تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1827 از 2365 اولاول ... 82713271727177718171823182418251826182718281829183018311837187719272327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,261 به 18,270 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خب از تغییرات صدا بگم :
    با عوض کردن امپ 4کانال که jvc 8004 داشتم با این t600-4 راکفورد صدا فوق العاده قوی تر شد تیوترهای k6 پرتر شد نسب به قبل میدبیس خیلی بیشتر شد به طوری که الان hpf قبلا رو 80 بود اما الان رو 125 .امپ رو اصلا نمیشه رو حالت فول رنج ap گذاشت چون خیلی به کامپها فشار میاد نمیشه ولوم داد قشنگ میشه بدون ساب اهنگ گوش کرد در اون حد میدبیس میزنه وکال تغییری نکرده فقط بعضی اهنگ هارو که قبلا گوش میدادم انگار یه صداهایی رو نمیشنیدم الان خیلی پر دیتیل تر شده .
    امپ مونو قبلی کنوود 917 بود که با هلیکس spxl1000 عوض شد هم دقت و هم کیفیت به شدت تغییر کرد کنوود فقط بیس میزد یه چیزی بود فقط برای اینکه ساب رو راه بندازه اما این من به هیچ تنظیمیش دست نزدم خیلی تنظیمات داره که هنوز نفهمیدم ماله چیه دارم سرچ میکنم.
    اما از ساب بگم که قرار بود sqx گلیدن بگیرم قسمت این شد
    cvx kicker این ساب واقعا فوق العاده هستش به قدری بیسش قشنگه و رو موزیکه که انگار نه انگار ساب داری فکر میکنی این بیس داره از کامپها میاد خیلی نزدیک و دقیق با کامپها عمل میکنه
    شما هر اهنگی که بزاری نمیتونی این ساب رو از موزیک عقب بندازی خیلی خیلی دقتش بالاس مخصوصا تو اهنگ های تند مثه ترنس و r&B
    با اینکه یه ساب کیفیتی هست اما قدرتش هم خیلی خوبه تو این باکس کوچیکی که ساختم واقعا قدرتش حرف راحت رو صندلی یه لرزشی بهتون میده
    هم کوبشش خوبه هم ویبره بدون دست زدن به تنظیماته امپ که فقط گین روی 6 ولت و lpf روی 100 تنظیم شده.
    ان شا،الله اگه یکی دیگه مثه همین خوش قیمت پیدا کنم بر میدارم .
    و اما پخش کلاریون که واقعا ارزنده هستش با تعویض امپ ها صدا تغییر کرده بیس خیلی قویتر و نرم تر شده و میدرنج و های رنج باز و بدون به هم ریختگی صدا مثه س و ش که در پایونیر این مشکلو داره اونجوری نیس.
    خروجی واقعی 6 ولت هستش اگه گین هر کدوم از امپ هارو تغییر بدی درایورا به دیار باقی می پیوندن
    اگه عمری باقی موند که نتورکش رو هم یه تستی میکنم (اما نمیدونم چرا با نتورک اصلا نمیتونم کنار بیام قطع کراس اوور و این چیزا )
    کابل برق هم گرند زیرو هستش هم کارینا داشتم هم گرندزیرو اول کارینا رو رد کردم دیدم کم میاد گرندزیرو رو از سر باتری بعد کشیدم تا خازن و منفی رو با کارینا کار کردم و باتری هم با 75 امپر عوض شده و صدا کامل تا ته تهش که باز کنم ولتاز از 13.9 پایینتر نمیاد .
    اون خازن هم اول کامپ ها تهیه بشه بعد باز نوبته اونه

حالا کمک میخوام واسه انتخاب کامپ گزینه هایی که مدنظرم هست :
    -1652 rockford fosgate دو جفت میتونم هزینه کنم
    dls اگه گیر بیاد
    172 prs هم هستش اما هزینه خیلی میره بالا
    منتظر پیشنهاد دوستان هستم
    Last edited by amirhosein72; 08-07-2015 at 13:43.

2. 5 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب از تغییرات صدا بگم :
    با عوض کردن امپ 4کانال که jvc 8004 داشتم با این t600-4 راکفورد صدا فوق العاده قوی تر شد تیوترهای k6 پرتر شد نسب به قبل میدبیس خیلی بیشتر شد به طوری که الان hpf قبلا رو 80 بود اما الان رو 125 .امپ رو اصلا نمیشه رو حالت فول رنج ap گذاشت چون خیلی به کامپها فشار میاد نمیشه ولوم داد قشنگ میشه بدون ساب اهنگ گوش کرد در اون حد میدبیس میزنه وکال تغییری نکرده فقط بعضی اهنگ هارو که قبلا گوش میدادم انگار یه صداهایی رو نمیشنیدم الان خیلی پر دیتیل تر شده .
    امپ مونو قبلی کنوود 917 بود که با هلیکس spxl1000 عوض شد هم دقت و هم کیفیت به شدت تغییر کرد کنوود فقط بیس میزد یه چیزی بود فقط برای اینکه ساب رو راه بندازه اما این من به هیچ تنظیمیش دست نزدم خیلی تنظیمات داره که هنوز نفهمیدم ماله چیه دارم سرچ میکنم.
    اما از ساب بگم که قرار بود sqx گلیدن بگیرم قسمت این شد
    cvx kicker این ساب واقعا فوق العاده هستش به قدری بیسش قشنگه و رو موزیکه که انگار نه انگار ساب داری فکر میکنی این بیس داره از کامپها میاد خیلی نزدیک و دقیق با کامپها عمل میکنه
    شما هر اهنگی که بزاری نمیتونی این ساب رو از موزیک عقب بندازی خیلی خیلی دقتش بالاس مخصوصا تو اهنگ های تند مثه ترنس و r&B
    با اینکه یه ساب کیفیتی هست اما قدرتش هم خیلی خوبه تو این باکس کوچیکی که ساختم واقعا قدرتش حرف راحت رو صندلی یه لرزشی بهتون میده
    هم کوبشش خوبه هم ویبره بدون دست زدن به تنظیماته امپ که فقط گین روی 6 ولت و lpf روی 100 تنظیم شده.
    ان شا،الله اگه یکی دیگه مثه همین خوش قیمت پیدا کنم بر میدارم .
    و اما پخش کلاریون که واقعا ارزنده هستش با تعویض امپ ها صدا تغییر کرده بیس خیلی قویتر و نرم تر شده و میدرنج و های رنج باز و بدون به هم ریختگی صدا مثه س و ش که در پایونیر این مشکلو داره اونجوری نیس.
    خروجی واقعی 6 ولت هستش اگه گین هر کدوم از امپ هارو تغییر بدی درایورا به دیار باقی می پیوندن
    اگه عمری باقی موند که نتورکش رو هم یه تستی میکنم (اما نمیدونم چرا با نتورک اصلا نمیتونم کنار بیام قطع کراس اوور و این چیزا )
    کابل برق هم گرند زیرو هستش هم کارینا داشتم هم گرندزیرو اول کارینا رو رد کردم دیدم کم میاد گرندزیرو رو از سر باتری بعد کشیدم تا خازن و منفی رو با کارینا کار کردم و باتری هم با 75 امپر عوض شده و صدا کامل تا ته تهش که باز کنم ولتاز از 13.9 پایینتر نمیاد .
    اون خازن هم اول کامپ ها تهیه بشه بعد باز نوبته اونه

حالا کمک میخوام واسه انتخاب کامپ گزینه هایی که مدنظرم هست :
    -1652 rockford fosgate دو جفت میتونم هزینه کنم
    dls اگه گیر بیاد
    172 prs هم هستش اما هزینه خیلی میره بالا
    منتظر پیشنهاد دوستان هستم
    سلام مهدی جان. به به بسیار عالی مبارکت باشه.
    در مورد عکسها اگر غیر از اینجا آپ میکنی یه گزینه داره به نام "لینک مستقیم برای انجمنها" اون رو که بزاری عکس بزرگ و اصلی رو میاره البته حتما قبلش باید عکس رو کوچیک کنید و حجمش رو زیر 300 بیارین.
    در مورد کامپ هم صبر کن همون 165SQL رو دو جفت بگیر دیروز امار گرفتم ان شاء الله به زودی موجود میشه و انتظارها پایان میپذیره

4. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

در مورد عکسها اگر غیر از اینجا آپ میکنی یه گزینه داره به نام "لینک مستقیم برای انجمنها" اون رو که بزاری عکس بزرگ و اصلی رو میاره البته حتما قبلش باید عکس رو کوچیک کنید و حجمش رو زیر 300 بیارین.
    در مورد کامپ هم صبر کن همون 165SQL رو دو جفت بگیر دیروز امار گرفتم ان شاء الله به زودی موجود میشه و انتظارها پایان میپذیره

چه خوب اگه به زودی باشه که خوبه دیگه در جریانین که عید سربازیو ایناا
    هرچی زودتر بهتر به احتمال زیاد اخر ماه میام تهران الان داشتم نقشه رو نگاه میکردم برم یه کم صدا گوش کنم بعد تصمیم بگیرم
    چقدر ایناها دورن از هم : شمیران و توپخونه. خیابان مطهری. خیابان فرجام و خیابان سورنا. عباسی .....

6. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام
    بعد از مدت ها به پی سی ورلد برگشتم با یک سوال

دوستان من یک عدد ضبط پایونیر مدل 4250 دارم به همراه یک جفت باند کنوود 718 برای عقب و بلند گوهای پرشیا فابریک برای جلو ....
    در مرحله اول میخواستم نظرتون رو در مورد ضبط و باند بدونم و در مرحله دوم بدونم اگه بخوام برای سیستم اپلی فایر نصب کنم از چه مدلی و چه مارکی استفاده کنم به این شرط که گرون نباشه و در ضمن به باند اسیب نزنه

پیشاپیش سپاس گذارم

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

سلام به همگی مخصوصا آقا حمید گل و یا مرام که من خیلی خیلی به ایشون زحمت دادم و واقعا با صبوری همه چیز رو برام توضیح دادن و من سیستمم رو با بودجه ۲تومن جمع کردم...اینم بگم که کل سیستم رو خود حمید آقای عزیز زحمت خرید و ارسالش رو کشید.
    به همه دوستان پیشنهاد میدم که هر نوع سیستمی می خوان بخرن حتما با آقا حمید مشورت داشته باشن و طبق نظر ایشون خرید کنن تا ۱۰۰درصد به اون چیزی که می خوان برسن...من الان حدودا ۲هفته ای هست که سیستم رو بستم ولی متاسفانه وقت نبود بیام فیدبک بدم و عکس بذارم...تا اینکه امروز تونستم بیام و نظرمو بگم...من واقعا و به شدت از همه چیز راضیم و دقیقا به همون چیزی که می خواستم رسیدم...اتاق ماشین(206) کامل پر شده و یه کیفیت عالی در کنار بیس خیلی خوب دارم...خیلیا می گفتن باندای هلیکس بیس خوبی نداره اما من کاملا از بیس نرم و با کیفیتی که داره راضیم ‍‍پیشنهاد می دم اگر اهل بیس شدید مثل ساب نیستید... بیس این باند کاملا راضیتون میکنه...توی کیفیت هم که حرفی برای گفتن نیست و در یک کلام هم کامپی که بستم هم بادای عقب عالین....
    مشخصات دقیق سیستم هم این هست:
    آمپ هلیکس مچ ma40fx
    کامپوننت helix espirit e62c
    باند بیضی helx e69x
    پخش kenwood 7056

این توضیح رو هم بگم که تا بودجه ۵۵۰-۵۶۰ اگر کسی پخش می خواد بخره این پخش فوق العادست و توی خریدش شک نکنید...تنظیمات بسیار زیاد و امکانات و کیفیت عالی بهتون میده.
    دوستان شیرازی هم اگر دوست داشتن سیستم رو از نزدیک ببینن تا بتونن انتخاب بهتری داشته باشن بهم پیام بدید.

در آخر هم از آقا حمید با مرام و با معرفت که انقدر با صبوری منو راهنمایی کرد و وقت گذاشت برام کمال تشکر رو دارم...من کاملا مبتدی بودم توی این زمینه ولی به لطف ایشون که آدم بسیار پری هستن خیلی چیزا توی این زمینه یاد گرفتم...حمید جان خدا خیرت بده که توی این دوره زمونه هنوزم به فکر هم نوعات هستی و اونا رو راهنمایی میکنی بهترینا رو برات آرزو دارم داداشم.

این هم عکسها(معذرت کمی بی کیفیت شدن):

سلام مبارک باشه [emoji6]
    منم همینارو روی ماشینم 206 SD بستم بجز آمپ و کامپ که همینارو به حمید خان سفارش دادم که قراره اخره تیر ماه موجود بشه واسم بفرسته.
    طاقچه عوض کردین دیگه؟
    ماشین شما هاچ بک یا صندوق دار ؟
    حجم صدات چطوره ؟منظورم بلندی صدا خوبه توی ولوم بالا؟
    سیستم ات الان به نظر خودت به ساب احتیاج داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم موافقم . صبر کن و گلیدن بگیر

10. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    دوستان یه مدتیه که دو نوع نویز خیلی خفیف افتاده توی سیستمم هر چیزی رو هم چک کردم داره دیوونم میکنه اصلا حل نمیشه
    یه نویز هست که وقتی پخش روشن میشه یه صدای زیر خیلی کم شروع میشه و همینطور فرکانسش میره بالاتر (بیشتر از توی تیوتر کامپ جلو شنیده میشه*
    و یه نویز دیگه هم هست که صداش بم تره با گاز کمو زیاد میشه وقتی پخش روشنه از توی باندا میاد ولی وقتی خاموشه همین صدای مشابه از توی موتور ماشین هم شنیده میشه (یعنی صدای ویز ویز موتور پرشیا میوفته توی باندا، در ضمن این صدای پژو عادیه)

مسیر سیم برق با سیم های RCA و اسپیکر جداست (دو طرف ماشین)
    پشته تخته امپ فکر میکردم سیما افتاده باشه روی هم تاثیر داشته باشه، واسه همین تخته آمپ رو آوردم پایین یه تقسیم هم خریدم همه کابلا رو تر تمیز از پشت کشیدم بدون روی هم افتادن بازم نویز حل نشد که نشد.

بعد فکر کردم از RCA، یه تستی کردم یه بار از پشت پخش دوتا RCA که به آمپ مونو وصل بود رو کشیدم دیگه هیچ نویزی نبود!!! بعد گفتم لابد از این کابلاس (RCA بوستر بود ازین بیخودا)
    رفتم RCA کانکشن خریدم 35ت از رو ماشین تستی کشیدم وصل کردم بازم نویز بود

تنها چیزی که به نظرم میشه کابل برق هست که 8گیج پریمیره. بستگی داره؟ به اون فیوز پریمیر که سر باطریه چی؟ اگه کابل مارک اصلی بگیرم با فیوز خوب به نظرتون حل میشه؟

در ضمن شیلد آر سی ای رو هم به بدنه پخش اتصال دادم مشکل هیچ کدوم از نویزام حل نشد!!
    راستی باطریم هنوز فابریک کارخونست (ازین آب اسید آشغالیا :| به نویز که ربطی نداره!؟ یه یکی دو ماه دیگه اتمی 74 80 آمپر میگیرم)
    راستی کابل برق کم نیست برای این سیستم من؟

امپ 4 کانال : GZIA 4115HPX
    آمپ مونو : KS-AR8001D
    ساب: Match MW12
    باند: Infy Ref 9633i , کامپ : Dragster DS632

در ضمن اون نویز که با گاز کمو زیاد میشه بیشتر توی باند عقبه، RCA باندای عقبو قطع میکنم میوفته رو کامپ جلو

چند نفر گفتن توی امپ نویز افتاده !!!
    چند نفر گفتن سر راه برق پخش نویز گیر ببند حل میشه !!!
    چند نفر گفتن کابل کشیت خوب نی !!!

--------------

بحث نویز به کنار بنظرتون بجای اون 9633، جی وی سی 7158 بگیرم حجم صدا و دیسورت توی ولوم بالام ردیف میشه؟ با آمپم خوب درایو میشه؟ (این رفرنسا روی ولوم 45 به بالا دیسورته صداش کلا!)(HPF:150 - SLA: -1 صداشم تا جایی که میشه فلت کردم که از تیزی تیورش کم شه)

شرمنده زیاد شد.
    ممنون
    Last edited by shayan122; 08-07-2015 at 22:39.

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    دوستان یه مدتیه که دو نوع نویز خیلی خفیف افتاده توی سیستمم هر چیزی رو هم چک کردم داره دیوونم میکنه اصلا حل نمیشه
    یه نویز هست که وقتی پخش روشن میشه یه صدای زیر خیلی کم شروع میشه و همینطور فرکانسش میره بالاتر (بیشتر از توی تیوتر کامپ جلو شنیده میشه*
    و یه نویز دیگه هم هست که صداش بم تره با گاز کمو زیاد میشه وقتی پخش روشنه از توی باندا میاد ولی وقتی خاموشه همین صدای مشابه از توی موتور ماشین هم شنیده میشه (یعنی صدای ویز ویز موتور پرشیا میوفته توی باندا، در ضمن این صدای پژو عادیه)

پشته تخته امپ فکر میکردم سیما افتاده باشه روی هم تاثیر داشته باشه، واسه همین تخته آمپ رو آوردم پایین یه تقسیم هم خریدم همه کابلا رو تر تمیز از پشت کشیدم بدون روی هم افتادن بازم نویز حل نشد که نشد.

بعد فکر کردم از RCA، یه تستی کردم یه بار از پشت پخش دوتا RCA که به آمپ مونو وصل بود رو کشیدم دیگه هیچ نویزی نبود!!! بعد گفتم لابد از این کابلاس (RCA بوستر بود ازین بیخودا)

تنها چیزی که به نظرم میشه کابل برق هست که 8گیج پریمیره. بستگی داره؟ به اون فیوز پریمیر که سر باطریه چی؟ اگه کابل مارک اصلی بگیرم با فیوز خوب به نظرتون حل میشه؟

در ضمن شیلد آر سی ای رو هم به بدنه پخش اتصال دادم مشکل هیچ کدوم از نویزام حل نشد!!
    راستی باطریم هنوز فابریک کارخونست (ازین آب اسید آشغالیا :| به نویز که ربطی نداره!؟ یه یکی دو ماه دیگه اتمی 74 80 آمپر میگیرم)

در ضمن اون نویز که با گاز کمو زیاد میشه بیشتر توی باند عقبه، RCA باندای عقبو قطع میکنم میوفته رو کامپ جلو

--------------

بحث نویز به کنار بنظرتون بجای اون 9633، جی وی سی 7158 بگیرم حجم صدا و دیسورت توی ولوم بالام ردیف میشه؟ با آمپم خوب درایو میشه؟ (این رفرنسا روی ولوم 45 به بالا دیسورته صداش کلا!)(HPF:150 - SLA: -1 صداشم تا جایی که میشه فلت کردم که از تیزی تیورش کم شه)

شرمنده زیاد شد.
    ممنون

شایان جان اینا رو باید شما رعایت کنی وقتی که پخشت روشنه rca جدا نکنی و وقتی امپت داره کار میکنه rca جدا نکنی که روی سیستم نویز میفته یا پخش یا امپ خراب میشه.
    اگه این کارارو نکردی که هیچی. اول rca هارو چک کن. بعد برو سراغ کابل منفی رو چک کن.بعد کل سیم کشیت. دیگه ازینا خارج باشه میره بحث تسمه دینام و شمع هات و ....
    شما کابل برقت خیلی ضعیفه برای این سیستم حداقل گیج 4 لازم داری که به نظر من 0 بکش خیال خودتو راحت کن.
    باند اینفینیتی هم من شخصا نمی پسندم این جی وی سی ها پرتاب صدا و بیس سنگین و صدای فوق العاده ای داره نسبت به قیمتش .
    واسه دیستورت شما گین امپت تنظیم نیس hpf هم بزار روی 60 از روی امپ.
    موفق باشی

13. 3 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه خوب اگه به زودی باشه که خوبه دیگه در جریانین که عید سربازیو ایناا
    هرچی زودتر بهتر به احتمال زیاد اخر ماه میام تهران الان داشتم نقشه رو نگاه میکردم برم یه کم صدا گوش کنم بعد تصمیم بگیرم
    چقدر ایناها دورن از هم : شمیران و توپخونه. خیابان مطهری. خیابان فرجام و خیابان سورنا. عباسی .....
    سلام
    به امید خدا اینطور که گفتن انشا ءالله همون تاریخ که قبلا گفتم میرسه.آخر تیر نیا.اخر مرداد اوایل شهریور برنامه ریزی کن البته اگر فقط برای تهیه سیستم داری تشریف میاری.
    بله این مناطقی که گفتی از هم فاصله زیادی دارن.
    سلام خدمت اساتید

--------------

شرمنده زیاد شد.
    ممنون
    شایان جان
    نکاتی که امیر حسین گفت خیلی مهمه.اگر اینها رعایت شده حتما فیوز رو موقت باز کن و کابل رو بدون فیوز وصل کن من به فیوز هلدر مشکوکم.

15. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بعد از مدت ها به پی سی ورلد برگشتم با یک سوال
    دوستان من یک عدد ضبط پایونیر مدل 4250 دارم به همراه یک جفت باند کنوود 718 برای عقب و بلند گوهای پرشیا فابریک برای جلو ....
    در مرحله اول میخواستم نظرتون رو در مورد ضبط و باند بدونم و در مرحله دوم بدونم اگه بخوام برای سیستم اپلی فایر نصب کنم از چه مدلی و چه مارکی استفاده کنم به این شرط که گرون نباشه و در ضمن به باند اسیب نزنه
    پیشاپیش سپاس گذارم
    سلام رضا جان. خیلی خوش آمدید.
    به نظر من 718 صدای خوبی نداره اگر برات مقدروه با یه پایونیر 6965V2 یا 6975V2 و یا جی وی سی 7158 تعویض کن.
    برای درایو کردنش هم میتونید یه 5602 پایونیر یا اگر 4 کانال مورد نظرتون هست یه 8604 نصب نمائید.

17. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •