تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: Tales from the Borderlands

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

اپیزود دوم تنها واسه دانلود نیست ؟ هر سایتی میرم با اپیزود یک با هم گذاشته که 3 گیگه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پست یکی مونده به آخر، خودم از اینجا گرفتم و کار میکنه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بالاخره وقت شد این اپیزود رو هم رفتم . در حد اولی نبود ولی خوب بود بازم .

محتوای مخفی: اپیزود 2 به همرات کمی توضیحات شخصیتها 
    کلا به handsome jack نباس اعتماد کرد . با اون کارهایی که تو نسخه دو کرد اصلا قابل اعتماد نیست .
    حتی دختر خودش رو به کشتن داد واسه جاه طلبی خودش . البته ریس هم شخصیتش کم جاه طلب نیست و باید کمی باهاش راه بیاد . البته اخر کار من به فیونا اعتماد کردم .
    اتنا رو هم توی این قسمت دیدیم . کاش شخصیتهای pre-sequel رو دیرتر وارد داستان میکردن تا فرصت بشه اون رو هم بازی کنیم . اتنا رو نمیشناسم به حتم باید siren باشه .
    siren ها کسایی هستن که نیم انسان و نیم Alien هستن . قدرتهای فوق العاده ای دارن . هر کدومشون هم یه قابلیتی دارن .
    Lilith توی نسخه یک بازی بود که یه siren خیلی قوی بود با قدرت نامرئی شدن . در واقع نه فقط نامرئی بلکه invulnerable میشد و میرفت توی یک بعد دیگه .
    maya توی نسخه 2 بود که قابلیتهای مختلفی داشت که بیشتر کنترلی بودن .
    این Athena هم تا اونجایی که میدونم یه Lance Assassin بوده . Lance ها واسه Atlas کار میکردن . این زرهی که تنشه هم Lance Armor هست که Lance ها تنشون میکنن . اینم بعدها به استخدام Jack در میاد .
    راستی یه نکته ای که توی این اپیزود بود . استفاده از سلاحهای Elemental . فیونا الان یه تفنگ داره که یک تیرش رو مصرف کرده . سه تیر از سه نوع مختلف .
    شاید لازم باشه شایدم نباشه که اینو بگم . ممکنه توی این بازی مهم نباشه . ولی تاثیر المنتهای مختلف به این صورته :
    Fire روی کسایی که زره یا ارمور ندارن بهتر جواب میده . یعنی زمانی که به بدن فرد برخورد کنه . معمولا روی بندیت ها بهتره استفاده بشه . مثلا روی همین مو قشنگه که تو بازی بود من Fire زدم . نمیدونم حالا فرقی هم میکنه یا نه ؟
    Shock روی کسایی که Shield دارن بهتر جواب میده . نه البته اون سپر اتنا . البته شیلد رو تو این بازی نمیشه دید . فکر کنم یه جا تو بازی دیدیم البته که یادم نیست .
    Acid هم روی کسایی که Armor دارن بهتر جواب میده . مثلا Lance ها یا Skag های خیلی بزرگ که Armor دارن . اگه لازم شد به اتنا شلیک کنین با Acid شلیک کنین .
    توی این اپیزود Rakk Hive هم دیدیم . اون پرنده ها از توی اون بیرون میان . یکی از Boss های اخر نسخه یک بود که اینا ازش به راحتی گذشتن
    Scooter هم دیدنش جالب بود در نوع خودش . کلا مکانیک توی Borderlands هستش . خانوادگی توی کار ماشینن . ادم باحال و با معرفتیه
    اون قسمت خرید ماشینش هم دقیقا مثل نسخه های قبلی بود .

قسمت بعدی هم یکی از شخصیتهای باحال داستان رو میبینیم . یعنی یه Badass باحال به اسم Brick . این قسمت هر چقدر مشت خوردین عیب نداره . فقط از اون نخورین . یه Vault Hunter بوده که بعدا یه گروه Bandit درست میکنه واسه خودش .

من که همچنان منتظر حضور Claptrap تو بازی هستم . امیدوارم نسلشون منقرض نشده باشه .
    البته به نظر TTG یه جایی اینو گفته و حرفایی زدن در مورد اینکه حتما یه Claptrap تو بازی خواهد بود :
    it wouldn't be a borderlands game without Claptrap
    فقط اگه بیارنش از اپیزود اول بیشتر فان میشه .
    Last edited by Gregar; 05-04-2015 at 19:10.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

قسمت سوم هم اعلام شد که 23 جوئن میاد که میشه حدود 12 روز دیگه .
    قول دادن که ارزش این صبر طولانی رو داره .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اپیزود سوم بازی هم منتشر شده
    امتیازای اونم در مجموع عالی بوده و از گیم اسپات و ign هم امتیاز 9 رو گرفته
    از اپیزود دوم ظاهرا بهتره و بعضی سایت ها اشاره کردن که بهترین اپیزود بازی تا حالا بوده

5. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میتونم بگم یکی از لذت بخش ترین تجربه های گیم من بود!
    اگر بخوام در یک جمله این بازی رو توصیف کنم میگم بازی است که بعد از یک روز خسته کننده، خستگی رو به طور کامل از بدنتون بیرون میکنه و تجربه ای شیرین و خنده دار رو براتون رقم میزنه.
    من تا دو روز پیش اصلا این بازی رو انجام نداده بودم و راستش از بازی اول شخص بردرلندز هم زیاد خوشم نیومده بود. اما دو شب پیش توی یک سایت بهش برخوردم و بخاطر اسم telltale دانلودش کردم و چه کار خوبی کردم!!!
    این بازی به هیچ عنوان شبیه TWD یا GOT نیست. نه شخصیت هایی که باهاشون بازی می کنید نه سبک بازی. چند نکته کلی که فکر می کنم خوبه بهش اشاره کنم.
    بازی خیلی از ایده هاش رو از Call of Juarez Gunslinger گرفته. هم تم طنزش، مثلا در حالی که یکی از شخصیت ها داره داستان رو تعریف میکنه یکدفعه یکی دیگه میپره وسط حرفش و بازی قطع میشه و داستان رو از اول و جور دیگه ای تعریف میکنه و گرافیک سل شید و ....
    توی این بازی زیاد انتخاب های سخت جلوی پاتون نیست و بیشتر داستان خودش جلو میره، واقعا خوشم اومد از این خصوصیت فقط به این دلیل که این بازی طنزه و بیشتر برای خندوندن هست و برای خود من وقتی که از سر کار میام و خسته ام و حوصله فکر کردن ندارم خیلی عالیه.
    شخصیت پردازی ها فوق العاده ان! از همون اول عاشق همه ی شخصیت ها میشید حتی شخصیت های منفی و دشمن! دیالوگ ها فوق العاده ان و کلایمکس همه ی اینها handsome jack که یک دیوونه ی تمام عیاره و مسخره بازی هاش کلی زیباس! مخصوصا در اپیزود 3 که دیگه توی ذهنتون اومده وقتی از چشم ویژه تون برای گرفتن اطلاعات استفاده می کنید، اطلاعاتی که بهتون میده کلی شما رو میخندونه.
    شخصیت ها زیاد جدی نیستند و همگی شوخ هستند پس موقع انتخاب دیالوگها فکر نکنید که شما Big Bad Wolf یا Lee هستید. سعی کنید دیالوگهای خنده دار رو انتخاب کنید.
    شاید خیلی ها بخاطر سبک پست آپوکالیپس و ساینس فیکشن بودنش سراغ این بازی نرفتن(مثل خود من) اما این بازی رو به همه ی دوستداران telltale و اونایی که دنبال یک تجربه ی شاد هستند توصیه می کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان این بازی کلا چند اپیزود هست؟
    ایا همه اپیزود ها عرضه شده؟
    شرمنده اخه تازه میخام شروع کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان این بازی کلا چند اپیزود هست؟
    ایا همه اپیزود ها عرضه شده؟
    شرمنده اخه تازه میخام شروع کنم؟
    نه . هنوز از این فصل اپیزود 5 اش فقط مونده و بعدش فصل تمومه و باید دید ایا فصل بعد هم ادامه میدن یا نه . قسمت 4 ام هم یکی دو روزه اومده .

به نظر من بزار فصل که کامل شد همش رو بگیر و یه دفعه بازی کن . الان میگیری باز باید یکی دو ماه تو خماری قسمت اخر بمونی .

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

وای خدا مردم از خنده

احمقانه ترین بازی ای که به عمرم دیدم

ما رو باش فکر میکردیم فقط Rhys ـه که یه کم مشکل داره . بابا این hyperion ای ها که از دم مرخصن
    Last edited by Gregar; 21-08-2015 at 19:08.

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اپیزود 4 رو هم بازی کردم. بجز یکی دو مورد کلایمکس خاصی نداشت.
      محتوای مخفی: اسپوووووووووووویل 
    صحنه ای که با انگشتهاشون تیراندازی می کردند یکی از خنده دار ترین صحنه های بازی ها بود تا نیم ساعت میخندیدم.
    خنگ بازی های این ربات کوچیکه ی کیوت و بانمک هم توی این اپیزود جالب بود.
    دو نقطه اوج داشت این اپیزود: یکی خیانت ایوت بود و
    کلایمکس داستان انتخاب آخر بود که ریاست هایپریون رو به دست بگیری یا نه که من بدست گرفتم. هم از جک خوشم میاد هم ترجیح میدم یک هم پیمان قوی داشته باشم تا یک دشمن قوی. هرچند که میدونم جک خیلی طمع کاره و در اولین فرصت ممکنه خیانت بکنه.
    Last edited by korokodil_avareh; 23-08-2015 at 22:32.

13. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •