چقد بودجه داري؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
چقد بودجه داري؟؟؟
700
شنیدم 6975 خوبه.این 6975 ساب هم لازم داره؟
بله باند هاي خوبي هستن
نه نيازي ب ساب نداره البته ميتوني براش بزاري ولي خرجت بالا ميره
ب نظر من همين باند رو با يه امپر خوب ببند عاليه
البته بايد پخش ت رو هم عوض كني همون فابريك نميشه
من صدای بلند نمیخام.آمپ لارم نیست.فکر کنم ترکیب یه پخش 3750 با دو باند 6975 خوب باشه.
باند هاي مث اين ب نظر من بدون امپ فقط پول هدر دادنه ميتوني با يه امپ دسته دو ٩٠ تومني كارتو راه بندازي
حالا نظر بقيه هم بپرس بقيه وارد ترن تو انجمن ميان ميبينن [emoji111]️
سلام دوسته عزیز
اگه دنبال کیفیت هستید من نظرم رو e69 هلیکس هست هم کیفیت ساخت خوبی داره هم کیفیت فوق العاده ای داره و شما که اهل صدای بلند نیستی هم واستون بسه یه امپ 2کانال 3602 پلیونیر هم بزارین راضیتون میکنه.
اگه دنبال سیستم بازی نیستین نمیخواد پخش رو عوض کنین .با همون پخش هم صدای خوبی میده .
ساب هم برای صدای بیس زیادتر استفاده میکنن این دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره و داشتن فضای کافی صندوق.
اگه بخوای ساب بزاری باید پخش هم عوض کنین و یه امپ 4 کانال ویا یه 2کانال هم تهیه کنید هزینتون از این 600 خیلی میزنه بالاتر .
ممنونم راستش من پایونر دوست دارم بگیرم،دلیلشم اینه که دو سال پیش اومدم dls گرفتم وخیلی هم تعریف میکردن ولی صداش رو دوست نداشتم.ولی صدای پایونر خیلی خوبه و دوستش دارم.
راستش من نظرم روی پخش ۳۷۵۰ وباند ۶۹۷۵ هست که جمعا هفتصد هزینم میشه.میگن نیازی به ساب هم نداره.من تجربه استفاده از ابن دو تا رو ندارم ممنون میشم کسایی که استفاده کردن راهنمایی کنن.
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
صدای 6975 رو نشنیدم. خودم e69x دارم، شفافیت و کیفیت خیلی خوبه، حجم صداش نسبت باندای 100w rms کمتره
ولی راضی میکنه (من مشکلی ندارم باهاش)
e69 سرچ کنید تو همین تاپیک پستای زیادی هست راجبش
سلام دوستان محصولات هلیکس p62c هرتز hdp4 و mtx t8693 رو از کجای تهران میشه پیدا کرد کسی ادرس نمایندگی هارو داره؟؟![]()
سلام و درود خدمت همه عزیزان.
سپاسگذارم از تک تک شما دوستان خوبم که تو این چند روزه پیگیر حال بنده بودید.
امروز کمی بهتر هستم خدا رو شکر و گفتم یه سر بهتون بزنم.
از همه شما خصوصا مهدی و امیرحسین عزیز که واقعا زحمت فروم افتاده گردنشون تشکر میکنم.
ان شاءالله موفق باشید.
هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)