تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 241 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام من ویندوز 8.1 64 بیت دارم و هیچ قطعه جدیدی یا نرم افزاری هم نصب نکردم وبدون مشکلی سیستمم کار می کرد تا اینکه یهو موقع کار کردن هر 5-6 دقیقه یکی دو دقیقه هنگ می کرد و دوباره به به حالت عادی بر می گشت
    وقتی بررسی کردم دیدن هم دمای سی پییو طبیعیه حدود 45 درجه هم هارد وبقیه چیزا درسته فقط فهمیدم یکی از درایو هام بشدت نیاز به دفرگ کردن داره وقتی این کارو انجام میدادم که خیلی هم طول می کشید با پیغام صفحه ابی رو به رو شدم و برام نوشت با مشکل kernal data inpage reroreروبه رو شدم
    و بعد از راه اندازی خود ویندوز بهم پیغام داد می خواد مشکل رو برای مایکرو سافت بفرسته من لینک فایلهایی که می خواست برای مایکرو سافت بفرسته رو براتون می نویسم
    c:\windows\memory.dmp
    c/windows/minidump/070415-16984-01.dmp
    c/user/appdata/local/temp/wer.246437-o.sysdata.xml

cpu:e8500
    ram 3 gig
    vga gt630 2gig
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچ کی نیست جواب مارو بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد حسن بیگی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شهريار

پيش فرض

یه سیستم دارم با مشخصات زیر که چندماهی بود به دلیل خراب شدن هارد و detect نکردن هارد کنار گذاشته بودم الان یه هارد وسترن دیجیتال یک ترابایت ابی ساتا سه خریدم. وقتی روی سیستم نصبش کردم . سیستم پیغام داد که باید raid کنم و من هم این کار رو انجام دادم و هارد رو هم گذاشتم برای بوت. تا اینجای کار هیچ مشکلی نیست. مشکل از جایی شروع میشه که وقتی سی دی ویندوز رو توی دستگاه میذارم و سیستم شروع به لود کردن فایلهای ویندوز میکنه و وقتی به قسمت شناسایی هارد میرسه صفحه ابی ظاهر میشه. که به نظر پیغام میده که هارد مشکل داره البته لینک عکس پیغام رو میذارم. اینم بگم که با یک هارد پونصد ساتا دو هم امتحان کردم اما بازم توی قسمت لود هارد همون صفحه ابی میاد. ویندوزی که میخوام نصب کنم ایکس پی هست. اینم بگم که توی بوت مادر بورد هارد رو شناسایی میکنه. و سیستم هم بوق سلامت رو میزنه
    CPU: amd 150
    Ram: 2g patriot ddr3 1133
    VGA: g100
    لینک عکس از صفحه ابی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک عکس از مشخصات هارد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون میشم کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض بررسی پیغام صفحه آبی

سلام من ویندوز 7 64 بیت دارم و هیچ قطعه جدیدی هم نصب نکردم وبدون مشکلی سیستمم کار می کرد تا اینکه موقع کار کردن با اینترنت یا موقغ آپدیت کردن eset smart sequrity با پیغام صفحه آبی روبر میشم و ویندوز ری استارت میشه.
    فایل های لازم از جمله minidump و system info و sysinspecture را در لینک زیر گذاشتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    یک سوال داشتم که موضوعش مربوط به اینجا نیست.
    چون اینجا بهتر جواب میدهند و متخصص زیاد است میکنم.
    چند مدت پیش برق خانه رفت و کامپیوتر حاموش شد و من هم همیشه پس ار خاموش شدن اینچنینی درایو c رو چک دیسک میزدم اما این سری که چک دیسک زدم و سیستم رو بوت کردم تا درایو رو طبق معمول از طریق بوت چک کنه ، اصلا چک نکرد و پیقام ریستور داد .
    بعد از این کار من هم ریستور کردم اما ریستور با خطا مواجه شد .
    بعد سی دی ویندوز رو گذاشتم و از طریق قسمت ریپیر به command prompt رفتم و دستور چک کردن را دادم و چک کردم که به صورت کامل چک کرد و چیزی پیدا نشد.
    بعداز این کار باز سیستم رو بالا اوردم و چک دیسک زدم و بعد از ریستارت باز هم ارور داد که ریستور کن و چک نکرد.
    در داخل ارورهای event رو که نگاه کردم event id 55 ntfs رو داده بود.
    خلاصه ویندوز رو که عوض کردم درست شد اما امروز باز برق رفت و باز هم همین طور شده .
    ویندوز بنده 7 x86 است
    هارد سیگیت
    لطفا راهنمایی کنید خیلی برایم مهمه.
    با تشکر فراوان.
    Last edited by ayaa; 05-08-2015 at 01:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    یک سوال داشتم که موضوعش مربوط به اینجا نیست.
    چون اینجا بهتر جواب میدهند و متخصص زیاد است میکنم.
    چند مدت پیش برق خانه رفت و کامپیوتر حاموش شد و من هم همیشه پس ار خاموش شدن اینچنینی درایو c رو چک دیسک میزدم اما این سری که چک دیسک زدم و سیستم رو بوت کردم تا درایو رو طبق معمول از طریق بوت چک کنه ، اصلا چک نکرد و پیقام ریستور داد .بعد از این کار من هم ریستور کردم اما ریستور با خطا مواجه شد .
    بعد سی دی ویندوز رو گذاشتم و از طریق قسمت ریپیر به command prompt رفتم و دستور چک کردن را دادم و چک کردم که به صورت کامل چک کرد و چیزی پیدا نشد.بعداز این کار باز سیستم رو بالا اوردم و چک دیسک زدم و بعد از ریستارت باز هم ارور داد که ریستور کن و چک نکرد.در داخل ارورهای event رو که نگاه کردم event id 55 ntfs رو داده بود.
    خلاصه ویندوز رو که عوض کردم درست شد اما امروز باز برق رفت و باز هم همین طور شده .
    ویندوز بنده 7 x86 است
    هارد سیگیت
    لطفا راهنمایی کنید خیلی برایم مهمه.
    با تشکر فراوان.
    Last edited by ayaa; 05-08-2015 at 01:46.

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

سلام من یک لپتاپ hp probook 4540 s دارم با این کانفیک
    cpu i5 3210 ivy bridge
    vga intel hd 4000 amd radeon 7650
    ram 4 GB
    win 8.1
    من چند روز پیش چند لحظه بعد از اینکه سیستم رو روشن کردم تصویر رفت . BSoD اومد به دلیل video-tdr-failure (همون روز visual studio رو نصب کردم)
    من هر چی تلاش کردم که با system restore و کار هاس دیگه ویندوز روبیارم نشد و مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم تو ویندوز بعدی داشتم درایور های کارت گرافیک رو نصب میکردم درایور اینتل رو که نصب کردم سیستم بعد نصب restart شد و مشکلی نداشت ولی در حال نصب درایور amd تصویر چند بار میره و بعد BSoD میاد به همون دلیل من دو درایور amd داشتم و هر دو رو امتحان کردم و BSoD اومد و هر دفعه مجبورم ویندوز رو عوض کنم پس فایل minidump حذف میشه راهی هست این فایل رو بدست بیارم؟ میشه سیستم رو بعد از BSoD با روشی غیر تعویض ویندوز اجرا کرد؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

لطفا این پست رو حذف کنید
    Last edited by Devicestreet; 11-08-2015 at 18:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام من یک لپتاپ hp probook 4540 s دارم با این کانفیک
    cpu i5 3210 ivy bridge
    vga intel hd 4000 amd radeon 7650
    ram 4 GB
    win 8.1
    من چند روز پیش چند لحظه بعد از اینکه سیستم رو روشن کردم تصویر رفت . BSoD اومد به دلیل video-tdr-failure (همون روز visual studio رو نصب کردم)
    من هر چی تلاش کردم که با system restore و کار هاس دیگه ویندوز روبیارم نشد و مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم تو ویندوز بعدی داشتم درایور های کارت گرافیک رو نصب میکردم درایور اینتل رو که نصب کردم سیستم بعد نصب restart شد و مشکلی نداشت ولی در حال نصب درایور amd تصویر چند بار میره و بعد BSoD میاد به همون دلیل من دو درایور amd داشتم و هر دو رو امتحان کردم و BSoD اومد و هر دفعه مجبورم ویندوز رو عوض کنم پس فایل minidump حذف میشه راهی هست این فایل رو بدست بیارم؟ میشه سیستم رو بعد از BSoD با روشی غیر تعویض ویندوز اجرا کرد؟
    ممنون
    دوستان فایل minidumpرو بالاخره تونستم بگیرم لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه raha20011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خواهش میکنم اگر کسی دلیل رو میدونه راهنماییم کنه

سلام بازی سیمز 4 برای من یک مشکل خیلی کوچیک در هنگام بازی تو حرکت سیمزها داشت به همین علت بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم حالا هر وقت میخوام وارد بازی بشم بعد 4 یا 5 دقیقه پیغام صفحه ابی مرگ برام میاد .بازی simcity رو هم بازی کردم به همین مشکل بر خورد در حالی که قبلا من حدود دو ماهه هر دوبازی رو انجام میدم کوچکترین مشکلی تو این زمینه نداشت با اینکه با گرافیک بالایی هم بازی میکردم.فقط در هنگام بازی با این دو تا بازی به این مشکل برخوردم.مشکل به این صورته که تا بازی میخواد وارد یه حرکت جدید بشه میپره بیرون دوبره که وارد میشی تا همونجایی که انجام دادی رو بدون مشکل میره ولی باز با یه حرکت جدید میپره بیرون.بازی رو چندبار پاک کردم دوباره نصب کردم و اپدیت هاش رو ریختم مشکلم تغییری نکرد.بازی سیمز 4 من اورجینال هست و از نرم افزار origin برای بازی کردن استفاده میکنم.
    فایل minidump

داره خودمونی میشه raha20011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟!
    خب اگر کسی مسئول تاپیک نیست و جوابگویی نداره حداقل تاپیک رو ببدین ملت تاپیک جداگانه بزنن بلکه یکی توجه کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •