تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1819 از 2365 اولاول ... 81913191719176918091815181618171818181918201821182218231829186919192319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,181 به 18,190 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    تازگی بلندگوی کاپای 11 من تو جاهایی از آهنگ که بیس داره با یه حالت خِرخِر خفیف بیس میزنه. مساله چی میتونه باشه؟ آمپ 8400 و گین اون رو 2 هست. بیشتر تو ولوم 30-20 و بسیار کم تا 40 آهنگ گوش میکنم و بیس اصلی هم رو دوش ساب 1260 هست. 4-3 ماه بیشتر از کارکردش نمی گذره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

شما که دنبال وضوح و شفافیت صدایی که پایونیر به دردت نمیخوره .
    بچه ها همه هلیکس e69 گرفتن و هم از صداش هم شفافیتش راضی بودن خیلی هم ازون پایونیر خوش ساخت تره. (اپه دنبال اهنگ گوش کردنی نه واسه مردم ).
    نوع ماشین هم خیلی خیلی تو صدا تاثیر داره شما الان یه ماشین خوب رو واسه سیستم بازی داری به نظر من بودجه رو بیشترترش کن یه سیستم مشتی ببندی .کلا ماشین های هاچبک خیلی صدا بهتر میشه نسبت به صندوق دار. پخش دارین؟
    اگه بودجه همین 500 600 واسه امپ و باند هست من پیشنهادم باند هلیکس e69 و امپ 4604 پایونیر هست.که با بودجه شما بخوره.
    سلام و ممنون بابت راهنمایی. من که خودم هیچ شناخت و تجربه ای ندارم بنابراین رو کمک دوستان صاحب فکر حساب میکنم.

در مورد افزایش بودجه، اگه سیستمی که شما پیشنهاد کردی اوکی هست (یعنی صدا برای مردم نیست) آیا بازم لزومی به انجام اینکار هست؟ به غیر از این من وقتی خیلی موسیقی باز نیستم افزایش بودجه آیا توجیهی داره؟
    ضمنا من پخش ندارم و باید اونم بخرم. پارسال که ماشین رو خریدم فروشنده سیستم روی ماشین رو برداشت. منم از اونجایی که خیلی اینکاره ام هنوز هیچ اقدامی در این رابطه نکردم در کل باید هزینه خرید پخش هم در نظر داشته باشم. لطفا پیشنهاد در این زمینه هم بدین. نظر خودم بیشتر رو مدل های حول و حوش 200 تومنی پایونیر هست.

در مجموع:
    یه سیستم با صدای شفاف و با کیفیت و بیس کم و محدود
    شامل ضبط و باند و احتمالا آمپلی اگه نیازه
    اگه آمپ لازمه حتی المقدور خروجی امپ هم داشته باشه
    در مورد انتظارات هم صحبت کردم

سپاس

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید خسته نباشید
    می خوام یه سیستم تا 1700000تومان برای پرایدم جمع کنم.یه سیستم مد نظرم هست مشخصاتش و می نویسم لطفا نظر بدید.این امپلی می تونه بطور کامل سابم و راه اندازی کنه؟
    یه سیستم هم خودتون تا 1700000تومان پیشنهاد بدید
    ممنونم
    سیستم مد نظر خودم:
    باند:Helix E69X
    پخش:Pioneer 9650SD
    ساب:Match MW12w-D
    آمپلی:Helix MA40fx
    سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پست 18140 عرض کردم خدمتتون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر بابت پاسختون

6975 مطمئنا سری اول نیست و احتمالا v2 باشه مگه اینکه مدل دیگه ای داشته باشه

1. ماشین 206 هست (راستی نوع ماشین چه تفاوتی داره؟!)
    2. من نمیخوام بیشتر از 500-600 هزینه کنم و چون باند و آمپلی رو رفیقم کارکرده اش رو داره گفتم شاید خرید به صرف باشه
    3. عجله خاصی ندارم ولی دوس دارم زودتر جمع بشه. (چطور مگه؟)

من دنبال بیس زیاد نیستم و نمیتونم تحملش کنم. بیشتر وضوح و شفافیت صدا رو دوس دارم

بابت ممنون بابت راهنمییتون
    سلام
    نوع ماشین و آکوستیک اطاق خیلی تو صدا موثره.
    این میزان بودجه برای کل قطعات؟مگه میشه ؟مگه داریم.
    فقط یه جفت کامپ حدود 460 تومن هست.
    اگر یه کواکسیال بیضی فقط باشه و یه امپ دو کانال E69X با 527 کن وود میتونید بگیرید.منتها هزینه پک برق حدود 95 هم بهش اضافه میشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بنده که کسی رو نمیشناسم در تبریز.
    آمپ شما مدل PRG-12000 بود؟بدون شک این آمپلیفایر و این مارک یک کالای فیک هست.پریمیر اصل ماله پایونیر ژاپن هست که اینها از روی اون کپی کردن.
    اینکه شما صدای آمپ HDP4 که 150 وات RMS روی 4 اهم خروجی میده رو میگید مثل آمپ قبلیتون نیست جای تعجب داره.احتمال قوی مشکل از نصب هست.حتما نصب -مثبت و منفی ترمینال اسپیکرها -میزان گین و فیلترها رو بررسی دقیق بفرمائید.ضمنا اکسسوریتون چه تفاوتی کرده؟آیا کابل برق و منفی همون قبلی هست یا تعویض شده؟سیمهای اسپیکر چطور؟ماشین چی هست؟
    سلام و تشکر از وقتی که میزارید
    ماشینم تندر90 هست بله مدل امپم پریمیر PRG-12000 بود ساب رو چنان میکوبید که شدت کوبش رو ته دلت احساس میکردی فروشنده هم بهم هی میگفت که این پریمیرها صدای خشک و خشنی درمیارن ولی جنسای اصل و حرفه ای این طور نیست و صدای نرمتری دارن و اینکه تجربیات بچه های گلی مثل شماها رو تایید نمیکنه و میگه تنها در تهران الکی پیشنهاد امپلی مونو داده میشه که بی مورد هستش و تو یعنی من الکی با حرف های فروم های اینترنتی جو گیر میشی ولی من اصلا تو مغزم نمیره این حرفاش بله همان سیم های قبلی که استفاده شده بود قبلا اخه من 2 بار ماشین عوض کردم سری اخر ام÷ عوض کردم این دفعه هم ماشین عوض کردم همان تندر90 هنوز نصب نکردم تا یه کار بلد پیدا کنم سیم ها رو از پک باز کرده بود سیم برقش خیلی کلفته تو تنظیم HDP4 بعد از کلی کلنجار بهم گفت میدونی چیه این امپ کاملا دیجیتال هست و نیازی به تنظیم نداره و خودش اتوماتیک تمام صداهارو تنظیم میکنه گفت فقط ولوم کم و زیاد داره در اخر استاد اینم بگم که اون امپ مونو جی بی ال به اون عظمتی !! باز عشق و حاله پریمیر رو نمیده و کوبش خشک و خشنی که تو دله ادم بزنه رو نمیبینم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! تورو خدا کمکم کنید :( حتی حاظرم هر جا تشریف دارید حتی تهران 1 روز قرار بذارم بیارم حضورتون کلا زحمت نصبش رو خودتون بکشید خیلی ببخشید که زیاد حرفیدم خواستم کاملا در جریان باشید[/QUOTE]
    سلام
    من خودم نصب انجام نمیدم.شرمندم.
    حميد جان يكي از دوستان يه جفت اسپيكر CO609 داره استيج عقب
    يه ساب 1260 داره تو باكس صندوق عقب
    ماشين هم 206 هست
    دنبال يه كامپ يا يه باند گرد ارزان قيمت براي درب جلو ميگرده كه صداش با اينا مچ بشه ، چي پيشنهاد ميكني . . .
    کامپ ارزون باید صبر کنه تا MX165 گلیدن برسه. آخرای مرداد ماه.فعلا جنس خوب تو بازار نیست.یا کواکس الپاین تایپ S ولی خب کامپپوننت خیلی بهتره.
    درود
    قربانتــــ آقا حمید
    آقا حمید اکستریم فک کنم بالای 1 تومن باشه ! درسته ؟
    برا sqx هم فک کنم باید بودجه را بالا ببرم !
    کامپ و ساب از سری sqx شد انشالله !
    1.آمپ مونو چی باشه‍ ؟
    آمپای مونوی خوب بودجه زیادی میخواد !
    2.برا کامپ هم فک کنم rc 90.2 یا m 125.2 خوب باشه ! شما چی پیشنهاد میدین ؟
    ممنون
    سلام زنده باشی.
    نه فکر نمیکنم بالا بره.
    باید صبر کنیم تا بار بیاد ببینیم اصلا چی موجوده. اینجوری پیش پیش نمیشه تصمیم گرفت.عجله نکن فعلا فقط پولات رو جمع کن تا اخر مرداد.ان شاءالله.
    درود
    تازگی بلندگوی کاپای 11 من تو جاهایی از آهنگ که بیس داره با یه حالت خِرخِر خفیف بیس میزنه. مساله چی میتونه باشه؟ آمپ 8400 و گین اون رو 2 هست. بیشتر تو ولوم 30-20 و بسیار کم تا 40 آهنگ گوش میکنم و بیس اصلی هم رو دوش ساب 1260 هست. 4-3 ماه بیشتر از کارکردش نمی گذره.
    .11 رو قبلا هم گفتم برگشتیش بالاس. باید ببری تعمیرگاه.ممکنه از کوئل باشه.

6. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان برای پراید کدوم یکی از پخش های زیر رو پیشنهاد می دید
    1-
    Pioneer DEH-X2750UI

2-
    Pioneer DEH-X3750UI

3-
    Sony CDX-G1151U

4-
    Kenwood KDC-X400

5-
    Kenwood KDC-563BT

6-
    Kenwood KDC-U359B

7-

به جز این مدلا تو رنج قیمت 300 تومان دیگه چی پیشنهاد می دید.
    Last edited by mohsensjh; 30-06-2015 at 19:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    نوع ماشین و آکوستیک اطاق خیلی تو صدا موثره.
    این میزان بودجه برای کل قطعات؟مگه میشه ؟مگه داریم.
    فقط یه جفت کامپ حدود 460 تومن هست.
    اگر یه کواکسیال بیضی فقط باشه و یه امپ دو کانال E69X با 527 کن وود میتونید بگیرید.منتها هزینه پک برق حدود 95 هم بهش اضافه میشه.
    برای داشتن یه کامپوننت خوب و خوش و قیمت چقدر باید هزینه کنم؟
    و چه پیشنهاداتی دارید...؟

ممنون از کمکتون
    Last edited by NELLY; 30-06-2015 at 09:15.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان برای پراید کدوم یکی از پخش های زیر رو پیشنهاد می دید
    1-
    Pioneer DEH-X2750UI

2-
    Pioneer DEH-X3750UI

3-
    Sony CDX-G1151U

4-
    Kenwood KDC-X400

5-
    Kenwood KDC-563BT

6-
    Kenwood KDC-U359B

7-

به جز این مدلا تو رنج قیمت 300 تومان دیگه چی پیشنهاد می دید.
    سلام محسن جان. خیلی خوش آمدین دوست من
    3750 و X400 گزینه های خوبی هستن.
    برای داشتن یه کامپوننت خوب و خوش و قیمت چقدر باید هزینه کنم؟
    و چه پیشنهاداتی دارید...؟

ممنون از کمکتون
    خواهش میکنم.
    در حال حاظر کامپ خوب کمیابه.
    آلپاین تایپ S میتونید بگیرید حدود 350 یا تایپ G
    ولی اگر عجله ندارین صبر کنید گلیدن بارش برسه کامپوننتهای بسیار با کیفیتی میتنونید تهیه کنید.از 360 به بالا.
    من RS165 رو پیشنهاد میکنم البته بهتره آمپلیفایرتون هم از همین برند باشه خوب با هم مچ میشن و صدای بسیار با کیفیتی بهتون تحویل میدن.

10. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و حمید آقا ممنون از پاسختون.
    من فقط می خوام یه پخش و یه باند بگیرم و در آینده هم قصد خرید آمپلی فایر و ... رو ندارم. حالا به نظرتون از بین دو پخش 3750 و X400 که پیشنهاد دادید کدوم یکی بدون آمپ و فقط با یک جفت باند صدای بهتری واسه پراید داره؟ اگه این دو مدل بدون آمپ خوب نیست چه پخشی رو پیشنهاد می دید؟ برای باند چی پیشنهاد می دید؟
    Last edited by mohsensjh; 01-07-2015 at 09:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز وسیستم باز...و به طور ویژه خدمت دوستانی که راهنماییمون میکنند.
    می خواستم راجب یه سیستم ازتون مشورت بگیرم.ماشین تندر 90 هستش و خیلی هم نمیتونم هزینه کنم...نظرات قبلی رو تا یه جاهایی خوندم ولی به جمع بندی نرسیدم.خیلی اهل کوبش و پخش آهنگ برای افراد رهگذر نیستم ولی از بیس نرم و خوبم بدم نمیاد.
    یکی از دوستان اینو بهم پیشنهاد کرد:
    پخش pioneer x2750ui
    اسپیکر e69x helix
    آمپ 527 kenwood یا 3602 pioneer (کدوم بهتره؟؟)
    شاید تا حول و حوش 700 بتونم هزینه کنم...البته اگه پیشنهادهای دیگه ای هم دارید بگید...خیلی خیلی ممنونم

البته یه چیز دیگه...اینجا(رامسر) من از هر کی میپرسم helix کار کردی میگه اصن نشنیدم...میگم اگه قرار باشه این باندو بگیرم واس نصبش چیکار کنم؟آیا کسی ک تا حالا کار نکرده میتونه نصبش کنه و تنظیمش کنه؟؟
    یا ببرم یه جای دیگه؟
    باند فابریکی جلوی تندر رو بردارم یا بزارم همراه اینا باشه؟؟
    ببخشید که طولانی شد..مرسی از دوستان
    Last edited by rezardr; 01-07-2015 at 13:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •