درود:
دوست عزیز بهترین راه اینه که از نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای استفاده از سرور وشبکه هست استفاده کنی و مشکلت کاملا حل میشه
درود:
دوست عزیز بهترین راه اینه که از نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای استفاده از سرور وشبکه هست استفاده کنی و مشکلت کاملا حل میشه
به قدرتمندی و قابل اعتمادی smart security ایش هست؟
سلام
بله دوست عزیز .این نسخه ها مخصوص شبکه بوده و قابل اعتماد هستن
سلام دوستان
چرا واسه من موقع اپدیت دیتابیس اخرش ارور undocumented error میده ؟ ممکنه به خاطر این باشه که یوزر پسوردش قانونی نیست ؟ در ضمن با هر یوزر پسوردی که فعالش میکنم نسخه trial باقی میمونه ولی مثلا میزنه تا 50 روز انقضا .
- - - Updated - - -
سلام دوستان
چرا واسه من موقع اپدیت دیتابیس اخرش ارور undocumented error میده ؟ ممکنه به خاطر این باشه که یوزر پسوردش قانونی نیست ؟ در ضمن با هر یوزر پسوردی که فعالش میکنم نسخه trial باقی میمونه ولی مثلا میزنه تا 50 روز انقضا .
سلام . کدوم ارور ؟!!! اگر از ارور عکس گرفتین باید بگم که عکس شما نشون داده نمیشه !!! من که چیزی نمیبینم .
سلام . معمولا تا جایی که من میدونم اگر یوزر پسورد فانونی نباشه اصلا آپدیت نمیکنه و پنجره ای برای دادن یوزر و پسورد بالا میاد . یعنی اصلا آپدیت شروع نمیشه !!! اگر با هر یوزر و پسوردی میدین تریال میمونه خب حتما پسوردهای تریال رو میزنین و این طبیعی هست !!! شما باید یوزر و پسورد eav بدین !!! یه دونه یوزر و پسورد eav براتون ارسال میکنم که فعال هست و کار میکنه !!! فقط فراموش نشه که اگر تا حالا با پسورد تریال آپدیت میکردید با زدن یوزد و پسورد eav تمام آپدیت ها یکبار دیگه از اول گرفته میشن . برای من که آخرین نسخه ی برنامه رو روی سیستمم نصب دارم فقط 11 مگابایت نیاز بود دانلود بکنه !!!
Last edited by jimrako; 07-08-2015 at 00:58.
ممنون . با این یوزر و پس درست شد . البته اپدیت لازم نبود .
قبلا هم البته eav اگه میدادم بازم تریال میموند اما این دفعه با یوزر پسوردی که فرستادی از trial در اومد .
ادرسی چیزی داری که از اونجا سریالهای معتبر گیر بیارم؟
منم خیلی وقتا با اینکه سریال EAV میدم اما تریال میمونه
حواهش میکنم . من خودم معمولا سایت خاصی نمیرم و هر موقع سریال از کار بیوفته توی گوگل دنبال میگردم تا پیدا کنم ! البته چند تا مورد هست که معمولا رعایت میکنم ! یکی اینکه تا میتونم یوزر و پسورد از سایت های ایرانی نمیگیرم و مورد دیگه اینکه بیشتر سایت هایی که یوزر و پس میدن معمولا مورد اعتماد نیستن و فایل مخرب روی سیستم میریزن برای همین من با مرورگر فایر فاکس و افزونه های امنتیتی خاص اون بین این سایت ها دنبال یوزر و پسورد میگردم . اگر سایتی توی افزونه ی wot اعلام شده باشه که مورد اعتماد نیست واردش نمیشم و اگر هم وارد بشم تمامی عکس ها ، فلش ها ،جاوا اسکریپت و بقیه ی اسکریپت ها رو هم میبندم تا وبگردی امن تری داشته باشم ! شاید یوزر و پسوردی که میگیرین تریال هست ولی نوشته eav !!! اگر توی یوزر واژه ی trial باشه یعنی تریال هست !
پس این مشکل رو بقیه هم دارن ! من تا حالا به این مشکل بر نخوردم اگر کسی تجربه ای داره بگه !منم خیلی وقتا با اینکه سریال EAV میدم اما تریال میمونه
Last edited by jimrako; 07-08-2015 at 18:51.
قبلا پستت رو در مورد نصب چندین نرم افزار امنیتی خونده بودم که خیلی خوب بود . یه چندتا addon امنیتی خوب هم واسه فایرفکس اگه سراغ داری بگو . wot رو همین الان گرفتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)