تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1021 از 1126 اولاول ... 215219219711011101710181019102010211022102310241025103110711121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,201 به 10,210 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هاردتون ممکنه بدسکتور یا سکتور delay داشته باشه

شما ابتدا یک عکس از diskmanagment بزارید و یک چک دیسک روی هارد انجام بدید اگر درست نشد بهترین راه ریکاوری کل پارتیشن با نرم افزار eases data recovery هست برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید

بعد از ریکاوری برای رفع اون ارور یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator انجام بدید و نتیجشو ازش عکس بگیرید بزارید اینجا
    اینایی که گفتی رو باید چجوری انجام بدم ؟

1-شما ابتدا یک عکس از diskmanagment بزارید ؟
    2- یک چک دیسک روی هارد انجام بدید ؟
    3- بهترین راه ریکاوری کل پارتیشن با نرم افزار eases data recovery هست برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید -------> حجم اضافه ندارم ، چیکار کنم ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اینایی که گفتی رو باید چجوری انجام بدم ؟

1-شما ابتدا یک عکس از diskmanagment بزارید ؟
    2- یک چک دیسک روی هارد انجام بدید ؟
    3- بهترین راه ریکاوری کل پارتیشن با نرم افزار eases data recovery هست برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید -------> حجم اضافه ندارم ، چیکار کنم ؟
    هارد که متصل است روی my computer راست کلیک کنید گزینه manage بعد disk managment

برای چک دیسک در my computer روی درایو راست کرده peroperties تب tools گزینه check now

اون نرم افزار رو هم باید دانلود کنید روی سی دی رایتش کنید و با اون سیستم رو بوت کنید و فقط یک اسکن معمولی با هاش انجام بدید همون hdd regenerator

کار با نرم افزار eases data recovery ساده است کافی است پارتیشن مورد نظر رو انتخاب کرده و بزارید اسکن بشه برای ریکاوری اطلاعات برای ریکاوری پاریتشن باید حجم اضافه داشته باشید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هارد که متصل است روی my computer راست کلیک کنید گزینه manage بعد disk managment

برای چک دیسک در my computer روی درایو راست کرده peroperties تب tools گزینه check now

اون نرم افزار رو هم باید دانلود کنید روی سی دی رایتش کنید و با اون سیستم رو بوت کنید و فقط یک اسکن معمولی با هاش انجام بدید همون hdd regenerator

کار با نرم افزار eases data recovery ساده است کافی است پارتیشن مورد نظر رو انتخاب کرده و بزارید اسکن بشه برای ریکاوری اطلاعات برای ریکاوری پاریتشن باید حجم اضافه داشته باشید
    این از عکس disk management :

این هم ارور موقع زدن گزینه check now :

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این از عکس disk management :

این هم ارور موقع زدن گزینه check now :

بله همونطور که حدس زدم فایل سیستم هاردتون شده raw با ویندوز لایو لینوکس و mini xp در مجموعه نرم افزار hiren boot cd ببینید میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید یا نه اگر نشد بهترین راه همون ریکاوری کل پارتیشن است که براتون توضیح دادم

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بله همونطور که حدس زدم فایل سیستم هاردتون شده raw با ویندوز لایو لینوکس و mini xp در مجموعه نرم افزار hiren boot cd ببینید میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید یا نه اگر نشد بهترین راه همون ریکاوری کل پارتیشن است که براتون توضیح دادم
    دوست عزیز اگر با ویندوز لایو لینوکس و mini xp در مجموعه نرم افزار hiren boot cd به اطلاعات دسترسی داشتم اونوقت قدم بعدی چیه ؟

منظورم اینه از اونجایی که بنده به اندازه 500 گیگ فضای خالی برای ریکاوری ندارم دنبال یه روش هستم که بشه بدون ریکاوری و از این حرفا با یه نرم افزاری چیزی هارد رو از حالت raw درآورد ؟

ضمنا هارد سه سال گارانتی تعویض و یک سال هم خدمات بازیابی رایگان اطلاعات رو داره
    اما تو شهرمون نمایندگی آونگ نیست و نزدیک ترینش تهرانه و فایل های شخصی هم تو هارد هستش

شما چی پیشنهاد میدی بفرستم گارانتی؟
    مورد اعتماد هستند اونا ؟

راستی الان هاردم بد سکتور داره یا سکتور delay ؟
    یه جایی خوندم که بد سکتور ها هیچ وقت از بین نمیرن و فقط دیگه چیزی روشون نوشته نمیشه و هاردی که اولین بد سکتورش رو بگیره اگه دوباره خوب بشه باز زیاد عمر نمیکنه و دوباره تو مدت زمان کوتاه تری بد سکتور میگیره ، با توجه به این موضوع پیشنهاد میدی که به گارانتی بگم که کلا هارد رو برام تعویض کنن ؟
    اصلا اونا برای یه همچین موردی هارد رو تعویض میکنن ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیز اگر با ویندوز لایو لینوکس و mini xp در مجموعه نرم افزار hiren boot cd به اطلاعات دسترسی داشتم اونوقت قدم بعدی چیه ؟

منظورم اینه از اونجایی که بنده به اندازه 500 گیگ فضای خالی برای ریکاوری ندارم دنبال یه روش هستم که بشه بدون ریکاوری و از این حرفا با یه نرم افزاری چیزی هارد رو از حالت raw درآورد ؟

ضمنا هارد سه سال گارانتی تعویض و یک سال هم خدمات بازیابی رایگان اطلاعات رو داره
    اما تو شهرمون نمایندگی آونگ نیست و نزدیک ترینش تهرانه و فایل های شخصی هم تو هارد هستش

شما چی پیشنهاد میدی بفرستم گارانتی؟
    مورد اعتماد هستند اونا ؟

راستی الان هاردم بد سکتور داره یا سکتور delay ؟
    یه جایی خوندم که بد سکتور ها هیچ وقت از بین نمیرن و فقط دیگه چیزی روشون نوشته نمیشه و هاردی که اولین بد سکتورش رو بگیره اگه دوباره خوب بشه باز زیاد عمر نمیکنه و دوباره تو مدت زمان کوتاه تری بد سکتور میگیره ، با توجه به این موضوع پیشنهاد میدی که به گارانتی بگم که کلا هارد رو برام تعویض کنن ؟
    اصلا اونا برای یه همچین موردی هارد رو تعویض میکنن ؟

برای اینکه متوجه بشین بدسکتور است یا سکتور delay باید با همون نرم افزاری که گفتم اسکن معمولی بکنید هارد رو اگر بدسکتور نرم افزاری باشه با فرمت سطح پایین یا همون نرم افزار قابل تعمیر است .

اگر با ویندوز لایو به اطلاعات دسترسی داشتید باید کپی کنیدش در یک فضای دیگه بعد هاردتون رو فرمت کنید

برای ریکاوری کل پارتیشن نیاز به فضای اضافه دارید شاید با نرم افزار minitool partiotion wizard بشه اونطوری ریکاوری کرد من باهاش کار نکردم و اطلاعی ندارم من با eases data recovery کار کردم و خوب جواب داده برام

میتونید به گارانتی هم بدید برای ریکاوری اطلاعات ولی باید قابل اعتماد باشند که از اطلاعات شما سوء استفاده نشه

اگر خرابی در هارد بدون دخالت کاربر از نظر گارانتی باشه هارد رو براتون عوض میکنند

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام من یه هارد یک ترابایت دارم .. روش ویندوز نصب کردم اما موقع روشن کردن سیستم اخطار میده که فایل ریجستری پاک شده و ویندوز بالا نمیاد چیکار کنم؟؟؟

Sent by Asus Zenfone 2

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من یه هارد یک ترابایت دارم .. روش ویندوز نصب کردم اما موقع روشن کردن سیستم اخطار میده که فایل ریجستری پاک شده و ویندوز بالا نمیاد چیکار کنم؟؟؟

Sent by Asus Zenfone 2
    میتونید دقیقا ارورش رو بنویسید؟

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

Windows failed to load because the system registry file is missing, or corrupt.

Sent by Asus Zenfone 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

میتونید دقیقا ارورش رو بنویسید؟

Sent by Asus Zenfone 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •