سلام
همون موقع که صدا میده , سریع کلاچ بگیرین و خلاص کنین
آیا صدا یکدفعه قطع میشه ؟
سلام
همون موقع که صدا میده , سریع کلاچ بگیرین و خلاص کنین
آیا صدا یکدفعه قطع میشه ؟
سلام
پدال گاز برقی هست یا سیمی ؟
احتمالاً پدال یا سیمش و سنسورش و یا استپر مشکل داره
===========================================
نتاپیک صرفه جوئی در هزینه های خودرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-09-2015 at 07:23.
تست کنم خبرشو میدم خدمتتون
سلام .من ميخوام يه سوال بپرسم.نميدونم درست اقدام كردم يا نه.به هر حال اگه درست نيست ببخشيد.علامت نشانگر نقص فني در خودرو گراند ويتارا (سوزوكي)
كه ظاهرا مربوط به سيستم آلايندگي خودرو هستش چه اشكالي رو نشون ميده و بايد چطوري رفعش كرد.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
سلام .من ميخوام يه سوال بپرسم.نميدونم درست اقدام كردم يا نه.به هر حال اگه درست نيست ببخشيد.علامت نشانگر نقص فني در خودرو گراند ويتارا (سوزوكي)
كه ظاهرا مربوط به سيستم آلايندگي خودرو هستش چه اشكالي رو نشون ميده و بايد چطوري رفعش كرد.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
سلام، باید برید دیاگ بزنید، روشن شدن این چراغ دلایل زیادی داره که فقط تو دیاگ مشخص میشه
دوستان عزیز سلام دیروز چادر ماشین وتو حیاط برداشتم ماشینو روشن کردم رفتم تو خونه کلید وبردارم و اومدم دیدم گلاب به روتون یه جانور از خدا بیخبر مثل کلاغ یا غمری یه ان بزرگی کرده تو شیشه جلو ماشینم از همون توحیاط بعد اومدم با لونگ پاکش کردم نرفت تاید وشیلنگ گرفتم نرفت سرکه و وایتکس ریختم نرفت نفت ریختم نرفت اب غوره ریختم نرفت اصلا نمیدونم ان کرده این جانور یا اسید یه بدبختی شده من با چی اینو پاکش کنم ماده مخصوصی داره بزنم پاک بشه؟![]()
امروز که خشک شده باز هم با اسپری شیشه شوی امتحان کنید وایتکس برای شیشه خیلی ضرر داره استفاده نکنید
منظور از اسپری شیشه شور چیه؟نه والا بازم پاک کردم نرفت
- - - Updated - - -
منظور از اسپری شیشه شور چیه؟نه والا بازم پاک کردم نرفت
گاهی اوقات که ماشین ها رو میبرن نقاشی روی شبشه ها گرده رنگ میشینه
که با کاردک کوچک راحت از روی شیشه پاک میشه.
این یه مثال بود.
شما هم یه امتحان بکنید برای این مشکلتون ببینید کارساز هست یا خیر
- - - Updated - - -
گاهی اوقات که ماشین ها رو میبرن نقاشی روی شبشه ها گرده رنگ میشینه
که با کاردک کوچک راحت از روی شیشه پاک میشه.
این یه مثال بود.
شما هم یه امتحان بکنید برای این مشکلتون ببینید کارساز هست یا خیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)