نه فقط ! کلا کامپوننت نوع پیشرفته تری هست تا کواکسیال !
بلندگوهای گرد فرکانس ها رو بهتر هم اجرا میکنن ، در نتیجه از لحاظ کیفی هم صدای بهتری میتونن داشته باشن ، دیستورت کمتر ، چون فرکانس اضافی وجود نداره ...
نه فقط ! کلا کامپوننت نوع پیشرفته تری هست تا کواکسیال !
بلندگوهای گرد فرکانس ها رو بهتر هم اجرا میکنن ، در نتیجه از لحاظ کیفی هم صدای بهتری میتونن داشته باشن ، دیستورت کمتر ، چون فرکانس اضافی وجود نداره ...
7016 اگه گیر بیاری از همه ی اینا بهتره و درضمن 8019 با 7056 کنوود هیچ فرقی در صدا و تنظیمات نداره فقط شکلشون فرق میکنه
سلام دوستان من یه جفت باند کاپا ۱۱ دارم با ضبط پایونیر ۳۷۵۰ می خواستم از دوستان سوال کنم چه امپیلی واسه من پیشنهاد میدن حداکثر بودجه من هم سیصد تومن هست مرسی
دراگ استار209
یا5602پایونیر که البته فک کنم یکم زیاد باشه واسش.
با سلام خدمت استاید محترم؛ بنده یک جفت 6975 ظاهرا اصل دارم. قصد داشتم با توجه به فریب مغازه دارها سیستم پایونیر جمع کنم که خوشبختانه با رصد انجمن منصرف شدم. . قصد دارم یک سیستم کیفیتی که باس نرم و خوبی هم بدهد ( ولی نه برای کل کل و لرزاندن خانه ها) تهیه کنم که بتوان در ان موسیقی لذت بخش و بدون خستگی را گوش کرد.
تاکنون به این نتیجه رسیدم که اینها را تهیه کنم
کامپوننت: Helix Esprit E42C یونیت: Kenwood U7056BTL آمپلی فایر: Kenwood KAC HQR8400
چند سوال از خدمت اساتید دارم
آیا این سیستم خوب است و صدای میدرنج و زیر را برای آن باندها پر می کند؟ آیا بهتر نیست آمپلی فایر زیر را خریداری کنم؟
Helix Match MA 40FX
به جای کامپوننت، از بلندگوی زیر برای جلو استفاده کنم و آیا این را می شود داخل در جلوی تیبا2 نصب کرد؟
Helix Esprit E4x
بنده 6975 وی 2 را از --- خریدم اگر کیفیت آن خیلی با باند زیر فرق دارم آن را بفرشوم و این را بخرم
Helix Esprit E69X
این را هم اضافه کنم بنده از صدای جیغ و زیاد زیر بدم می آید و علاقه مند به ترنس هستم و تا دو میلیون می توانم هزینه کنم
اگر مواردی بهتر از اینها هم هست اضاره بفرمایید
9650 هم همین جوره به صورت جداگانه تنظیم میشه.
گرم بودن صدا یعنی صدا مقداری بم هست بیس هم خشن تر اجرا میشه در 7056 قوی تر هست.
123 الپاین و 145 هم گزینه های خوبیه یه تحقیقیبکن در موردشون
سلام دوسته عزیز خوش اومدین
اول اینکه پخش 7056 یه پخش کاملی هست با توجه به قیمتش خوبه .
امپلی کنوود هم خوبه ولی امپ متچ کیفیت و ساخت بهتری داره و اگه مشکل بودجه ندارین match رو تهیه کنین.
برای باند هم هلیکس e69 خیلی کیفیتی تر و دلنشین تره صداش نسبت به 6975 v2 اما حجم صداش و بیسش کمتره.
اگه مشکلی برای فروشش و جایگزین کردنش ندارین عوض کنین نتیجه بهتری میگیرین ست میشه همه چی و صدا یکدستو عالی میشه .
باند گرد برای جلو همین هلیکس که فرمودین خوبه من اندازه تیبا رو نمیدونم 13 یا 16.
کامپ تفکیک صدای بهتر و صدایتمیزنریداره نسبت به باند اگه محدودیت بودجه ندارین از کامپ استفاده کنین.
5602 خیلی زیاده ! یکم تو تنظیم گین اشتباه کنه ممکنه کاپا 11 رو مرخص کنه ...
آقای روسونری شما هم لگر لطف کنید یک جواب به مطلب قبل بدهید
ضمن اینکه عزیزان سوال دیگر این است که بهتر نیست دو جفت کامپ هلیکس ببندم؛ با یک ساب؟
در این صورت ساب پیشنهادی چیست؟
این کار که خیلی بهتره البته بودجه رو باید ببرین بالاتر.
صدای شفاف و کریستالی هلیکس p62 و یه رده پایینترش e62
صدای باز و وکال عالی audison k6
صدای بم و حجم صدای بیشتر و میدبیس بیشتر hertz 165xl
صدای امریکایی خشن با تیوتر شارپ تر و میدبیس بیشتر rockford fosgate t16s
اینم تقریبا صداش مثله هلیکسه شفاف و کریستالی mtx t6s652
برای ساب هم میتونی یه شرکتی برداری مثه هلیکس حمیداقا یه 8 اینچ رو گرفته بود برای یکی خیلی راضی بوده مثه اینکه مدل p8
به نظر من اینها هم صدای خوبی میدن :
mtx rt1244
البته این ویبره خیلی بیشتر از کوبشه TREMOR-X124
p1 راکفورد
اگه همرو هلیکس میخوای ببندی که ساب هم از هلیکس بردار.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)