داداش من هرچی دان میکنم همین وضعیته اگه ممکنه شما نرم افزاری معرفی کنید که مشکل من حل بشه و احتیاج به کد نداشته باشه
داداش من هرچی دان میکنم همین وضعیته اگه ممکنه شما نرم افزاری معرفی کنید که مشکل من حل بشه و احتیاج به کد نداشته باشه
جناب عطا خان لطفا کمک کنید من همه جا سر زدم در این زمینه هیچ کسی اطلاعات شما را نداره و جوابگو نیست فقط شما زحمت کشیدین و جواب دادین اگه امکانش هست راهنمایی کنید
دوست عزیز .
بیشتر نرم افزارها پولی هستند و باید لایسنس رو بخرید (برنامه نویس انتظار یه درآمدی رو باید داشته باشه!) . من گفتم که در بیشتر سایتهای ایرانی دانلود نرم افزارها ، به همراهشون لایسنس یا کرک یا کیجن هم ارائه میشه که میتونید این برنامه ها رو اکتیو کنید . یه سرج داخل گوگل کنید پیداش میکنید .
اگر پست سوم همین تاپیک رو با دقت خونده باشید یه لینک از این برنامه aseus data recovery wizard professional گذاشتم که داخلش یه فایل Offline-Reg داره که میتونید رجیستر و فعالش کنید . دقت کنید که بعد از اینکه این برنامه رو نصب کردید فوراً اجراش نکنید ، روی این فایل Offline-Reg دابل کلیک کنید که باعث میشه این برنامه رجیستر و فعال بشه ، بعد این برنامه رو اجرا کنید .
ممون از شما که زحمت کشیدین و جواب دادین هارد را پیش یکی از همکارا بردم و ریکاوری شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)