تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 176 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه جا خونده بودم که هاردهای جدید اینترنال جاسوسی میکنند و اطلاعاتو راحت میدزدن. بخاطر همین قصد دارم که یه هارد اکسترنال بگیرم و اطلاعات خانوادگی (عکس و فیلم) رو بریزم تو اون. سوالم اینه که هارد اکسترنال هم جاسوسی میشه یا نه؟
    برای خرید یک هارد اکسترنال 500 گیگابایتی با بودجه حداکثر 250 تومن چیو پیشنهاد میدید؟
    سلام .

هارد دیسکهای بکار رفته در مدلهای اکسترنال تفاوتی با هارد دیسکهای اینترنالی که داخل کیس یا لپتاپ نصب میشوند ندارند . اگر نگران جاسوسی هستید میتونید اطلاعات رو با چندین نوع الگوریتم رمزگذاری و سپس ذخیره کنید .

با این بودجه میتونید یکترابایت انتخاب کنید My Passport Ultra و یا Seagate Backup plus Slim مدلهای مناسبی هستند ؛ البته مدل اول قابلیت رمزگذاری و قفل کردن هارد دیسک رو هم دارد .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mamaly11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام .

هارد دیسکهای بکار رفته در مدلهای اکسترنال تفاوتی با هارد دیسکهای اینترنالی که داخل کیس یا لپتاپ نصب میشوند ندارند . اگر نگران جاسوسی هستید میتونید اطلاعات رو با چندین نوع الگوریتم رمزگذاری و سپس ذخیره کنید .

با این بودجه میتونید یکترابایت انتخاب کنید My Passport Ultra و یا Seagate Backup plus Slim مدلهای مناسبی هستند ؛ البته مدل اول قابلیت رمزگذاری و قفل کردن هارد دیسک رو هم دارد .
    منظورم از جاسوسی هک شدن نیست، بلکه یه نوع نرم افزار که حتی قبل از بالا اومدن بایوس اجرا میشه در هارد های جدید هست و به هیچ وجه معلوم نیست و هیچوقت پاک نمیشه، و حتی سخت ترین رمزنگاری با الگوریتم های پیچیده هم فایده نداره!
    پس در این صورت هارد های اکسترنال هم جاسوسی میشن! عجب...
    اگه میشه یه مدل کم حجم تر پیشنهاد بدید.
    به مدل های ضدضربه هم علاقه مند هستم، به نظرتون کدومشون بهتره؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم از جاسوسی هک شدن نیست، بلکه یه نوع نرم افزار که حتی قبل از بالا اومدن بایوس اجرا میشه در هارد های جدید هست و به هیچ وجه معلوم نیست و هیچوقت پاک نمیشه، و حتی سخت ترین رمزنگاری با الگوریتم های پیچیده هم فایده نداره!
    پس در این صورت هارد های اکسترنال هم جاسوسی میشن! عجب...
    ممنون.
    و حتی سخت ترین رمزنگاری با الگوریتم های پیچیده هم فایده نداره!
    خیر ؛ تا زمانیکه کلید صحیح رو نداشته باشه نمیتونه اطلاعات رمزنگاری شده رو دیکد کنه ، مگر اینکه قبل از رمزگذاری شدن ، روی این هارد دیسکها ذخیره شده باشند .

مدلهایی که پیشنهاد دادم کم حجمتر هم موجوده .

از سری Armor سیلیکون پاور میتونید یکی از مدلها رو انتخاب کنید . یه مدل جدید هم ارائه شده (Armor A85) که گزینه مناسبی بنظرم میرسه البته اگر بتونید در بازار پیدا کنید یا صبر کنید تا وارد بازار کشور بشه .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان لطف میکنین یه هارد اکسترنال دو ترا معرفی کنید
    یه مدل برای ضد ضربه و یه مدل معمولی
    برای استفاده در ویندوز نیاز دارم
    برای مثال از مارک وسترن دیدم مدل المنت و الترا وجود داره یا پاسپورتی و مای بوک...
    نمیدونم چی انتخاب کنم.

- - - Updated - - -

برای مثال از مارک وسترن دیدم مدل المنت و الترا وجود داره یا پاسپورتی و مای بوک...
    نمیدونم چی انتخاب کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چی انتخاب کنم.
    براي ضد ضربه ميتونيد از سري Armor سيليكون پاور يكي از مدلها رو انتخاب كنيد مثل A65 . از مدلهاي غير ضد ضربه هم ميتونيد WD my passport ultra انتخاب كنيد .
    به هر حال مدلهاي متنوعي موجوده و انتخابهاي زيادي داريد . مثلاً از برند ADATA چند مدل ضد ضربه موجوده و همچنين از برند سيگيت هم چند مدل مناسب موجوده مثل Backup plus Slim .

و مای بوک..
    اين جزء مدلهاي دسكتاپي هست و براي جابجايي هاي روزمره مناسب نيستند . اگر اصلاً جابجايي نداريد ميتونيد مدلهاي دسكتاپي بخريد كه قيمتشون كمتر هست .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام بنده قصد خریداری هارد Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD رو دارم از اساتید می خواستم راهنمایی کنن این مدل چطوره؟
    Last edited by moj502500; 29-08-2015 at 13:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

براي ضد ضربه ميتونيد از سري Armor سيليكون پاور يكي از مدلها رو انتخاب كنيد مثل A65 . از مدلهاي غير ضد ضربه هم ميتونيد WD my passport ultra انتخاب كنيد .
    به هر حال مدلهاي متنوعي موجوده و انتخابهاي زيادي داريد . مثلاً از برند ADATA چند مدل ضد ضربه موجوده و همچنين از برند سيگيت هم چند مدل مناسب موجوده مثل Backup plus Slim .

اين جزء مدلهاي دسكتاپي هست و براي جابجايي هاي روزمره مناسب نيستند . اگر اصلاً جابجايي نداريد ميتونيد مدلهاي دسكتاپي بخريد كه قيمتشون كمتر هست .
    تشکر از شما.
    یه نیم نگاهی به قیمتها داشتم و دیدم میشه اینترنال 3ترا با همون قیمت اکسترنال خریداری کنم.
    حالا برای سوال اخر به نظرتون کدوم یکی از اینها بهتره

WD RED NAS 3TB 64MB Buffer HDD
    Seagate Barracuda 3TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3

ایا سیگیت فوق بهتر از گرین 3ترا هست؟
    Last edited by AliR3ZA.S; 29-08-2015 at 14:59.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر از شما.
    یه نیم نگاهی به قیمتها داشتم و دیدم میشه اینترنال 3ترا با همون قیمت اکسترنال خریداری کنم.
    حالا برای سوال اخر به نظرتون کدوم یکی از اینها بهتره

WD RED NAS 3TB 64MB Buffer HDD
    Seagate Barracuda 3TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3

ایا سیگیت فوق بهتر از گرین 3ترا هست؟
    اگر فقط برای آرشیو دیتا هست مدل اول رو انتخاب کنید . البته بجای WD Red میتونید WD Green رو انتخاب کنید که ارزانتر هست .
    اگر هم میخواهید ویندوز و نرم افزارهای مختلف روی هارد دیسک نصب کنید مدل دوم رو انتخاب کنید که سرعت بیشتری دارد .

با سلام بنده قصد خریداری هارد Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD رو دارم از اساتید می خواستم راهنمایی کنن این مدل چطوره؟
    اگر همین مدل نامبر ST1000DM003 باشه مدل مناسبی هست . WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX هم میتونید انتخاب کنید .
    هر کدام که گارانتی معتبرتر و قیمت کمتری داره همان را انتخاب کنید فرق زیادی نمیکنه .

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان مشاوره می خواستم خریده هارد اداپتوری 4 ترا بین سیگیت و وسترن موندم
    البته دو مدل جدید هم اومده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باتشکر

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه dexter9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان مشاوره می خواستم خریده هارد اداپتوری 4 ترا بین سیگیت و وسترن موندم
    البته دو مدل جدید هم اومده.

باتشکر

- - - Updated - - -
    سلام
    با اجازه استاد عطا
    من یه ایدیتا 3 نرا آداپتوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خریدم خیلی ازش راضیم . یه ذره گرونتره اما بنظر من بهتره.سیگیتم خوبه اما از هر 100 نفر بپرسی 90 نفر با توجه به سابقه پیشین وسترن ، وسترنو معرفی میکنن.اما من خودم وسترن داشتم پاسپورتی اما اصلا راضی نبودم ازش.
    استاد عطا نظرش با وسترن هست.منم میخواستم ابتدا وسترن بخرم اما چون هرچی گشتم وسترن پیدا نکردم به ناچار ایدیتا خریدم که راضیم هستم ازش.سرعتش خوبه.داغم نمیکنه.صدام نداره.وزنش زیاده و سخته برا جابحایی.هارد هم کلید روشن خاموش داره .
    Last edited by dexter9; 03-09-2015 at 02:09.

15. 2 کاربر از dexter9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •