با سلام خدمت انجمنیهای عزیز
یه سوال دارم راجع به کپی رنگی 2300 شارپ؟؟
وقتی دکمه کپی رو میزنم برگه از کاست تغذیه رد میشه دقیقا پشت فیوزینگ(ابتدای تفلون و پرس) گیر میکنه ایا باید تعویض بشن؟ کدومشون؟ درضمن هر دوتا رو تمیز کردم ولی بازم رد نشد
با سلام خدمت انجمنیهای عزیز
یه سوال دارم راجع به کپی رنگی 2300 شارپ؟؟
وقتی دکمه کپی رو میزنم برگه از کاست تغذیه رد میشه دقیقا پشت فیوزینگ(ابتدای تفلون و پرس) گیر میکنه ایا باید تعویض بشن؟ کدومشون؟ درضمن هر دوتا رو تمیز کردم ولی بازم رد نشد
دوستان الان بهترین مارک جوهر برای پرینترهای اپسون چه مارکیه؟
Sent from my K016 using Tapatalk
تو حالت اول معمولا یه سری نرم افزار هم نصب می شه. ولی تو حالت دوم معمولا فقط درایور نصب می شه.
سایز کاغذ روی سینی دستگاه با سایز کاغذ تو ویندوز یا اون برنامه ای که باهاش کار می کنی. یکی نیست.
- - - Updated - - -
من زیاد سامسونگ کار نکردم ولی فکر می کنم یه گزینه eco باید داشته باشه. اون که فعال کنی کم رنگ تر می زنه.
- - - Updated - - -
اصلا اگر مجبور نیستی جوهرافشان نخر.
- - - Updated - - -
کاغذ پشت هیتر گیر که می کنه به حالت جمع شده است (چروک) یا نه خیلی معمولی اومده و اونجا مکس کرده؟
آره کاغذ پشت هیتر جمع میشه
با سلام به همه دوستان یه پرینتر اپسون ار 290 گرفتم الان که نازل چک میزنم قسمت مشکی تو خطوط عمودی حالت خمیدگی و نافرمی دارن می خواستم ببینم مشکل ازچیه ممنون میشم جوابمو سریع بدین
سلام
من پرینتر لیزری سامسونگ مدل CLP-320 nhvl
موقع پرینت چندتا خط رنگی تو تصویر ایجاد میکنه نمیدونم مشکل داره یا کلا همه پرینترهای رنگی اینجوری هستن
![]()
سلام خسته نباشید دوستان من پرینترم rx610 هست الان که میخوام پرینت رنگی بگیرم از تصاویر یه خط افقی مشکی در فاصله تقریبا 3 سانت تا اخر صفحه توی پرینت نشون داده میشه . میشه منو راهنمایی کنید که چیکار کنم؟؟ مشکل از چی هست؟؟ هد کلین و اینا هم زدم ولی درست نشد
درود
مدل دستگاه دارای مخزن چهار رنگ فابریک شرکت ایپسون مدل L110 میباشد.دیروز بعد از حدود یکماه خواستم پرینت سیاه وسفید بگیرم که متوجه شدم کاغذ سفید میده بیرون.بعد گزینه nozzle check رو زدم دیدم سه تا از رنگها هیچ مشکلی ندارن و رنگ سیاه اصلا چاپ نشده.فکر کنم مشکل از نوع جوهرش بوده که مرغوب نبوده.چند باری هم هد کلین رو امتحان کردم ولی کارساز نبود.اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.اگه مشکل با محلول هد پاکن برطرف میشه لطفا راهنمایی کنین چطور استفاده کنم.دستگاه از نوع مخزنداره.باسپاس.منتظر راهنماییتونم.![]()
در شبکه workgroup ارورر پرینتر
0x00000709
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)