تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1840 از 2365 اولاول ... 84013401740179018301836183718381839184018411842184318441850189019402340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,391 به 18,400 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه ahmadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه بودجتون 600 هستش واسه پخش به نظرم 145 الپاین مناسبه نوع صداش فرق داره با کنوود و تنظیماته خوبی داره.دسته دو هم تو پ.ی.ت.ی گذاشته 550ت تمیزه .
    برای کامپ :
    وکال خیلی خوب و صدای اروپایی برنده جایزه eisa سال 2011 ادیسان k6
    وکال خوب و صدای شفاف p62 هلیکس
    حجم صدای خیلی خوب و میدبیس خوب صدای متمایل به گرم (بم) hertz 165xl
    وکال خوب و تیوتر خوب و با کیفیت ground zero 650sq
    صدای امریکایی تیوتر شارپ و پر دیتیل و میدبیس خیلی خوب rockford t1652
    اگه بودجه داری 172 prs بردار های اند و خوش صدا
    من نظرم روی اینا بود
    البته اگه 3way میخوای ووفر و میدرنج و تیوتر میتونی سری میل هرتز رو برداری همه چی باهم داره هم کیفیت هم قدرت خیلی خوبه اگه بودجه و حوصله نصب خوب 3way رو داشته باشی و تک استیج بخوای.
    تقریبا تصمیم روی پخش 145 قطعی شده

چند سوال دارم اگر بزرگواری کنید جواب بدید لطف بزرگی کردید

اول اینکه چذا باید 3way تک استیج باشه؟ نمیشه از جلو شروع کرد ؟ میخواهم صدای دالبی داشته باشم و نخواهم برای شنیدن صدای خوب صدای عقب رو زیاد کنم

به نظر شما اگر جلو و عقب کامپ ببندم بهتر است یا میدرنج، تیوتر، میدبیس در عقب؟ میخواهم هم پرتاب صدا و هم صدای با کیفیت داشته باشم. مغازه داری می گفت صدای کامپ کم است. مغازه دار می گفت چون ماشین شما تیبا هاچ بک است بستن کامپ در جلوی ماشین هزینه بیخودی است چون کامپ 10 سانتی هیچ سودی ندارد

در همان مغازه به من پیشنهاد داد سیستم زیر را ببندم:

آمپ و ساب: soung magus
    میدبیس و تیوتر: vigor voice
    میدرنج: audio pipe

صدای توئیترش به نظر جیغ بود.

می شود سری میل را دقیقا مشخصاتش را ذکر کنید، با یک عدد آمپ، ساب، اکسسوری پیشنهادی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

با سلام خدمت همه اعضای این سایت
    عید فطر رو به همتون تبریک میگم
    می خواستم باهاتون مشورتی کنم.
    مشخصات سیستم ماشین من:
    یک جفت باند بیضی Kenwood kfc-s6993
    یک جفت باند بیضی Kenwood kfc-hq718ex
    پخش Kenwood kdc-U349R
    آمپلی فایر MB Acoustic mba7800b
    می خواستم پخش رو عوض کنم، چی بگیرم خوبه؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

ممنون. ولی x400گرون. من میخوام پایین تر بردارم. این فروشنده که دوست منه میگه فقط پایونیر. با 200 تومان هم پایونیر 24 بیت نمیدن. حالا میخوام 2750 پایونیر بردارم (حدود 260). ولی 1750 ارزون تره. (حدود 200) و اشکالش 16 بیت بودنشه. به نظرتون ارزش داره؟
    دوست عزیز شما کجا قیمت گرفتید ؟! 2750UI با هزینه نصب و همچی کامل 230.000ه ! تو خیابون عباسی . فرق 24 و 16 بیت هم من تو فروم همسایه که میخوندم نوشته بود فقط تو منبع CD هست و اگر از فلش آهنگو پخش کنی فرق نداره !!
    2750 و 1750 دو تا فرق دیگه هم دارن ، اینکه 2750 دوجفت خروجی داره ( RCA ) ولی 1750 یک جفت و همچنین 2750 با دستگاهایی که سیستم عامل های IOS هم هماهنگه ولی 1750 خیر .

X2750UI
    X1750UB
    من بالاخره 1750 پایونیر رو بستم. با بلندگوهای فاریک بسیار خوب جواب میده و احتمالا تا وقتی که بلندگوهای فاریکی خراب نشه اونارو عوض نمیکنم! من نمیدونم ضبط فاریک چطوری بوده ولی این برای من خوب عمل می کنه. سرعت خوندن از روی USB هم عالیه. از Mixtrax هم خیلی راضی هستم. فقط بعضی آهنگهارو خیلی کوتاه تر از بقیه پخش میکنه. کاریش میشه کرد؟
    ماشین من 132 مدل 94 هستش. یکمی درز پایینش افتاده که نور پشت داشبورد بیرون میزنه که یکم ضایع وایساده. اینو میشه کاریش کرد؟

1750پایونیر ارزون ترین ضبط سی دی خور مدل 2015 هست که میتونه برای دوستانی که سیستم نمیخوان عالی باشه. البته قابلیت اضافه شدن آمپیلی رو هم داره. ضمنا اینترفیس 206 رو هم ساپورت میکنه که البته مبدل میخواد.

ممنون از شما
    Last edited by atlas-m; 20-07-2015 at 11:23.

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

دوسته عزیز شما میگی یه ساب داری و یه باند عقب خب این امپ 4کانال اگه داشته باشین دیگه جا برای اضافه کردن کامپوننت نیس باید یه 2کانال دیگه اضافه کنید ساب رو بدین به اون 2 کانال و امپ 4کانال رو بزارین واسه باند و کامپ.
    مورد بعدی اینکه پرایدتون 131 هستش یا نه قدیمی ها؟ چون رودری پراید جدیدارو نمیشه سوراخ کرد باید یه کیک پنل درست کنی که میگی این کار واست مقدور نیس اگه رودری قدیمیه که میشه 16 سانتی جا داد چرا 13 سانتی
    مورد بعد : من نفهمیدم اخرش پخشتون 9604 یا p6000 ازین هم که بگذریم پخش شما صداش رو به تیزی میره باید با تنظیمات خوب جلوی تیز شدن صدا رو بگیری
    من نظرم واسه کامپ ببین از هرتز چی میتونی بگیری چون صداش گرم ونرمه به سلیقه شما میخوره من قیمت ندارم که بخوام مدل دقیق بهت بگم یه پرسو جو بکن خودت تو بازار
    صدای هلیکس خیلی باز و شفافه ببینید یه سلیقتون میخوره میتونین از سری match هم استفاده کنین.
    درود
    مرسی که جواب دادید.
    پخشم p6000ub هست و آمپم 9604.
    میدونم جا نداره منظورم این بود که میتونم روی همون خروجی ها ببندم یا نه که فکر نکنم آمپ بتونه تحمل کنه. آمپ خیلی قویه و باندها هم 2 اهم برا همین پرسیدم.
    پراید صبا 89 هست. مطمئنی 13 و 16 جا میشه؟ کدومش راحت تر و بدون برش کاری؟ عکسی فیلمی چیزی نداری؟ گشتم نبود!
    اگه جا میشه پس میرم یه آمپ مونو ریموت دار میخرم. و کامپ میگیرم که به درد یه ماشین دیگه هم بخوره! تو در جلو پارس و سمند چند سانتی میخوره؟
    میشه بین این چند مدل یه مقایسه صدا برام انجام بدین/

Helix Blue B62C
    Pioneer TS-D1320C
    Pioneer TS-D1330C مدل جدیدشه انگار و میگن اگه درست درایو بشه صدا کامپ چند میلونی میده
    Pioneer TS-A1605C
    Dragster DS 632.3
    Hertz HSK 165XL

فک کنم همینا تو رنج 300 خوب باشن؟
    آخه من اصفهانم و چیزی اینجا نیست که پرس و جو کنم :(

.
    به امید بهبودی هرچه سریع تر داش حمید.
    .
    Last edited by yas44co; 20-07-2015 at 12:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

درود
    مرسی که جواب دادید.
    پخشم p6000ub هست و آمپم 9604.
    میدونم جا نداره منظورم این بود که میتونم روی همون خروجی ها ببندم یا نه که فکر نکنم آمپ بتونه تحمل کنه. آمپ خیلی قویه و باندها هم 2 اهم برا همین پرسیدم.
    پراید صبا 89 هست. مطمئنی 13 و 16 جا میشه؟ کدومش راحت تر و بدون برش کاری؟ عکسی فیلمی چیزی نداری؟ گشتم نبود!
    اگه جا میشه پس میرم یه آمپ مونو ریموت دار میخرم. و کامپ میگیرم که به درد یه ماشین دیگه هم بخوره! تو در جلو پارس و سمند چند سانتی میخوره؟
    میشه بین این چند مدل یه مقایسه صدا برام انجام بدین/

Helix Blue B62C
    Pioneer TS-D1320C
    Pioneer TS-D1330C مدل جدیدشه انگار و میگن اگه درست درایو بشه صدا کامپ چند میلونی میده
    Pioneer TS-A1605C
    Dragster DS 632.3
    Hertz HSK 165XL

فک کنم همینا تو رنج 300 خوب باشن؟
    آخه من اصفهانم و چیزی اینجا نیست که پرس و جو کنم :(

.
    به امید بهبودی هرچه سریع تر داش حمید.
    .

سلام
    در مورد با امپتون درسته قوی هست اما جواب نمیده باید برای ساب امپ دیگه تهیه کنید یا مونو یا 2کانال.
    این کامپ هایی که فرمودین من صدای پایونیر رو نشنیدم غیر از 172 prs .
    صدای هلیکس هم شفاف و کریستالیه
    صدای هرتز 165xl که فکر نمیکنم به قیمت 300 جایی باشه حدود 700 احتمال 99%. صدای گرم و حجم صدای بالا
    درگ استر هم نشنیدم تاحالا هیچ چیزیشو.
    برای جا شدن اگه منظورتون رو داشبورد که اونجا جا نمیشه اما اگه رودری رو برش بدین یه رینگ mdf زیرش میزارین و کامپ روی اون نصب میشه.

6. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

تقریبا تصمیم روی پخش 145 قطعی شده

چند سوال دارم اگر بزرگواری کنید جواب بدید لطف بزرگی کردید

اول اینکه چذا باید 3way تک استیج باشه؟ نمیشه از جلو شروع کرد ؟ میخواهم صدای دالبی داشته باشم و نخواهم برای شنیدن صدای خوب صدای عقب رو زیاد کنم

به نظر شما اگر جلو و عقب کامپ ببندم بهتر است یا میدرنج، تیوتر، میدبیس در عقب؟ میخواهم هم پرتاب صدا و هم صدای با کیفیت داشته باشم. مغازه داری می گفت صدای کامپ کم است. مغازه دار می گفت چون ماشین شما تیبا هاچ بک است بستن کامپ در جلوی ماشین هزینه بیخودی است چون کامپ 10 سانتی هیچ سودی ندارد

در همان مغازه به من پیشنهاد داد سیستم زیر را ببندم:

آمپ و ساب: soung magus
    میدبیس و تیوتر: vigor voice
    میدرنج: audio pipe

صدای توئیترش به نظر جیغ بود.

می شود سری میل را دقیقا مشخصاتش را ذکر کنید، با یک عدد آمپ، ساب، اکسسوری پیشنهادی

من 3وی رو تجربه نکردم نمیتونم نظر بدم
    برای تک استیج بیشتر به خاطر این میگن که صدات تمیزتره تا اینکه یه 3وی هم عقب داشته باشی تنظیم 3وی و نصبش خیلی سخته اینجوری نگاه کردنش اسونه فقط
    شما باید پخشت 4way یعنی 4 جفت خروجی باید باشه مثه کلاریون d2 یا p99 پایونیر که بتونی 2تا 3way رو همزمان راه بندازی.
    برای بستن 3وی شما یه امپ 4کانال نیاز داری 1کانال میره به ووفر و یه کانال میره به تیوتر و میدرنج.
    و یه ساب ووفر هم که داشته باشی دیگه خروجی پخشت پر شده.
    صدای کامپ خوب اصلا کم نیس حجم صدای خیلی خوب و صدای تفکیک شده و با کیفیتی که کامپ میده خیلی لذتبخشه.
    اما اگر با میدرنج و میدبیس و سوپر تیوتر مقایسه کنس مسلما صدای اینا خیلی بیشتر از کامپ هست و کیفیت فدای حجم میشه
    من راستش در مورد تیبا نمیدونم سایزش چند هست و کجاش قرار میگیره ببین اگه راهی هست که کامپ 16 سانتی ببندی که خیلی هم عالی .
    این مغازه داری که شما میگی هرچی که به شما گفته جنس اصل نیس فیک هستش من هیچ کدوم اینارو پیشنهاد نمیکنم. همشون تقلبین.
    اگه خیلی دوس داری حجم صدات بالا باشه میتونی از میدبیس و سوپر تیوتر یا میدرنج و سوپر تیوتر گرندزیرو استفاده کنی یا اینکه اگه پولشو داری ست میدرنج و سوپر تیوتر راکفورد رو بردار کراس اوور هم داره یه حجم خٌلی بهت میده کیفیتش هم خوبه از همه ی اینایی هم که گفتی 100% بهتره .
    فکرمیکنم قیمتش هم حدود 1150 ایناها در میاد ولی باید ساب هم داشته باشی حتما
    منظورتون ازینکه نمیشه از جلو شروع کرد رو نفهمیدم؟؟؟؟؟ اگه منظورتون ست میل هرتز هستش که همه جلو میبندن کیف حلال رو بهشون میده هم قدرت هم کیفیت یه جا
    باید تیوتر و میدرنج رو با فایبرگلاس براش جا درست کنی یا روی قاب اینه یا روی قاب ستون جلو داشبورد و میدبیس هم توی در قرار میگیره.
    ست میل هم قطعاتش اینان :
    میدبیس ml1600
    میدرنج ml700
    تیوتر ml280
    و یه کراس هم داره دقیق نمیدونم.
    اگه یه امپ بخوای که هم ساب و همه رو باهم جواب بده یه ووچه 5.1 بگیر.
    اکسسوری هم rca از برند کانکشن بگیر حتی 35 تومنیاش هم خیلی خوبه.سیم برق هم گیج 0 من گرندزیرو دارم راضیم.سیم اسپیکر هم گیج 14 و 16 بگیر به اندازه ای که میخوای.
    ساب هم بستگی به هزینه و نوع صدایی که دوس داری و کوبشو ویبره و ... ایناها داره.
    این برند ایمیج داینامیک هم تعریف ساب ووفراشو خیلی شنیدم سری idmax و idq یه تحقیق در موردش بکن.

8. 3 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت همه اعضای این سایت
    عید فطر رو به همتون تبریک میگم
    می خواستم باهاتون مشورتی کنم.
    مشخصات سیستم ماشین من:
    یک جفت باند بیضی Kenwood kfc-s6993
    یک جفت باند بیضی Kenwood kfc-hq718ex
    پخش Kenwood kdc-U349R
    آمپلی فایر MB Acoustic mba7800b
    می خواستم پخش رو عوض کنم، چی بگیرم خوبه؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

سلام دوسته من خیلی خوش اومدین
    شما الان ازصداتون ناراضی هستین؟ دلیل ارتقا پخش چیه؟
    بودجه چقدر هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلامی دوباره...
    ممنونم دوست عزیز.
    راضی ام ازش،یه بار که رفتم یک جفت باند بیضی 718 با آمپلی ام بی اضافه کنم، فروشنده گفت سیستم ماشینت کامل شد فقط اگه پخش رو عوض کنی بهتر میشه.
    بودجه هم تا 450 شاید بتونم، میخوام بدونم اگه بخوام عوض کنم چه پخشی خوبه؟
    بازم ازتون ممنونم...

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلامی دوباره...
    ممنونم دوست عزیز.
    راضی ام ازش،یه بار که رفتم یک جفت باند بیضی 718 با آمپلی ام بی اضافه کنم، فروشنده گفت سیستم ماشینت کامل شد فقط اگه پخش رو عوض کنی بهتر میشه.
    بودجه هم تا 450 شاید بتونم، میخوام بدونم اگه بخوام عوض کنم چه پخشی خوبه؟
    بازم ازتون ممنونم...
    والا به نظر من امپت رو عوض کنی شاید بهتر از پخش باشه
    امپتون جنس فیکه و به مرور زمان به درایورا صدمه میزنه و عمرشون کم میشه
    اگه همین بودجه رو بزارین رو امپ به نظرم کار درستی باشه.
    اگه نه که میتونین 7056 کنوود به قیمت حدود 550ت بخرین پخش کامل و خوبیه و به قیمتش می ارزه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    با ارزوی سلامتی برادر عزیزم اقا حمید گل
    خواستم نظر دوستان رو برای سیستم واسه زانتیا بدونم و اینکه سایز فابریک دربهای جلو وعقبش چنده
    فعلا بدون امپلی و ساب دوستان نظر بدن
    ضمنا صدای شفاف همراه با بیس مناسب برای داخل اتاق میخوام نه برای بیرون ماشین
    پخش رو 7056 کنوود اعلام کردن که خیلی تعریفش می کنن حالا اکه در این قیمت پیشناد بهتری دارین اعلام بشه
    باند یا کامپوننت هم نظر دوستان بدونم چیه تعریف کامپوننت e62هلیکس خیلی شنیدم همچنین e69 باند
    واینکه اگه کامپوننت باشه به سایز دربها میخوره و تیوتراش و بقیه چیزها برای جا سازی نیاز به برش و دستکاری ماشین که زانتیا هستش نباشه ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •