نخیر دوست عزیز با سیمکارتهای قدیمی نمیشه حتی 4G رو تو سرچ شبکه پیدا کرد ... شما یه امتحانی بکن متوجه میشی
درضمن فرق اعتباری با دیتا رو میدونستم منظورم ارائه بسته اینترنتی بود که اینطور که فهمیدم اعتباری بسته های بهتر و متنوع تری نسبت به دیتا داره
نخیر دوست عزیز با سیمکارتهای قدیمی نمیشه حتی 4G رو تو سرچ شبکه پیدا کرد ... شما یه امتحانی بکن متوجه میشی
درضمن فرق اعتباری با دیتا رو میدونستم منظورم ارائه بسته اینترنتی بود که اینطور که فهمیدم اعتباری بسته های بهتر و متنوع تری نسبت به دیتا داره
من خودم با سیم کارت قدیمی ایرانسل
LTE همراه اول و ایرانسل رو پیدا کردم
دوستان این بسته 30 گیگ شبانه 10 تومن هنوز روی سیم کارت های دیتا هست ؟
میشه سیم کارت دیتا رو روی گوشی گذاشت یا باید مودم خریداری کنیم ؟
بر اساس گفته های شما ، یعنی این سیمکارت usim هست؟
[[URL=http://uplod.ir/j5iqhrvmqglq/IMG_20150910_171223.jpg.htm][/URL
۱بله
۲روی تمامی گوشی های تری جی قابل استفاده است تنها تفاوت دیتا عدم وجود مکالمه است اما کد ussd قابل استفاده است
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
دوستان يه سوال
روى نسل چهار رايتل قابليت مكالمه هست يا مثل ايرانسل فقط ديتا داره؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
فک کنم این سیم کارت قدیمی همراه اول هست.نه یوسیم نیست.رایتل گفته با سیم کارت فعلی میتونید ریجستر بشید.ولی با این سیم کارت نه.شما مدل های سیم کارت قدیمی همراه اول رو ببینید به چند نوع شکل مختلف طراحی شده یکی مثل یوسیم رایتل
نه متاسفانه ولی به احتمال زیاد روی 2600 خواهد بود مثل همراه اول .
بله
[QUOTE=OLK;8706880]بر اساس گفته های شما ، یعنی این سیمکارت usim هست؟
بله
نه این USIM هست
برای تست روی تبلت های سامسونگ که سیمکارت میخورن میتونید کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #* رو شماره گیری کنید...بعد اینکه وارد Service mode شدید دکمه منوی گوشی رو بزنید گذینه Back و یه منوی دیگه باز میشه که Sim information داره داخل اون نوع سیمکارتو مینویسه...من روی سامسونگ S6 و S4 تست کردم نمیاره فقط تبلتم که مدل Tab s 10.5 LTE هست آورد و اون سیمکارتی که عکسشو گذاشتم USIM زد ولی سمت راستی رو معمولی.
سیمکارت usim همراه اول که از نمایشنگاه گرفتم اون نقطه رو نداره چرا؟
نقطه رو سیمکارتایی دارن که شکل وسطشون بیضیه .. بستگی به طراحی شرکت سازنده داره...ولی اکثرشون موارد مشابه دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)