصل بشه.

با تشکر از همه عزیزانی که من را یاری کردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •