دقیقا مال من هم اینجوریه از بس سیگنال ضعیفه فقط لب پنجره به زور یه خط آنتن نسل 3 همراه اول دارم
دقیقا مال من هم اینجوریه از بس سیگنال ضعیفه فقط لب پنجره به زور یه خط آنتن نسل 3 همراه اول دارم
آپلودش از دانلود بالاتره سرعتش.تو اون منطقه همه دارن دانلود میکنن کسی آپلود نمیکنه به خاطر همین سرعت پایینه.اینجا نسل 3 اینجوریه
یه دیش مانند هست به نام آنتن مایکروویو با اون سیگنال رو به دکل دیگه میدن شایدم به خاطر همون باشه
بله از پیمانکار پرسیدم اینو گفت آفرین
دوست دارن اینجوری طراحی کنن![]()
مهندس جان الان منطقه ما 3 تا دکل تو دو هفته تجهیز شدن.بازم آنتن نسل 3 ضعیف هست.همراه اوله برای بچه هارو گرفتم تست کردم
فقط زیر دکل آنتن میده.تجهیزاتش هم اریکسون و هوآوی هست.سکتور هوآوی و rru اریکسون هست.داشتن نصب میکردن سریع رفتم پیششون گفتم با پیگیری من اینجا درست شد.تعجب کردن.گفتن باید کارشناس بیاد تست کنه بعد سایتش روشن شه.الان 1 هفته شده بازم آنتن تو محل ضعیفه.به نظرت چرا اینقدر طول کشید
3 تا سایت بالای شیرینی لاریسا و سروستان 6 و بلوار اقاقیا مجهز شدن به 4G ولی من الان 2 هفتس پیگیر قضیه هستم دارن مشکل رو حل میکنن.نگران نباش .یه سایت جدید هم سر قائم 7 بالا تر از میدان موج زدن هفته پیش که فعلا نسل 2 روش فعاله...3G هم مشکل داشت یادت باشه انقدر تماس گرفتم که درست کردن.
ببخشید دوستان من زیاد سر در نمیارم
کار rru دقیقا چیه؟
همراه اول بین نصب تجهیزات و فعال سازیش 2-3 هفته زمان میبره.ایرانسل هم همینطوره حالا یکم اینور اونور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)