ببينيد شما يك اكانت دارين ، كه فقط از طريق خط رانژه شده وصله ! حالا اگر بخواين مثلا جاي ديگري كه اون خط هم رانژه هاي وب باشه با اكانت خودتون وصل بشيد ، يعني از دو جاي مختلف اتصال همزمان داريد !
Sent from my iPhone using Tapatalk
ببينيد شما يك اكانت دارين ، كه فقط از طريق خط رانژه شده وصله ! حالا اگر بخواين مثلا جاي ديگري كه اون خط هم رانژه هاي وب باشه با اكانت خودتون وصل بشيد ، يعني از دو جاي مختلف اتصال همزمان داريد !
والا با اسياتك كه جواب داده خودم چك كردم شما هم قبل از خريد تست كنيد ؛)
سلام. میگم من تازه امروز این مودم های هوآوی شرکت های وب به دستم رسیده. بهم بگید دستگاهاش چطوریه از نظر انتن دهی و کیفیت؟؟؟؟![]()
سلام. میگم من تازه امروز این مودم های هوآوی شرکت های وب به دستم رسیده. بهم بگید دستگاهاش چطوریه از نظر انتن دهی و کیفیت؟؟؟؟![]()
مودمش برای خونه کوچیک اوکی ولی اگر خونتون بالای ۷۰-۸۰ متر هست و افراد خانواده بیشتر از ۲ هست اصلا از مودم خودشون استفاده نکنید!
- - - Updated - - -
مودمش برای خونه کوچیک اوکی ولی اگر خونتون بالای ۷۰-۸۰ متر هست و افراد خانواده بیشتر از ۲ هست اصلا از مودم خودشون استفاده نکنید!
آقا همسایه ما میخواد بخره ، یعنی میگی بهش بگم نخر؟!
چه مودمی برای مصرف خونگی که حدودا 100 متر باشه و حدودا 4 تا 5 نفر بخوان استفاده کنن رو پیشنهاد میکنید؟!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
D-Link 2740 کافیه ولی بازم اگر بیشتر هزینه کنن 2750 دیگه عالیه !
۱۰۰ متر اوکیه اگه بطونی نباشه ! کلا نگاه یعنی همینجوریم ببینی هرچه پول بدی آش میخوری و مودم مفتیه کاملا وضعیتش معلومه![]()
D-Link اوکیه ، ZyXEL داشتم اوکی بوده کلا به جز این دو تا چیزی تست نکردم ، الان D-Link2750u دارم که واقعا فوق العادست !! تو ۱۶۰ متر داخل خونه که کاملا پوشش میده ، از طبقه دوم تا پارکینگ با گوشی چک کردم ۲ آنتن از ۳ آنتن پر میشه !
اگر یه چیزه درست حسابی بخوان بهترین پیشنهاد همین 2750 u هست که ۱۰۰ تومان قیمتشه
Last edited by a/\/\ir; 19-08-2015 at 05:29.
اونی که های وب میده رایگان نیست، 85 تومن میگیره و یه مودم میده، مطمینی رایگان میده؟!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
روی بعضی پلن ها رایگان میداد ! پس شما اگر پلنی رو میخواین که مودم رایگان نداره ۱۰۰٪ بهتره مودم D-Link بگیرید، بهتر از Huawei هست
به نظرتون های وب بگیرم یا پارامیس رایان گستر؟
پارامیس شبانه داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)