عادیه چون ولومتون زیاده تو حالت قطع موسیقی
تو سیستم کامپیوتر خونتون هم میتونید تست کنید باندارو روشن کنید ولوم رو زیاد کنید ولی چیزی پلی نکنید صوت میکشن
عادیه چون ولومتون زیاده تو حالت قطع موسیقی
تو سیستم کامپیوتر خونتون هم میتونید تست کنید باندارو روشن کنید ولوم رو زیاد کنید ولی چیزی پلی نکنید صوت میکشن
ممنون از توجه شما. سیستمم کاملا وصله و صدای خیلی خوبی داره. مدل آمپلیم سی یرا هست گفتم 4کانال چون یادمه وقتی دوتا باندو وصل کرد گفت جای دوتا باندو یه ساب خالیه
من بیس و کوبشی واسم جذابتره البته یکی گفت واسه صندوق پراید باید مواظب باشم چون ممکنه بعد یه مدت انحنا بندازه تو صندوق.کسی تجربشو داشته آیا ؟؟
میخوام تا جای ممکن کارکرده بگیرم به همین دلیل ببینم دنبال کدوم مدلو برند برم.
قیمتش حداکثر تا 200 250 هزار میخوام هزینه کنم.
ممنون از توجه دوستان
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
آقا یکی جواب مارو هم بده.این باره دوم سوال میپرسم!!!!!
سلام دوستان.من یک پخش پایونیر DEH-1750U دارم وقتی سوییچ ماشینو باز می کنم،بلافاصله که میخوام پخشو با ریموت یا از روی خود پخش روشن کنم روشن نمیشه یعنی بعد از چند باز کردن سوییچ باید چند ثانیه صبر کرد بعد روشن کرد پخشو.این مدل این پخشا هست که بعد از باز کردن سوییچ باید چند ثانیه ای صبر کرد بعد روشن کرد پخشو؟
آقا یکی جواب مارو هم بده.این باره دوم سوال میپرسم!!!!!
سلام دوستان.من یک پخش پایونیر DEH-1750U دارم وقتی سوییچ ماشینو باز می کنم،بلافاصله که میخوام پخشو با ریموت یا از روی خود پخش روشن کنم روشن نمیشه یعنی بعد از باز کردن سوییچ باید چند ثانیه صبر کرد بعد روشن کرد پخشو.این مدل این پخشا هست که بعد از باز کردن سوییچ باید چند ثانیه ای صبر کرد بعد روشن کرد پخشو؟
چه جوری میشه کیفیت یه آهنگ ۱۲۸ بیت رو از یه ۳۲۰ بیت جدایی داد؟
جدایی داد یعنی اینک تشخیص بدی ؟
با گوشات .
چشم بسته غیب گفتی؟ منظورم کیفیت این دو آهنگو که رو فلشه رو با پخش ماشین چه جوری میشه تشخیص داد؟
شما پخشت نشون میده که این اهنگ 128 یا 320 یا 192 یا 64
پخشو میخوام ۲۷۵۰ بردارم چون میخوام ios رو ساپورت کنه.باندا از برند پایوونر هم رده ش میشه پیشنهاد بدین؟ (به کیفیت هلیکس واقفم ولی میخوام پایونر باشه)
6965v2 ....
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)