[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست یکی مونده به آخر، خودم از اینجا گرفتم و کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست یکی مونده به آخر، خودم از اینجا گرفتم و کار میکنه
بالاخره وقت شد این اپیزود رو هم رفتم . در حد اولی نبود ولی خوب بود بازم .
محتوای مخفی: اپیزود 2 به همرات کمی توضیحات شخصیتها
Last edited by Gregar; 05-04-2015 at 19:10.
قسمت سوم هم اعلام شد که 23 جوئن میاد که میشه حدود 12 روز دیگه .
قول دادن که ارزش این صبر طولانی رو داره .
خب اپیزود سوم بازی هم منتشر شده
امتیازای اونم در مجموع عالی بوده و از گیم اسپات و ign هم امتیاز 9 رو گرفته
از اپیزود دوم ظاهرا بهتره و بعضی سایت ها اشاره کردن که بهترین اپیزود بازی تا حالا بوده
میتونم بگم یکی از لذت بخش ترین تجربه های گیم من بود!
اگر بخوام در یک جمله این بازی رو توصیف کنم میگم بازی است که بعد از یک روز خسته کننده، خستگی رو به طور کامل از بدنتون بیرون میکنه و تجربه ای شیرین و خنده دار رو براتون رقم میزنه.
من تا دو روز پیش اصلا این بازی رو انجام نداده بودم و راستش از بازی اول شخص بردرلندز هم زیاد خوشم نیومده بود. اما دو شب پیش توی یک سایت بهش برخوردم و بخاطر اسم telltale دانلودش کردم و چه کار خوبی کردم!!!
این بازی به هیچ عنوان شبیه TWD یا GOT نیست. نه شخصیت هایی که باهاشون بازی می کنید نه سبک بازی. چند نکته کلی که فکر می کنم خوبه بهش اشاره کنم.
بازی خیلی از ایده هاش رو از Call of Juarez Gunslinger گرفته. هم تم طنزش، مثلا در حالی که یکی از شخصیت ها داره داستان رو تعریف میکنه یکدفعه یکی دیگه میپره وسط حرفش و بازی قطع میشه و داستان رو از اول و جور دیگه ای تعریف میکنه و گرافیک سل شید و ....
توی این بازی زیاد انتخاب های سخت جلوی پاتون نیست و بیشتر داستان خودش جلو میره، واقعا خوشم اومد از این خصوصیت فقط به این دلیل که این بازی طنزه و بیشتر برای خندوندن هست و برای خود من وقتی که از سر کار میام و خسته ام و حوصله فکر کردن ندارم خیلی عالیه.
شخصیت پردازی ها فوق العاده ان! از همون اول عاشق همه ی شخصیت ها میشید حتی شخصیت های منفی و دشمن! دیالوگ ها فوق العاده ان و کلایمکس همه ی اینها handsome jack که یک دیوونه ی تمام عیاره و مسخره بازی هاش کلی زیباس! مخصوصا در اپیزود 3 که دیگه توی ذهنتون اومده وقتی از چشم ویژه تون برای گرفتن اطلاعات استفاده می کنید، اطلاعاتی که بهتون میده کلی شما رو میخندونه.
شخصیت ها زیاد جدی نیستند و همگی شوخ هستند پس موقع انتخاب دیالوگها فکر نکنید که شما Big Bad Wolf یا Lee هستید. سعی کنید دیالوگهای خنده دار رو انتخاب کنید.
شاید خیلی ها بخاطر سبک پست آپوکالیپس و ساینس فیکشن بودنش سراغ این بازی نرفتن(مثل خود من) اما این بازی رو به همه ی دوستداران telltale و اونایی که دنبال یک تجربه ی شاد هستند توصیه می کنم.![]()
دوستان این بازی کلا چند اپیزود هست؟
ایا همه اپیزود ها عرضه شده؟
شرمنده اخه تازه میخام شروع کنم؟
نه . هنوز از این فصل اپیزود 5 اش فقط مونده و بعدش فصل تمومه و باید دید ایا فصل بعد هم ادامه میدن یا نه . قسمت 4 ام هم یکی دو روزه اومده .
به نظر من بزار فصل که کامل شد همش رو بگیر و یه دفعه بازی کن . الان میگیری باز باید یکی دو ماه تو خماری قسمت اخر بمونی .
وای خدا مردم از خنده
احمقانه ترین بازی ای که به عمرم دیدم
ما رو باش فکر میکردیم فقط Rhys ـه که یه کم مشکل داره . بابا این hyperion ای ها که از دم مرخصن![]()
Last edited by Gregar; 21-08-2015 at 19:08.
اپیزود 4 رو هم بازی کردم. بجز یکی دو مورد کلایمکس خاصی نداشت.
محتوای مخفی: اسپوووووووووووویل
Last edited by korokodil_avareh; 23-08-2015 at 22:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)