تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در بالا آمدن ویندوز 8.1 بعد از پاکسازی رجیستری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض مشکل در بالا آمدن ویندوز 8.1 بعد از پاکسازی رجیستری

سلام دوستان
    بعد از استفاده از نرم افزار پاکسازی رجیستری، لپتاپ ری استارت شد و دیگه بالا نیومد. بعد از لوگو ویندوز، صفحه سیاه می مونه و فقط نشانگر موس رو نشون میده.
    با خاموش کردن اجباری، سیستم ریستور و repair و... ظاهر شد که هیچ کدومش کار نکرد.

لطفا راهنمایی کنید.

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان بعد از استفاده از نرم افزار پاکسازی رجیستری، لپتاپ ری استارت شد و دیگه بالا نیومد. بعد از لوگو ویندوز، صفحه سیاه می مونه و فقط نشانگر موس رو نشون میده. با خاموش کردن اجباری، سیستم ریستور و repair و... ظاهر شد که هیچ کدومش کار نکرد. لطفا راهنمایی کنید.
    سلام . راه حل دقیق مشکل شما رو نمیدونم ولی چند مورد هست که باید بگم . اول اینکه تحت هیچ شرایطی دست به رجیستری ویندوز خود نزنید . حتی مطمئن ترین برنامه هایی که برای پاکسازی رجیستری هستند به ویندوز لطمه وارد میکنن . مطمئن باشین که اگر این کار لازم بود توی ویندوز به صورت پیشفرض برنامه ای برای پاکسازی رجیستری قرار داده میشد . مورد دیگه که البته حرفی تکراری هست و توی تاپیک های دیگه هم گفتم اینه که از ویندوز های دستکاری نشده استفاده کنید . هیچ وفت ویندوز های شرکت های ایرانی رو نصب نکنید . من هم سیستمم دچار مشکل شده بود و هر کاری کردم که restore و repair کنم نشد که نشد . باگهای خاص و مشکلات دیگه که بماند . ولی بعد از نصب ویندوز دستکاری نشده در موقع ضروری هم restore میتونم بکنم و هم repair کار میکنه . ویندوز خودتون رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید . و بعد با استفاده از microsoft toolkit اون رو فعال کنید . اینها درمان مشکل شما نیست ولی گفتم این ها رو بگم تا افراد کمتری به مشکل شما دچار بشن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون
    هر روشی که به ذهنم رسید امتحان کردم و جواب نداد.مجبور شدم ویندوز رو دوباره نصب کنم.
    همیشه اگه نرم افزاری باشه خودم پیداش می کنم توی رجیستری و حذفش میکنم. اما این دفعه تعدادشون زیاد بود و مثلا خاستم زودتر کارم انجام بشه که البته تجربه همیشگی شد برام که این کارو ندم دست هر نرم افزاری...

Sent from my C5303 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •