از سایت های کانون و گزینه 2 استفاده کن. به شخصه گزینه 2 رو از همه کامل تر می دونم، چندین نفر رو تست کردم و خوب بود.
از سایت های کانون و گزینه 2 استفاده کن. به شخصه گزینه 2 رو از همه کامل تر می دونم، چندین نفر رو تست کردم و خوب بود.
سلام دوستان بنده به دلیل شرایط خاص ام می تونم در تمام رشته های دانشگاهی علوم تجربی در دانشگاه آزاد اسلامی قبول بشم
لطفا کمکم کنید
پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی که هزینه اش خیلی بالا است بیخیال
من فقط یک رشته خوب می خوام که توش بازار کار وجو داشته باشه و حقوقشم خوب باشه
شما چی پیشنهاد می دید
خودم رادیولوژی مد نظرم بود ولی حقوقش خیلی کمه
خواهش کمکم کنید علاقه رو هم بیخیال
فکر نکنید آدم پول دوست و بدی هستم که این شرایط رو گفتم
نه زندگی سختی داشتم و می خوام به مردم خدمت کنم ولی قبول داشته باشید که پول خوبه در کنار آدم خوب بودن
ممنون
دوستان من امسال کنکور دادم و نتیجش واسه خودم خوب نبود چون میخواستم دانشگاه سطح خوب مثل شیراز قبول بشم خانواده رو هم تقریبا راضی کردم ولی اشنا ها و فامیل خیلی اصرار میکنن برو دانشگاه های روزانه سطح پایینتر شهر های دیگه
حالا نمیدونم چیکار کنم بنظرتون برم اون دانشگاه ها یا پشت کنکور بمونم خودم که مطمئنم پشت کنکور بمونم میخونم
سلام
من رشته ام تجربی هست و کنکور تجربی دادم می خواستم ببینم می تونم در ثبت نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی کامپیوتر که توی رشته ریاضی هست را انتخاب کنم؟
ببین اگه رشته ای میخوای که درآمد خوبی داشته باشه تو تجربی خوب اول که همون رشته های تاپ تجربی هستن که خودت گفتی یعنی پزشکی، دندون و دارو ..اما چون گفتی هزینه اش برات مهمه پزشکی رو که توصیه نمیکنم چون سنگینترین هزینه رو داره و تا 7 سال اول هم درآمدی نداری...اما دندون و دارو هزینه کمتری دارن و نکته ای که هست در مورد این دو رشته اینه که اگه بتونی هزینه چند سال اول این دو رشته رو بدی بعدش وارد بازار کار شدی و هزینه ترم های باقی مونده رو میتونی با کار کردن بدی...تا اونجایی که میدونم دانشجوهای داروسازی از سال چهارم تو داروخونه ها طرح کار دارن و دانشجوهای دندون هم در حین تحصیل میتونن کار کنن...
اما اگه بخوای رشته دیگه ای غیر اینا انتخاب کنی این رشته ها آینده کاری مطمئن تری دارن در تجربی:
(به ترتیب درآمد) : بینایی سنجی، فیزیوتراپی،رادیولوژی، پرستاری
هوشبری و اتاق عمل هم میتونی به اینا اضاف کنی اما با درآمد کمتر
خوب مشخص نکردی که دقیقا چرا نمیخوای بری؟ چون رشته مورد علاقه ات قبول نشدی یا اینکه قبول شدی ولی دانشگاه مورد علاقه ات نبوده!
اگه اصلا رشته های مورد علاقه ات رو نیاوردی که توصیه میکنم بمونی پشت کنکور! چون قراره چند سال از زندگیت رو صرف تحصیل تو اون رشته کنی و اگه علاقه ای نداشته باشی اون چند سال بی حاصل ترین سالهای عمرت خواهد بود!
اگر که با رشته مشکلی نداری و فقط بحث دانشگاه هست به نظر من یک سال از عمرت رو هدر نده پشت کنکور که حتما یه دانشگاه خاص قبول بشی چون اولا ممکنه سال دیگه به هر دلیلی نتونی رتبه امسال رو بیاری( به شخصه خیلی ها رو دیدم که سال دوم فکر میکردن رتبه بهتری میارن ولی بدتر شدن!)
ثانیا سطح علمی دانشگاه مهمه ولی تفاوت سطح علمی دانشگاه ها به خصوص تو دوره کارشناسی اونقدری اهمیت پیدا نمیکنه که بخوای یک سال براش وقت بزاری...
البته تجربه زندگی تو یه شهر دیگه هم خیلی خوبه به شرطی که خیلی راه دور نباشه و خودت هم با زندگی تو شهر غریب و جدا از خانواده مشکلی نداشته باشی
Last edited by amir deja vu; 28-07-2015 at 12:19.
بعد از اون سه رشته که نمیخواین برین بهترین رشته تو تجربی فزیوتراپی هست که اونم آزاد نداره
دامپزشکی هم رشته خوبیه اگه علاقه و روحیه شو دارین
رشته پرستاری از رشته های پیرا پزشکی نظیر رادیولژی و شنوایی سنجی و اینچیزا بازار کار بهتری داره
اگه میخواین تا اخر دکترا ادامه بدین علوم ازمایشگاهی هم میتونه گذینه خوبی باشه
رشته های علوم پایه هم از نظر بازار کار وضعیت جالبی ندارن.
سلام
نه نمیتونید.
با عرض سلام خدمت همگی
یه سوال داشتم
کد رشته هایی از دانشگاه تهران که محل تحصیل ـشون شهر های دیگه هست مثل:
-دانشگاه تهران (محل تحصيل دانشكده فني فومن واقع در شهرستان فومن استان گيلان)
-دانشگاه تهران (محل تحصيل دانشكده فني كاسپين واقع در رضوانشهر استان گيلان)
-دانشگاه تهران (محل تحصيل پرديس فارابي قم)
آیا باید هزینه پرداخت کرد یا رایگان هستند؟
و اگر هزینه باید پرداخت بشه هزینه در چه سطحی هست؟ (شبانه ، غیرانتفاعی ، آزاد ،..)
و اینکه در مقایسه ـشون با صنعتی اصفهان سطح علمی کدوم بالاتره؟
باتشکر![]()
نشستن پشت کنکور خریت محض است ، چون هیچ گونه تضمینی وجود ندارد که شما بد تر نشی. حدود 90% کسایی که می شینن بد تر می شن. ربطی هم به خوندن ندارد. من با این که سال اول برا کنکور خیلی خوندم اما رتبم 3300 شد و موندم پشت کنکور. سال دوم خیلی خیلی مشکلات برام پیش تومد نتونستم درس بخونم ، اما با زور چار ماه آخر خوندم و رتبم شد 950. بقیه رفقا که پشت کنکور نشسته بودن رتبشون خیلی از سال قبل فجیح تر شد.
سوسول بازی را کنار بزار و برو دانشگاه یه شهر دیگه ، وگرنه تا آخر زندگیت پشیمون می شی و داغش رو دلت می موند.
سلام
من کد گرایش های مختلف رشته ی روانشاسی ( مثل بالینی ، عمومی ، کودکان استثنایی و...) رو از تو دفترچه پیدا نکردم و فقط یه کد برای "روانشناسی" زده
میشه راهنمایی کنین؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)