تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1867 از 2365 اولاول ... 8671367176718171857186318641865186618671868186918701871187719171967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,661 به 18,670 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخ گفتی لو بیس قلبم تپید
    RS12 VB چنده حمید من هر جور شده اینو می خوام میرم دزدی می کنم میخرمش
    این چقد جا میگیره حمید عکسی چیزی نیست ببینم؟ماشین مجردیه خبری نیست فوقش لازم بشه درش میارم موقتی بعد میزارم سر جاش
    این سابه رو بخوام ببندم آمپلیش چی میشه؟فک کنم 2 تا آمپ می خواد آره ؟
    چه کامپی باهاش ببندم؟

یادش بخیر منم باR15 چیکار میکردم. استاد Low Bass ه این ساب.
    بیا حسین جان این عکسش.

اینم لینک گلیدن برو اندازه ها رو ببین به ماشینت میخوره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    400 واتRMS هست با همون آمپ خودش RS100C4 درایو میشه.
    اگر دو جفت کامپ بخوای ببندی باید یه آمپ برای ساب جدا بگیری.
    اها. ممنون. فقط آقا حمید ی چیز دیگه. ساب آلپاین سری s خیلی کمه جاهاییم ک هست قیمتاش خیلی بالاست. بجز این ساب خوبی نیست؟ infinity چطوره؟
    دیروز ک عباسی بودم ی مغازه بود ک نمایندگی فروش mtx و digital audio رو داشت. روی دیوارش برای تست ی جفت میدرنج 8 اینچی گرند زیرو با سوپر تیوترش. ی ساب 1100 digital Audio و امپ مونوی d a و امپ استریوش رو بسته بود خیلی صدای دلنشینو کیریستالیی داشت 20 تا فروشگاه رفتم هیچکدوم به اندازه این ب دلم ننشست.
    تایپ S رو شرکت تمام کرده هنوزم بار جدید نیاورده.
    نه اینفی رو نگیر فقط ویبره میزنه.
    اگر عجله نداری صبر کن همین Rs گلیدن رو بگیر. خوب سابیه.ووفر کاعذیه و صدای بسیار نرم و با کیفیتی داره.
    سوپر تویتر تو فضای باز صداش اینطوره تو فضای ماشین پدر گوش رو در میاره چون پرتاب صدای بالائی داره.
    البته صدا کاملا سلیقه ای هست.ممکنه شما اینجور بپسندی ولی بدون شک آسیب جدی به گوش خوهاد رسید.
    گرند زیر و کلا محصولاتش هم سوپر تویترها هم میدرنجهاش پرتاب صدای بالائی دارن و اغلب مدلها هم تیز و گوشخراش.
    با مذاق من یکی که اصلا جور نیستن.
    در هر صورت گرند هم من آشنا دارم اگر موردی پسند کردی قیمت بگیر به من بگو اگر بتونم کمتر براتون میگیرم.

- - - Updated - - -

آخ گفتی لو بیس قلبم تپید
    RS12 VB چنده حمید من هر جور شده اینو می خوام میرم دزدی می کنم میخرمش
    این چقد جا میگیره حمید عکسی چیزی نیست ببینم؟ماشین مجردیه خبری نیست فوقش لازم بشه درش میارم موقتی بعد میزارم سر جاش
    این سابه رو بخوام ببندم آمپلیش چی میشه؟فک کنم 2 تا آمپ می خواد آره ؟
    چه کامپی باهاش ببندم؟

بیا حسین جان این عکسش.

http://www.gladen.com/subwoofer.html
    اها. ممنون. فقط آقا حمید ی چیز دیگه. ساب آلپاین سری s خیلی کمه جاهاییم ک هست قیمتاش خیلی بالاست. بجز این ساب خوبی نیست؟ infinity چطوره؟
    دیروز ک عباسی بودم ی مغازه بود ک نمایندگی فروش mtx و digital audio رو داشت. روی دیوارش برای تست ی جفت میدرنج 8 اینچی گرند زیرو با سوپر تیوترش. ی ساب 1100 digital Audio و امپ مونوی d a و امپ استریوش رو بسته بود خیلی صدای دلنشینو کیریستالیی داشت 20 تا فروشگاه رفتم هیچکدوم به اندازه این ب دلم ننشست.
    تایپ S رو شرکت تمام کرده هنوزم بار جدید نیاورده.
    نه اینفی رو نگیر فقط ویبره میزنه.
    اگر عجله نداری صبر کن همین Rs گلیدن رو بگیر. خوب سابیه.ووفر کاعذیه و صدای بسیار نرم و با کیفیتی داره.
    سوپر تویتر تو فضای باز صداش اینطوره تو فضای ماشین پدر گوش رو در میاره چون پرتاب صدای بالائی داره.
    البته صدا کاملا سلیقه ای هست.ممکنه شما اینجور بپسندی ولی بدون شک آسیب جدی به گوش خوهاد رسید.
    گرند زیر و کلا محصولاتش هم سوپر تویترها هم میدرنجهاش پرتاب صدای بالائی دارن و اغلب مدلها هم تیز و گوشخراش.
    با مذاق من یکی که اصلا جور نیستن.
    در هر صورت گرند هم من آشنا دارم اگر موردی پسند کردی قیمت بگیر به من بگو اگر بتونم کمتر براتون میگیرم.

2. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بیا حسین جان این عکسش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حمید 70% صندوق رو پر می کنه لامصب
    میگم حمید من اینو بگیرم با همون آمپ 4 کانال و یه جفت کامپ قوی چطوره ؟
    حالا بعدآ اگه دیدم نیازه باز یه جفت کامپ بگیرم با یه آمپ منو برای ساب نظرت چیه؟
    فعلآ همینا با 2 جفت rca و پک برق چقد میشه ؟

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان من رو 206 دو هفته پیش باند 6975 ورژن دو رو بستم با همون پخش فابریک.پخش فابریک کیفیتش خوب نیست میخوام یه پخش خوب بگیرم.3750 پایونر و x400 کنوود پیشنهاد دادن کدومشون بهتره؟
    در ضمن یه آمپلی فایر ارزون و کیفیت خوب چی داریم که با اینا خوب کار کنه؟زیاد اهل صدای بلند نیستم بیشتر برای افزایش کیفیت میخوام آمپلی ببندم.راستی برای اینکه آمپلی ببندم باید باندای فابریک ماشین که تو درهاست قطع بشه یا مشکلی نداره؟
    پیشاپیش ممنون

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید این ساب گلیدن ک میگید حدودا قیمتاش چقدر هست؟ پولامونو جم کنیم تا آون موقع
    ی سوال دیگه این آمپ 944 چقد داغ میکنه؟ الان واسه تست ی ربی بستم به باندا یکم ب نظرم زیادی داغ کرد (البته نمیدونم چقد معمولا باید داغ کنه)
    و این ک آون فن کنارش چه موقعی روشن میشه؟ امپ قبلیم به محض روشن شدن فنش کار میکرد اما این ن روشن نشد.

- - - Updated - - -

آقا حمید این ساب گلیدن ک میگید حدودا قیمتاش چقدر هست؟ پولامونو جم کنیم تا آون موقع
    ی سوال دیگه این آمپ 944 چقد داغ میکنه؟ الان واسه تست ی ربی بستم به باندا یکم ب نظرم زیادی داغ کرد (البته نمیدونم چقد معمولا باید داغ کنه)
    و این ک آون فن کنارش چه موقعی روشن میشه؟ امپ قبلیم به محض روشن شدن فنش کار میکرد اما این ن روشن نشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید 70% صندوق رو پر می کنه لامصب
    میگم حمید من اینو بگیرم با همون آمپ 4 کانال و یه جفت کامپ قوی چطوره ؟
    حالا بعدآ اگه دیدم نیازه باز یه جفت کامپ بگیرم با یه آمپ منو برای ساب نظرت چیه؟
    فعلآ همینا با 2 جفت rca و پک برق چقد میشه ؟
    سلام حسین جان.
    متاسفانه این باکس تو بار شرکت نیست.اما به جای اون برات m12vbرو میگیرم.اونم صداش خیلی خوبه.برای یکی از بجه ها گرفتم تو پرشیا بست عالی میکوبید.تفاوت خیلی زیادی با rs نداره 100وات ضعیفتره.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من رو 206 دو هفته پیش باند 6975 ورژن دو رو بستم با همون پخش فابریک.پخش فابریک کیفیتش خوب نیست میخوام یه پخش خوب بگیرم.3750 پایونر و x400 کنوود پیشنهاد دادن کدومشون بهتره؟
    در ضمن یه آمپلی فایر ارزون و کیفیت خوب چی داریم که با اینا خوب کار کنه؟زیاد اهل صدای بلند نیستم بیشتر برای افزایش کیفیت میخوام آمپلی ببندم.راستی برای اینکه آمپلی ببندم باید باندای فابریک ماشین که تو درهاست قطع بشه یا مشکلی نداره؟
    پیشاپیش ممنون
    سلام.
    هردو پخش خوبی هستن.برای آمپ میتونی یه 5602 دو کانال بگیرید.حدود 300-310هست.
    اسپیکرهای فابریک هم مستقیم به پخش وصل کنید.

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام
    سابهای بدون باکس خیلی گرون نیست.باید صبر کنید ببینیم قیمت جدید چند فی میخوره.
    در مورد داغ شدن 944 امری طبیعی هست.اگر پروتکت بکنه ایراد داره آمپ.فنش هم نمیدونم تو چه حرارتی روشن میشه.من که قدیم این آمپ و داشتم یادم نمیاد روشن شده باشه.

11. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام.
    هردو پخش خوبی هستن.برای آمپ میتونی یه 5602 دو کانال بگیرید.حدود 300-310هست.
    اسپیکرهای فابریک هم مستقیم به پخش وصل کنید.
    پخش فقط پایونر تو شهر ما موجوده.آمپ هم یه دست دو بوستر 552 بود میگفت 100تومن.نظرتون چیه؟روش نوشته 2تا700 وات.
    اینکه 700 وات هست بعد باندام روش نوشته 500 وات باندارو خراب نمیکنه؟
    ممنون

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام حسین جان.
    متاسفانه این باکس تو بار شرکت نیست.اما به جای اون برات m12vbرو میگیرم.اونم صداش خیلی خوبه.برای یکی از بجه ها گرفتم تو پرشیا بست عالی میکوبید.تفاوت خیلی زیادی با rs نداره 100وات ضعیفتره.
    درود
    من شانس ندارم
    حمید من یکم دودل شدم 12 باکسش خیلی بزرگه میترسم صدای کامپا تو صدای بیسش گم بشه نظرت چیه؟
    حتی 10 اینچی اون rs هم تو بار نیست ؟

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

درود
    آقا حمید احوالاتـــــــــ ؟
    ایشاللا که سلامتی 100% ـتونو زودتر به دست بیارین ! ♥
    حمیدجان rs dual چطوره برا کامپ ؟ تا حالا بهش فک نکرده بودم !
    قدرت خیلی خوبی داره !
    فقط مید ووفر دوبل هست ! درسته ؟
    باید دوتاش هم یه جا باشه ؟ یا جلو ، یا عقب ؟
    +
    rs12vb یا m12vb با توجه به قیمتش چقدر تو قدرت و کیفیت با مدلی مثل rs15 fa ـی که باکسش ساخت وطن هس فرق داره ؟؟؟
    ممنون
    یاعلیـ
    Last edited by aiza1372; 25-08-2015 at 01:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •