تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1594 از 1746 اولاول ... 5941094149415441584159015911592159315941595159615971598160416441694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,931 به 15,940 از 17454

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

ekko مثلا وحشتناک OP ه وحشتناکه
    مثلا زمانی بود با vayne تمرین میکردی میزدی می ترکوندی الان مثلا میری وسط یه دفعه tahm kench میخورتت :||||||||| یا میرید 3نفره ekko رو گنک کنیم triple ش قطعیه 3 نفرو میزنه ایتم های من در اوردی زیاد شده ایتم زد ایتم های طرف مقابل الان معلوم نیست چیه crown control ها الان بسیار گسترده شده طوری که زمان زیادی میخواد تا همه رو درک کنیم وسط بازی و ... یکدفعه خیلی تغییر کرد
    تازه اکو اول که اومد اوپ تر بود 3 تا نرف تا حالا روش انجام دادن

قبلا W مثل وارد عمل میکرد وقتی میزدی تو چمن اگه یکی بود میدی میپریدی روش اگه 2 تا بود الفرار اما الان آخراش وارده ینی وقتی اون میفهمه تو W زدی نیشونش میده
    الان دیگه باید چشم بسته بری تو چمن یا میشه یا نمیشه
    تازه دمیج پسیو یه لولشم کم کردن
    من اولا خیلی باش حال میکردم اصلا باگی بود برا خودش ولی الان دیگه نه

----------------
    تاهم کنچ بر عکسه اولاش باش حال نمیکردم ولی الان 2 بار قویش کردن
    الان دیگه خیلی حال میده
    مزایا :
    1- قدرت بالا
    2- مچ عالی با کایستا
    (1) خوردن یار بین 5 نفر دشمن یولت کالیستا > نجات یار و خودتون با هم
    خیلی خیلی جالب میشه من یه بار با ای دی سیم این کارو کردم خیلی باحال بود
    (2) خوردن دشمن > یولت کالیستا > پرت شدن بین یار ها یا زیر تاور
    (3) خوردن یک یار تانکه قوی یا استانر > یولت کایستا > پریدن بین دشمن > نابود کردن همشون

ولی شانس بد زدن کالیستارو بد جوری نرف کردن مثلا کولدن یولتشو 2 برابر کردن تقریبان

ولی طوری نیست

3- از همه مهم تر یکی از بهترین چمپ ها برای ترول
    من قبلا با شیکو ترول میکردم یا با تیمو ولی این تاهم بد جوری ترولش حال میده مخصوصل با اون خندشو آهنگ زدن با زبونو و بالا اوردنش

مثلا یارو بخورین بعد بالا بیارین
    یا بخورین بندازین زیر لیزر دشمن

تازه من نمیدونم Cho با 6 تا یولت با معجون بزرگ کننده با یولت لولو که اندازه صفحه میشه رو چجوری میخوره آخهههههههههههههههههه ؟!!!!
    یا وقتی راموسو میخوره هیچیش نمیشه ؟!
    ما یه خار کوچو لو میخوریم مییپکیم این تاهم راموس با این همه تیقای برگو میخوره آخشم در نمیاد

( آخ من چقده با مزم ^_^ !! فک کنم دیشب تو آب نمک خابیدم ... ! )
    Last edited by asgharpalang; 10-09-2015 at 12:05.

2. این کاربر از asgharpalang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l جان داداش تو که آنلاینی یه نظری بده حوصلمون سر رفت!
    آدمو وادار میکنی بگم تیممون نوب بود و شانس تو بازی ندارم تا 2 صفحه درباره اسکیل تایپ کنی !
    ما هم بخونیم حال کنیما
    یه چیزی بگو خوب ^_^

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

الان 90 درصد guide های mobafire دیگه بدرد نمیخوره باید همشون بازنویسی بشن بازی به جای اینکه skill-based بشه یه طور دیگه داره میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

الان 90 درصد guide های mobafire دیگه بدرد نمیخوره باید همشون بازنویسی بشن بازی به جای اینکه skill-based بشه یه طور دیگه داره میشه
    مشکل ما اینه که با هر تغییری مخالفت میکنیمو فک میکنیم چیز بدیه بیشتر اوقات از چیز های جدید و خلاف عادت پشتیبانی نمیشه و فکر میکنیم چیز بدیه
    بازی اگه تغییر نکنه که بیمزه و تکراری و روز مره میشه
    واز نظر من آیتم های جدید نه تنها اسکیل رو کم نکردن بلکه بیشتر هم کردن
    چون بازیکنایی که گاید هاشون رو کپی میکردن بدون هیچ اسکیل و فکری و برنامه ای
    الان مجبورن آیتم های جدید رو هم در نظر بگیرن و از ذهن خودشون استفاده کنن ینی یه کمی اسکیل به خرج بدن
    و یه جورایی به نفع دسته افرادی شده که خودشون گاید میچینن و وین ریتشون هم بالا میره ...
    Last edited by asgharpalang; 10-09-2015 at 13:40.

6. 3 کاربر از asgharpalang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه موضوعی رو بگم :
    اگه به پاک شدن پستاتون اعتراضی دارید ، کاملا آزادید در بخش انتقاد انجمن مطرح کنید تا بنده و دیگر مسئولین پاسخگو باشیم .
    نیازی نیست شروع کنید توی تاپیک پستای نامربوط بذارید .
    اگرچه که مطمئن باشید با یه بار خوندن سرسری قوانین مشکلتون حل میشه .

درضمن ، توی انجمن و به خصوص بخش بازی آنلاین به قدری ترول تا حالا داشتیم که بشه به راحتی تشخیصشون داد .

8. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام کامران جان:

خداحافظ!
      محتوای مخفی: ... 
    JUST Skill & Teamwork
    There Is No Such Thing As Luck
    Last edited by mey123; 13-09-2015 at 23:54.

10. 3 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت AkhSureros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015
    محل سكونت
    هر جا رام بدن

پيش فرض

این کمپانی ریوت پدر و مادر نداره لامذهب.
    استبداد مطلقه.
    متچ ها رو هر جوری خواست میچینه.
    (فک کنم ip ایران که باشی دیگه یباره)
    ایندفه بخدا اشکم دراومد بعد 3 تا باخت به خاطر نوب و afk منو انداخته با 3تا انرنک و 1 گلد در مقابل 1 پلات!!! و 4 تا سیلور!!!!

- - - Updated - - -

استبداد مطلقه.
    ایندفه بخدا اشکم دراومد بعد 3 تا باخت به خاطر نوب و afk منو انداخته با 3تا انرنک و 1 گلد در مقابل 1 پلات!!! و 4 تا سیلور!!!!

12. این کاربر از AkhSureros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام کامران جان:

خداحافظ!
    JUST Skill & Teamwork
    من رنکد بازی نکردم ولی حرف شمارو کامل قبول ندارم درسته ک اگه شما اسکیل و تیم ورک نداشته باشید نمیشه برد...ولی ب هم تیمی ها هم بستگی داره ک اونا هم اسکیل دارن یا ن
    وقتی ک جانگل هستی مینویسی ک داری میری gank کنی و هم تیمیت پوش میکنه تو چیکار میتونی بکنی؟یا وقتی تو bard اوردی health میکاری زمین adc با اینکه تا ته health اش پره زرت از وسط اون رد میشه تو چیکار میتونی بکنی؟فیدر و ترول و afk هم ک جای خودشو داره
    نظر من ب عنوان ی تازه کار اینه ک بستگی داره ک کی باهات بیوفته

همین پست پایین شما کاملن تاثیر luck رو میرسونه

"بعد 3 تا باخت به خاطر نوب و afk"

bakooza :summoner name

(لول سی هستما ولی رنکد نرفتم فعلن ب دو دلیل 16 تا چمپ owned ندارم و پینگ بسی چیزی است)

- - - Updated - - -

سلام کامران جان:

خداحافظ!
    JUST Skill & Teamwork
    من رنکد بازی نکردم ولی حرف شمارو کامل قبول ندارم درسته ک اگه شما اسکیل و تیم ورک نداشته باشید نمیشه برد...ولی ب هم تیمی ها هم بستگی داره ک اونا هم اسکیل دارن یا ن
    وقتی ک جانگل هستی مینویسی ک داری میری gank کنی و هم تیمیت پوش میکنه تو چیکار میتونی بکنی؟یا وقتی تو bard اوردی health میکاری زمین adc با اینکه تا ته health اش پره زرت از وسط اون رد میشه تو چیکار میتونی بکنی؟فیدر و ترول و afk هم ک جای خودشو داره

(لول سی هستما ولی رنکد نرفتم فعلن ب دو دلیل 16 تا چمپ owned ندارم و پینگ بسی چیزی است)

14. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

استبداد مطلقه.

- - - Updated - - -

استبداد مطلقه.

سلام کامران جان:

Click here to view the small image.

خداحافظ!

سلام دوستان
    با برنامه سمت لیگ اف لگندز با اقای شریعتی و میم شماره در خدمت شما دوستان عزیز هستیم
    خوب همونطور که میبینید این اقای میم شماره از اسکیل و تیم ورک بالایی رنج میبره
    به همین خاطر راحت گلد میشن
    حالا سوال اینجاست وقتی تو تیمش ترول میفته یا افک؟ چه جوری ایشون بازی رو میبرن؟
    بله . ایشون هر چمپی که برمیدارن تو جیبش یک ار پی جی 7 و یک مشین گان دارند

خوب حالا دوستمون گفت که شما جنگلی و تیمت پوش میده و خوب نمیشه گنک کرد ( این مسئله ای هستش که من 1000 بار تایپ می کنم بابا پوش نده نمی تونم گنک کنم و تیم گوش نمیکنه و جنگل دشمن راحت گنک می کنه و بازی رو هم میبرن چون فید میشن ایتم میخرن و میبرن )
    اقای شریعتی : خوب اقای میم شماره حالا راه حل چیه؟
    اقای میم شماره: راه حل تیم ورک و اسکیل هستش؟
    اقای شریعتی : عجـــــــــــــــــب
    اقای میم شماره : حالا من به شما میگم راه حل اینکه وقتی تیمت پوش خفن داده و هیچ جوره نمیشه گنک کرد ( مگر دایو اونم لول 3 4 5 که میمیری ) چه جوری شما گنک کنید
    ابتدا اسموک رو زیر تاور میندازید و بعد با مشین گان شلیک می کنید. اینطوری دشمن و تاور هردو دمیج میخورن. بعد تاور دشمن گه گیجه میگیره حتی خودی ها رو هم میزنه
    اقای شریعتی : عجـــــــــــــــب
    اقای میم شماره: بله

اقای شریعتی: حالا اگر تو تیممون افک داشتیم یا ترول چی ؟ چه جوری ببریم؟
    اقای میم شماره: کاری نداره. دوباره چی؟
    اقای شریعتی: اسکیل و تیم ورک ؟
    اقای میم شماره: بله افرین
    اقای شریعتی : عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــب
    اقای میم شماره: شما اینجا باید پرچم سفید رو بگیرید بالا. بعد دشمن فکر می کنه شما تسلیم شدید میاد جلو که شما رو دستگیر کنند. همینجا یکدفعه یک گرینید درمیارید و میندازید جلو پاشون و بووووووووم. 5تاشون میمیرن . 4تایی یا 3 تایی حتی وسط رو پوش میدید و بازی رو تموم می کنید
    اقای شریعتی : عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــب مش رجـــــــــــــــــــــــ ـب

اتفاقا از یکی از ادلیستهام که خارجی هستش چند روز اخیر پرسیدم چه خبر؟ هی می گفت شیت این حرفها. گفتم انبالانسه؟ گفت اره. این یعنی اینکه حالا من اسکیل و تیم ورک ندارم. این دوستان که شاکی هستند ندارند. این خارجی ها هم ندارند؟ فقط تو داری ؟ نه عزیزم. من بازی های زیادی چمپی رو برای بار اول برداشتم. یا باهاش خوب نیستم برداشتم. تو بازی هم نقش خاصی نداشتم. ( اگر هم افک بودم تیم میبرد ) بردم. بازی هم بوده مثل چی کرری کردم ولی این بازی بازیه 1 به 5 که نیست؟ فیلم هندی هم نیست. یک بازی 5 به 5 هستش.
    معنی اسکیل = فید ندی به دشمن. خوب بازی کنی. سی اس بالا. ایتم بدونی چی بخری و ...
    تیم ورک = وقتی تیمت میگه همه وسط بری وسط نگی میخوام اسپلیت کنم. یعنی به لاین های دیگه کمک کنی.

ولی به قول دوستمون اولا گاهی شما ای دی سی یا ساپورت میفتی که وقتی لنه خودت دشمن خوبه نمی تونی از پایین تکون بخوری
    فرض کن وسط هستی میای گمک هم بکنی. ولی هم تیمی هات تو پایین پوش دادن پس نمیشه بهشون کمک کرد. هی هم میگی پوش نده باز کارخودشون رو می کنند
    فرض کن جنگلی و دوباره بجث بالا که پوش میدن و گوش هم نمی کنند
    فرض کن هم تیمیت افک باشه از همون اول. خوب یک لاین دشمن فری فارم میگیره تازه به لاینهای دیگه هم کمک می کنه و دشمن میبرن
    فرض کن یک ترول تو تیمت هستش که تو 3 دقیقه 3 بار میمیره و تا اخر بازی هم 1 19 مرده. خوب برد با این بازی کن خیلی راحته چون اسکیل و تیم ورک داریم
    فرض کن 2 تا افک تو تیمت باشه. یکی از اول بازی. یکی هم بگه چون 4تایی هستیم اول فید بده بعد افک بشه
    بازم به نظرم 3 به 5 میشه برد
    شانس چیه
    منم با میم شماره موافقم
    نتیچه گیری: این بازی هیچ شانسی نمیخواد. فقط فقط اسکیل و تیم ورک میخواد و 100 البته نارنجک اسموک و مشین گان
    خداوکیلی بعضی موقع ها میرم طرف رو چک می کنم. میبینم یارو نه سی اس داره تو مچ هاش. نه کیل داره. نه اسیست داره. فقط و فقط هم فید داده . بعد وین ریت کلیش 70% هستش. این اقا یعنی میره بالا. با اینکه بازی بلد نیست. به نظرم احتمالا اسکیل و تیم ورکش بالاست. هممم میدونی شاید هم به هم تیمی هاش مشین گان و نارنجک میده.

من که چند روزی اصلا بازی لول رو باز می کنم به صفحه لوگین نرسیده میبندمش.( منی که اگر روزی 10 ساعت بازی نمی کردم مثل معتادا بدن درد میگرفتم =)) )
    از بس بازی بالانسه و اسکیل و تیم ورک مهم هستش
    هم تیمیت خوب باشن = میبری.
    بد باشن؟ میبازی.
    اقای شزیعتی : عجـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــب

16. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چه جالب صحبت از جانگل و جانگلر شد!
    جالبیش اینه که من mainام جانگلر هست و 90% بازیا تو رنکد جانگلر بودم پس خیلی خوب منظورتو درک مینکم
    ولی در حین حال باید بگم هروقت جانگل بودم first blood برای تیم ما بود!چرا؟ چون من از صفحه چمپ سلکت
    بعد اینکه جانگل رفتنم قطعی میشد به مید و تاپ میگفتم که پوش ندن! وبعد از لودینگ و در طول بازی تا قبل از
    زمان 1:55 فقط و فقط در حال هماهنگی با مید و تاپ هستم! نه اینکه بعد از اینکه lane پوش شد بیام طرفو فلیم
    کنم که چرا پوش داده...(البته اینم بگم من بعد از مین 1:55 تعداد چتام کمتر از تعداد انگشت های دست هست و
    فقط مواقع اضطراری تایپ میکنم!
    )

خب با این حال بازم بازیهایی بوده که مید و تاپ تا زیر تاور حریف پوش دادن!!!حالا اینجا راه حل چیه؟

kamron_de*il: fuk u rene i told u just last hit , stop push top retard
    rene: fuk off kid i know how to play
    kamron_de*il: ok, i never gank top! die in hell
    Rene: i dont need ur help kid, im pro

بعدشم رنکتون گنک میشه میمیره!!!
    حالا من چیکار میکنم؟به جای کل کل و تایپ کردن بی مورد و پرت کردن حواس تیم خودی از تجربه و اسکیل
    خودم استفاده میکنم به خیلی چیزا اینجا باید دقت کنی!مثلا اگه تاپ پوش شده و hp دو طرف کمه این یعنی
    سیگنال گنک برا جانگلر دشمن! کسی که زرنگ باشه از این موضوع به نفعه خودش استفاده میکنه...بار ها
    شده همچین موقعیت هایی پیش اومده و من منتظر گنک دشمن شدم و تو پاتکی که بشون زدم دوتا کیل گرفتیم!
    البته خیلی ترفندها و نکات دیگه در همچین موقعیت هایی میشه به کار بست که گفتن همش از حوصله
    این بحث خارجه.

اما در مورد نوب افک ترول این حرفا بارها بهت گفتم که راه حل چیه...بهبود جذب و تقویت شانس! نه!
    مطمئنا این نیست...بهترین کار پیدا کردن یه دوست و بازیکن حرفه ای به عنوان شریک رنکد هست.
    البته همونطور که قبلا گفتم باید اطلاعاتت رو از سیستم متچ میکینگ لول بالا ببری تا بتونی بازی های
    ساده تری داشته باشی نه اینکه بشینی دعا کنی که ریوت یه تیم خوب واست بندازه...

من برای اثبات این موضوع از خیلی پست قبل تر یه Challenge رو با آقای kamron_devil
    گذاشتم و گفتم برای اینکه به همه نشون بدم تو این بازی شانس وجود نداره من هر سه تا اکانتمو که
    تو دو سرور مختلف هستند گلدشون میکنم که خدا رو شکر چند روز قبل اکانت آخری رو هم گلدش
    کردم.
    الان هم فقط میخوام بعضی وقتا با اکانت مینم رنکد برم و بیشتر به وست سر بزنم.هر کسی تو وست
    اکانت داره و دوست داره با هم بازی کنیم منو ادد کنه.

Last edited by mey123; 16-09-2015 at 00:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •