شهرک ۲۲ بهمن
Sent from my D6503 using Tapatalk
شهرک ۲۲ بهمن
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان بعد از ثبت شکایت در سامانه ۱۹۵ بابت پوشش ضعیف نسل چهار ، امروز از طرف ایرانسل با من تماس گرفتن و گفتن که ساعت ۸ تا ۹ شب خونه باش و اینترنت سیمکارتتو روشن کن که ببینیم از کدوم دکل سیگنال میگیری
بنظرتون سریع حلش میکنن؟
من تازگیا یکی دوبار برای حل مشکلم که یکیش برای مشکل برقراری تماس با 4G و اون یکیش هم مشکل کمبود سرعت بود تماس گرفتم و با چندبار تماس ایرانسل ظرف کمتر از سه روز حل شد.خدایی من از مشتری مداری ایرانسل راضی ام[emoji7]
فرستاده شده از HTC One_E8ِ من با Tapatalk
من که چشم زیاد آب نمیخوره
سلام.
ببخشید
سوال داشتم
محتوای مخفی: سوال
نه واقعا اون جوره خیلی عالیه پشتیبانیش مثل همراه اول نیس که از 195 شکایت کردم میگن تا سال چهارم تعهد پروانمون 60% هس باید صبر کنین
- - - Updated - - -
نه واقعا اون جوره خیلی عالیه پشتیبانیش مثل همراه اول نیس که از 195 شکایت کردم میگن تا سال چهارم تعهد پروانمون 60% هس باید صبر کنین
امیدوارم اینطور باشه
ما که از خدامونه مشکل زودتر حل بشه
دوست عزیز بستگی به پهنای باند و جمعیت منطقه و پوشش شبکه داره که بهترین سرعت رو به شما بده.بعدش همراه اول سرعت رو محدود کرده.ایرانسل نامحدود هست تو بعضی ساعات ها و مکان های مختلف اگه ترافیک شبکه خلوت باشه بالاترین سرعت رو میده
اسم این برنامه چیه.گوشی شما چیه عزیز
شما با 195 شکایت کردی پیگیری شد.الان چند ماهی هست مشکل افت سرعت نسل 3 و مشکل پوشش نسل 4 رو گفتم گفتن به زودی با بیشتر شدن دکل ها حل میشه.اما هیچ تغییری نکرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)