سلام دوستان
یکی از دوستام رشته علوم آزمایشگاهی رو در یکی از دانشگاه های دولتی تموم کرده و مشغول گذراندن طرحش هست . ایشون می خوان دوباره کنکور بدن و هدفشون هم پزشکیه. حالا من چند سوال دارم :
1- باید صبر کنند تا طرحشون کاملا تموم بشه ؟ یعنی اگه در زمان طرح قبول بشن و بخوان برن دانشگاه , مدرک علوم ازمایشگاهی بهش نمی دن؟
2 - اگه دانشگاه دولتی قبول بشن من شنیده ام که چون قبلا یکبار از دانشگاه دولتی و تحصیلات رایگان استفاده کردن باید هر ترم مبلغی بدن . کسی می دونه حدودا چقدر باید بدن؟ و اینکه اگه پزشکی قبول بشه و از اونجایی که پزشکی 7-8 سال طول داره و ایشون علوم ازمایشگاهی توی 4 سال گذرونده باید همه 7-8 سال پول بدن یا فقط 4 سالش؟
3- اگه قبول بشن - حالا یا ازاد یا دولتی - از اونجایی که برخی از دروس علوم ازمایشگاهی با رشته پزشکی یا دندون یا داروسازی مشترک هست و قبلا گذروندن . آیا براش تظبیق می دن؟
تشکر فراوان

جواب بصورت نقل قول
؟ اون درس هایی که رو رشته های زیست شناسی و علوم و اینا تدریس میشه فقط اسمش یکی، در وافع شما اونجا فقط میتونی یه جزوه بخونی و تموم ولی برای سه رشته که دکترای حرفه ای دارن امتحان علوم پایه وجود داره که از تمام منابع امتحان میگیرن.

پس بگمش بشین بخون واسه کنکور