تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 755 اولاول ... 142021222324252627283474124524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    من درایور hp 1110 رو می خوام
    یه چیزایی پیدا کردم و حجمش خیلی زیاده
    از دوستان کسی می تونه کمک کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_xp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    احتمالا در خدمت سربازی!

پيش فرض

hamid جان؛ عموما غلظت و جنس جوهر هاي پرينتر بستگي به Nozzle هد اونها داره و براي همين هم کد گذاري ميشن و باز به همين دليل هم وقتي اونها رو شارژ ميکني کيفيت روز اول رو نميدن و معمولا يک کارتريج رو بيشتر از 3 تا 5 بار نميشه شارژ کرد چون جوهرهاي باقي مونده از دفعات قبل غليظ تر ميشن و باعث گرفتگي nozzle هد مشن.
    ولي سواي اين موضوع مشکل شما ممکنه اين باشه که رنگ قرمز بيش از بقيه استفاده شده و بايد مجدد شارژ بشه

من چند راه رو پيشنهاد ميکنم انجام بده اميدوام درست بشه:
    1-براي اينکه nozzle رو پاک کني اول يه بشقاب بردار و توي اون آب جوش بريز بعد کارتريج رو طوري که قسمت هد داخل آب قرار بگيره بزار تو بشقاب بعد از 15 دقيقه اون رو خارج و قسمت هد رو بکش رو يه پارچه تميز ؛اگر هر 3 رنگ بشکل موازي روي پارچه نقش بست هد تميز شده و اگر نشد کليه مراحل رو تکرار کن
    2-يک پارچه رو چند لا ميکني و با کارتريج آروم از سمت هد روي پارچه ضربه ميزني اين کار باعث ميشه جوهري که پر کردي داخل اسفنج به درستي پخش بشه

اگر کيفيت چاپ برات اهميت نداره هم چند روش ناجور ديگه هست که اگه خواستي بعدا ميگم
    مرسی ؟آرش جان مثل اینکه این تق و توق ها جواب داد فقط یه ذره دیگه راه راه میزنه ولی قرمزش راه افتاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا منو راهنمايي كنين كه كدوم مدل پرينتر سامسونگ رو بخرم
    در ضمن ميخوام Multi Function باشه. ولي فكس نداشته باشه يعني سه كاره باشه و سياه سفيد
    از مدل SCX-4200 خوشم اومده. قيمتشم خوبه
    ولي از مدلاي ديگش خبري ندارم كه آيا مدل از اين بهتر هم داره يا نه؟
    مرسي

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من درایور hp 1110 رو می خوام
    یه چیزایی پیدا کردم و حجمش خیلی زیاده
    از دوستان کسی می تونه کمک کنه؟
    نبايد حجم درايورش بيش از چند مگابايت باشه. در ضمن من چاپگري با اين نام روي سايت اچ پي پيدا نكردم. لطفاً نام دقيق و كامل چاپگر رو بگيد تا لينك دانلود بدم. (همون نامي كه وقتي روي گزينه Print كليك مي كنيد، توي كادر محاوره اي پرينت نوشته ميشه.) مثلاً:
    HP Laserjet 1110
    HP Deskjet 1110
    HP All-in-One 1110

دوستان لطفا منو راهنمايي كنين كه كدوم مدل پرينتر سامسونگ رو بخرم
    در ضمن ميخوام Multi Function باشه. ولي فكس نداشته باشه يعني سه كاره باشه و سياه سفيد
    از مدل SCX-4200 خوشم اومده. قيمتشم خوبه
    ولي از مدلاي ديگش خبري ندارم كه آيا مدل از اين بهتر هم داره يا نه؟
    مرسي
    همون 4200 ‌خوبه. به خصوص كه الآن خيلي هم قيمتشون مناسب شده. فقط 180 هزار تومن. (تا 8 ماه پيشً 250 بود). كيفيت كپي اونها هم بهتر از دستگاه هاي كپي معمولي هست.

مشخصات انواع چندكاره هاي جديد سامسونگ رو از اينجا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و قيمت انواع دستگاه هاي چندكاره در ايران رو از اينجا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشاهده كنيد.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان پرینتر من HP 5550 هستش . الان مدتیه که خودم کارتریج اون رو شارژ می کنم . اما به مشکلی برخوردم .
    الان دستگاه به جایی که از رنگ سیاه استفاده شده که می رسه ( به غیر از متن و یا مثل اون ) به جای استفاده کردن از جوهر سیاه و کارتریج مشکی ، از کارتریج رنگی استفاده می کنه و رنگهای اون رو ترکیب می کنه که به مشکی برسه اما کاملا مشکی نمیشه . صد بار هم با برنامه خودش کارتریج رو تمیز کردم ( Clean Cartridge ) اما باز هم درست نشد .
    چه کار باید بکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی ؟آرش جان مثل اینکه این تق و توق ها جواب داد فقط یه ذره دیگه راه راه میزنه ولی قرمزش راه افتاد.
    خواهش ميکنم hamid جان اگه روش اول رو هم test کني فکر کنم مشکل راه راه زدنش هم حل بشه ؛ فقط بعد از انجامش کارتريج رو حسابي با دستمال خشک کن بعد جا بزن

شاد و پيروز باشي

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام

من چند وقت هست که با پرینتر HP مدل photosmart 7660 مشکل پیدا کردم, وقتی که پرینتر رو روشن میکنم بر روی صفحه نمایش پرینتر پیغام زیر ظاهر میشود.

"Print cartridge cradle is stuck. Clear jam then press OK."

و وقتی که کلید OK رو فشار میدهم کارتریج و هد چند بار حرکت کرده و دوباره همان پیغام بالا ظاهر میشود.

در ضمن کاغذی و یا چیزی هم در پرینتر بجا نمانده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان پرینتر من HP 5550 هستش . الان مدتیه که خودم کارتریج اون رو شارژ می کنم . اما به مشکلی برخوردم .
    الان دستگاه به جایی که از رنگ سیاه استفاده شده که می رسه ( به غیر از متن و یا مثل اون ) به جای استفاده کردن از جوهر سیاه و کارتریج مشکی ، از کارتریج رنگی استفاده می کنه و رنگهای اون رو ترکیب می کنه که به مشکی برسه اما کاملا مشکی نمیشه . صد بار هم با برنامه خودش کارتریج رو تمیز کردم ( Clean Cartridge ) اما باز هم درست نشد .
    چه کار باید بکنم ؟
    amir جان اول با 5550 printer assistant در قسمت utilities نگاه کن ببين کارتريج مشکي رو شناسايي ميکنه يا نه
    (view ink levels)
    اگر شناسايي ميکرد در همون printer assistant 5550 برو به قسمت :printer maintenance و بعد configure printer
    رو configure کليک کن در اونجا يه پنجره ديگه باز ميشه بعد رو configure status messages کليک کن در اونجا ببين black printe cartridge incorrently installed تيک خورده يا نه ! (بايد تيک دار باشه)

اگر هم پرينتر black cartridge رو نميشناسه يه بار در بيارش و مجددا وصلش کن اگه به هيچ عنوان نميشناسه احتمالا کارتريجت مرخص شده !!!

شاد و پيروز باشي
    Last edited by arash the archer; 17-02-2007 at 19:41. دليل: اشتباه در type

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

amir جان اول با 5550 printer assistant در قسمت utilities نگاه کن ببين کارتريج مشکي رو شناسايي ميکنه يا نه
    (view ink levels)
    اگر شناسايي ميکرد در همون printer assistant 5550 برو به قسمت :printer maintenance و بعد configure printer
    رو configure کليک کن در اونجا يه پنجره ديگه باز ميشه بعد رو configure status messages کليک کن در اونجا ببين black printe cartridge incorrently installed تيک خورده يا نه ! (بايد تيک دار باشه)

اگر هم پرينتر black cartridge رو نميشناسه يه بار در بيارش و مجددا وصلش کن اگه به هيچ عنوان نميشناسه احتمالا کارتريجت مرخص شده !!!

شاد و پيروز باشي
    ممنون از پاسخت . این کارها رو کردم . هیچ مشکلی نیست . حتی قبلا گفتم متن رو خیلی خوب پرینت می گیره اما عکسی که توش سیاه داشته باشه رو نه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض آموزش شارژ کارتریج

سلام خدمت دوستان عزیزم

من یک چاپگر لیزری سامسونگ Ml-1610 دارم می خواستم بدونم چطور میشه کارتریج اونو شارژ کرد .آخه می خوام

خودم شارژ کنم . آخه هر چی گشتم نتونستم چیزی بفهمم . ممنون میشم اگه کامل برام توضیح بدین یا لینک بدین

و نوع جوهر مورد استفاده ( بهترین مارکها) و تعداد دفعات قابل شارژ رو هم بگین
    Last edited by r_a_z; 20-02-2007 at 17:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •