تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 421 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام
    با معاون بانکمون چطور رفتار کنم ؟

من توی بانک هستم و خدایی کیفیت کارم و روابطم با مشتری خیلی خوبه
    یعنی از لحاظ ادب و سرعت کاری و ...

اما من هر کاری میکنم معاون بانک ازم یه ایرادی میگیره الکی و تایم کار که تموم میشه ساعت 2 مثلن یجوری حرف میزنه که یه منظوری برسونه که من مثلن مشکل در کارم دارم

نمیدونم واقعن چه مشکلی با من داره ؟

مثلن وسط کار میاد ساعت 10 بالای سرم . میگه با مشتری که مشکلی نداری ؟
    امضاهارو درست ززدی ؟ تمرکزمو میخاد بهم بزنه

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    با معاون بانکمون چطور رفتار کنم ؟

من توی بانک هستم و خدایی کیفیت کارم و روابطم با مشتری خیلی خوبه
    یعنی از لحاظ ادب و سرعت کاری و ...

اما من هر کاری میکنم معاون بانک ازم یه ایرادی میگیره الکی و تایم کار که تموم میشه ساعت 2 مثلن یجوری حرف میزنه که یه منظوری برسونه که من مثلن مشکل در کارم دارم

نمیدونم واقعن چه مشکلی با من داره ؟

مثلن وسط کار میاد ساعت 10 بالای سرم . میگه با مشتری که مشکلی نداری ؟
    امضاهارو درست ززدی ؟ تمرکزمو میخاد بهم بزنه
    چه مدتی هست که اونجا مشغول هستین؟
    برخورد ایشون با همه اینطوریه یا فقط با شما؟
    فکر کنم با توجه به سمتی که ایشون دارن و مسئولیت کاریشون بیشتره سعی می کنه کارا درست انجام بشه و ایرادگیری در کار نیست.

3. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم، امیدورام جای اشتباهی برای پرسیدنش نباشه؛
    یه دوستی دارم با یه دختری آشنا شدن. اینا همه چیز، از سیر تا پیاز هم رو پسندیدند، منتها دوست بنده روی چهره این خانم وسواس پیدا کرده، فکر می کنه این خانم زیبا نیست. به نظرتون آیا این زیبایی ملاکه؟ به جاست؟
    من خودم بهش میگم رابطه رو قطع کنه، چون صبح اول صبح که بیدار میشه اخلاق زنش رو نمی بینه، صورتش رو می بینه. هرچقدر سیرت مهم باشه ولی صورت اصل کاریه.

منتظر نظراتتون هستم.

ایشون خودش هم صورتش بد نیست، تیپش هم خوبه. به خاطر همین وسواس پیدا کرده، فکر می کنه زن زیباتری گیرش میاد.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام دوستان
    یه دوستی دارم با یه دختری آشنا شدن. اینا همه چیز، از سیر تا پیاز هم رو پسندیدند، منتها دوست بنده روی چهره این خانم وسواس پیدا کرده، فکر می کنه این خانم زیبا نیست. به نظرتون آیا این زیبایی ملاکه؟ به جاست؟
    من خودم بهش میگم رابطه رو قطع کنه، چون صبح اول صبح که بیدار میشه اخلاق زنش رو نمی بینه، صورتش رو می بینه. هرچقدر سیرت مهم باشه ولی صورت اصل کاریه.

منتظر نظراتتون هستم.

ایشون خودش هم صورتش بد نیست، تیپش هم خوبه. به خاطر همین وسواس پیدا کرده، فکر می کنه زن زیباتری گیرش میاد.
    سلام؛
    اولا هر پسری وقتی قصد نزدیک شدن و آشنا شدن با خانومی رو داره باید
    ابتدا چهره ی اون خانوم به دلش بشینه. هیچ چهره ای زشت نیست و خیلی اوقات هست که چهره ی زیبا هم نمیتونه فردی رو راضی کنه و این روابط اگه به ازدواج هم منجر بشه موفق امیز نخواهد بود.
    دوما کسی که چهره ی خانومی رو نمیپسنده اصلا نباید به خودش اجازه بده به اون نزدیک بشه و با احساساتش بازی کنه.
    درسته چهره ی ظاهری ملاک اصلی نیست اما به هر حال باید طرفین رضایتی از چهره ی مقابل داشته باشند دیگه.
    دوست شما که اینقدر سر چهره وسواسیه باید از همون اول سرش حساس میبود. نه موقعی که اشنا شدن و قرارارو گذاشتن.
    اگه دوست شما از زیبایی همسرش راضی نباشه ازدواجشونم ازدواج موفقی نیست. البته خیلی جاها اصل قرار گرفتن و وسواسی بودن سر چهره نوعی هوسه نه عشق. بستگی داره دیدت به زیبایی چی باشه.
    خوشایند بودن چهره برای طرف مقابل ربطی به زیبایی یا کم زیبا بودنش نداره. اگر هم داشته باشه مطلقا صدق نمیکنه.
    Last edited by Demon King; 11-08-2015 at 18:13.

6. 5 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان

منتظر نظراتتون هستم.

همونطور که پسر پولدار و خوش اخلاق و خوشتیپ پیدا نمیشه همزمان ( یا اخاقش خوبه پول نداره یا پول داره اخلاق نداره یا ... )
    دختری هم که زیبا باشه و اخلاقش خوب باشه و... هم وجود نداره
    هر گلی یه عیبی داره دیگه هیچ چیز ایده آل نیست
    البته اثتثنا هم ههست مثل خودم ولی خیلی نایابه

8. 5 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

همونطور که پسر پولدار و خوش اخلاق و خوشتیپ پیدا نمیشه همزمان ( یا اخاقش خوبه پول نداره یا پول داره اخلاق نداره یا ... )
    دختری هم که زیبا باشه و اخلاقش خوب باشه و... هم وجود نداره
    هر گلی یه عیبی داره دیگه هیچ چیز ایده آل نیست
    البته اثتثنا هم ههست مثل خودم ولی خیلی نایابه
    سلام؛
    اولا هر پسری وقتی قصد نزدیک شدن و آشنا شدن با خانومی رو داره باید
    ابتدا چهره ی اون خانوم به دلش بشینه. هیچ چهره ای زشت نیست و خیلی اوقات هست که چهره ی زیبا هم نمیتونه فردی رو راضی کنه و این روابط اگه به ازدواج هم منجر بشه موفق امیز نخواهد بود.
    دوما کسی که چهره ی خانومی رو نمیپسنده اصلا نباید به خودش اجازه بده به اون نزدیک بشه و با احساساتش بازی کنه.
    درسته چهره ی ظاهری ملاک اصلی نیست اما به هر حال باید طرفین رضایتی از چهره ی مقابل داشته باشند دیگه.
    دوست شما که اینقدر سر چهره وسواسیه باید از همون اول سرش حساس میبود. نه موقعی که اشنا شدن و قرارارو گذاشتن.
    اگه دوست شما از زیبایی همسرش راضی نباشه ازدواجشونم ازدواج موفقی نیست. البته خیلی جاها اصل قرار گرفتن و وسواسی بودن سر چهره نوعی هوسه نه عشق. بستگی داره دیدت به زیبایی چی باشه.
    خوشایند بودن چهره برای طرف مقابل ربطی به زیبایی یا کم زیبا بودنش نداره. اگر هم داشته باشه مطلقا صدق نمیکنه.
    خب وقتی اولش یه رابطه شروع میشه طرفین از چهره و قد و بالای هم خوششون نیاد شروع نمی کنن، این دیگه بدیهیه. مثلن دختری که الآن خودم باهاش هستم چهره زیبایی نداره، ولی بد نیست و من پسندیدم، میگن علف باید دهن بزی شیرین بیاد. اما من هرکاری می کنم نمی تونم اینو بهش بفهمونم. آخه مشکلش اینجاست که زیبایی زنش رو بیشتر واسه پز دادن میخواد تا زندگی کردن باهاش!!

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

منتظر نظراتتون هستم.

برای برخی زیبایی یا دلنشینی خیلی بیشتر ملاکه و نمیشه گفت به جا نیست. یکی که خودش زیبا هست مطمئنا دوست داره با فرد زیبایی(از دید خود) ازدواج کنه

اگر پس فردا دوست تان به هر دلیل زیبایی یا تیپش رو از دست داد همسرش حق ترک و طلاق دارد؟

یا اگر همسر زیبایش دچار حادثه شد یا پیر شد یا بعد از بچه دار شدن چاق و ... شد چطور؟ قرار نیست که طرف هر روز اول صبح براش آرایش کنه.

زیبایی نسبی است و برای هر فرد ملاک زیبایی تقریبا متفاوت هست. اگر بعد از ازدواج کیس بهتر و مناسب تری دید ناراحت میشه که کاش با اون یکی ازدواج می کردم؟

اگر واقعا تنها مشکل زیبایی ظاهری دخترخانم هست به دوست تان بفرمایید اگر از یک حد معمول زیباییش بالاتر هست حله ولی اگر خوشش نمیاد کاریش نمیشه کرد. از هر ۱۰۰ دختر شاید ۳۰تاش رو زیبا بدونیم و همه شان ازدواج کردنی! باشند.

ولی شاید مشکل زیبایی فرد مقابل نیست و دوست تان فرد مغرور خودبزرگ بین یا دهن بینی هست(با عرض معذرت البته) یا مثلا دنبال بهانه هست که بگه فلانی رو نمی خوام(به خاطر ترس یا فرار از مسئولیت پذیری همسرداری یا انتظار برای کیس بهتر و ...)

تنها چیزی که به ذهنم می رسد که به نظرم دوست تان آماده ازدواج نیست.(مخصوصا با این خانم)

11. 3 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا چند تا سوال
    ۱- ایا درسته یه دختری تو کم تر از یک هفته با یه پسر قرار بزاره و بره ببینتش؟(رابطه کلا کم تر از یک هفته هست مدتش)
    ۲-اگر از یکی بخواهید برید بیرون بعد بگه این هفته نمیتونم مثلا ۵ شنبه بیام با فلانی بیرونم بعد بهش میگید پس پنج شنبه هفته دیگه میگه نه پنج شنبه ها خوب نیست یه سری دلیل مثل این که ممکن هست مامان بابام زنگ بزنن بریم بیرون یا نمیدونم برنامه رو کنسل کنم پیش بیاد نه( اون طرفم هیچ کاری نداره کلا بیکاره تعداد روزایی که از خونه بیرون میره هم کلا تو این تابستون ۱۰ بار نشده کلا ادمی نیست که بیرون بری و ... باشه) اگر اینو بهتون بگه شما چه برداشتی میکنید ایا درسته بگیم میخواهد کلا شما رو پیچونه؟
    ۳- اگر کسی باهاتون شروع کنه لج و لج بازی و این داستانا و هم اعصاب شما رو خورد کنه هم خودشو چیکارش میکنید؟ چه رفتاری باهاش دارید؟

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

13. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

منتظر نظراتتون هستم.

سلام
    اگر بحث دوستی و ایناست که شاید اونقدرها مهم نباشه
    اما اگر بحث ازدواجه که قضیه رو نباید ساده دید. دیر یا زود فرد همسرشو با دیگر زن ها مقایسه میکنه. پس چه بهتر که قبل از ازدواج همه این مقایسه ها اتفاق بیفته
    کسی رو میشناسه با قیافه بهتر؟
    چه بهتر که بره با اون هم صحبت کنه و ....

نتیجه اینکه هر چی گزینه داری میزاری کنار هم. اگر اولویت با قیافه هست، چه بهتر که بره با همون ازدواج بکنه. زندگی اگر از اول گرم نباشه، همش حسرت و ای کاش و اینها باشه، خیلی دووم نمیاره

اما به هر حال خوبه افرادی که تجربه زندگی مشترک موفق رو دارن به ایشون مشاوره بدن که چه مسائل ظاهری و اخلاقی در یک ازدواج موفق مهمه. خیلی وقتها طرف دنبال مورد درستیه ولی نمی دونه مورد درست چه مشخصاتی داره

15. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اقا چند تا سوال
    ۱- ایا درسته یه دختری تو کم تر از یک هفته با یه پسر قرار بزاره و بره ببینتش؟(رابطه کلا کم تر از یک هفته هست مدتش)
    ۲-اگر از یکی بخواهید برید بیرون بعد بگه این هفته نمیتونم مثلا ۵ شنبه بیام با فلانی بیرونم بعد بهش میگید پس پنج شنبه هفته دیگه میگه نه پنج شنبه ها خوب نیست یه سری دلیل مثل این که ممکن هست مامان بابام زنگ بزنن بریم بیرون یا نمیدونم برنامه رو کنسل کنم پیش بیاد نه( اون طرفم هیچ کاری نداره کلا بیکاره تعداد روزایی که از خونه بیرون میره هم کلا تو این تابستون ۱۰ بار نشده کلا ادمی نیست که بیرون بری و ... باشه) اگر اینو بهتون بگه شما چه برداشتی میکنید ایا درسته بگیم میخواهد کلا شما رو پیچونه؟
    ۳- اگر کسی باهاتون شروع کنه لج و لج بازی و این داستانا و هم اعصاب شما رو خورد کنه هم خودشو چیکارش میکنید؟ چه رفتاری باهاش دارید؟

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

من خیلی بهت امید داشتم رفیق این جمله چی چیه دادا میزاری ته تموم پستا؟
    خب اگه خوشت میاد بزارش امضا
    والا
    کسی بهت نگفته تا الان نه؟
    ما به اینا همش میگیم بچه بازی
    اقتضای سنه عزیز
    شاید میخواد لجتون رو در بیاره خودشو عزیز کنه!
    اما اگه یه بار بیشتر ازش خواستی برید بیرون و این ریختی پیچوند بدون رسما نمیخوادت دیگه کشش نده بنظرم
    برای هم دختر هم پسر بزرگترین انتقام اینه ولش کنی بدجور میسوزه حتی اگر نمیخوادت ولش کنی ینی براش عذابه
    از من گفتن بود خود دانی
    گوود لاک

17. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •