تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمک خیلی فوری در خصوص بازگردانی ویندوز اورجینال 8

داره خودمونی میشه babakeyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض کمک خیلی فوری در خصوص بازگردانی ویندوز اورجینال 8

با عرض سلام خدمت دوستان
    من یه لپتاپ ایسوس دارم که ویندوز اورجینال 8 روش نصب بود،ی مشکلی واسه لپتاپ پیش اومد که مجبور به تعویض ویندوز شدم
    اما یادم رفت ازش پکاپ بگیرم.خواهش میکنم کمک کنید چطور میتونم ویندوز اورجینال رو بازگردانی کنم.دست به پارتیشن های ویندوز هم نزدم
    هر کاری بگین کردم اما با نشد

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

لپ تاپ رو تازه خریداری کردین ؟ اگر ویندوز روی لپ تاپ باشه که یه کپی از کد فعالسازی ویندوز توی بایوس ذخیره شده . پس اگر نگرانیتون پریدن لایسنس ویندوزتونه ، نگران نباشین یه DVD ویندوز 8 گیر بیارین نصب کنین کد خودش اعمال میشه .

برای برگردوندن ویندوز کارخونه ای : شما اولین نفری نیستین که به این مشکل برخورد می کنین و قبلا هم چندین تاپیک با این موضوع داشتیم .
    تنها چیزی که می تونم بگم اینه که بهتره بی خیال بشین ! چون اگر نمی تونین وارد قسمت ریکاوری بشین ،به لطف UEFI دیگه نمی تونین مگر اینکه هارد به صورت کامل فرمت و ابزار ریکاوری سازنده مجددا نصب بشه /
    اما اگر کارخونه یه کپی از ایمیج رو تحت فرمت WIM توی درایو ریکاوری قرار داده باشه ، با Dism شاید بشه یه کارایی کرد .
    بهتره شما یه نگاهی به محتویات درایو ریکاوری بندازین .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه ویندوز 8 داشتین همون به که حذف شد . حالا 8.1 اگه بود بهتر .
    دوست عزیز یه ویندوز 10 نسخه Pro نصب کنید و با اسکایپ فعال سازی قانونی کنید . شماره سریال هم که تو فروم های مشهور در دسترسه .

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من یه لپتاپ ایسوس دارم که ویندوز اورجینال 8 روش نصب بود،ی مشکلی واسه لپتاپ پیش اومد که مجبور به تعویض ویندوز شدم
    اما یادم رفت ازش پکاپ بگیرم.خواهش میکنم کمک کنید چطور میتونم ویندوز اورجینال رو بازگردانی کنم.دست به پارتیشن های ویندوز هم نزدم
    هر کاری بگین کردم اما با نشد
    ویندوز رو نصب کردید ؟ در قسمت disk management ببینید درایو مخفی ریکاوری هست ؟ اگه باشه که چه بهتر (نمی دونم چه طور می شه از صحت و درست بودن فایل های درون درایو ریکاوری مطمئن شد ) اما بعدش ویندوز رو بوت کنین و به قسمت ریکاوری ویندوز برید البته با توجه به مدل لپ تاپتون سرچ کنین بببینین که کلید های میانبر برای رفتن به قسمت ریکاوری مود لپ تاپتون چیه

بعدش با رفتن به مود ریکاوری و انتخاب مراحل ریکاوری از روی درایو مخفی اگر محتویات درایو سالم باشه شروع به انجام ریکاوری می کنه اگر هم مشکا دار باشه که خطا می ده دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •