تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1065 از 1298 اولاول ... 6556596510151055106110621063106410651066106710681069107511151165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,641 به 10,650 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کاملاًً موافقم ، همه چیز واضح است ، اینکه وای فای موبایل ایشان سرعتش پایین است قطعاً و یقیناً تقصیر این مخابرات بدجنس است
    من خودم میگم بحث نکنید ولی ظاهرا این دوست عزیزمون نمیزارن!

دلبندم وای فای موبایل قبل از ساعت 2 هیچ مشکلی نداره و از سرعتش لذت میبرم. مشکلات وای فای و غیره مال بعد از 2 هست تا نزدیکای 7

خوب شما تست گذاشتید ماهم قبول داریم. واسه شما خوب در اومده. اما لطفا مشکل ماهارو هم درک کن یا اگر درک نمیکنی حداقل با این جور صحبت کردنت اعصاب مارو خراب نکن لطفا. شما محکم ایستادید و میگید مرغ یه سینه بیشتر نداره! داریم!؟
    موفق باشید

2. 3 کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من نه ادعا دارم که باهوشم نه ادعا دام که مهندسم و نه ادعای کارکشته بودن دارم
    فقط یک اسپیدتست گذاشتم که گویا هیچکس نمی خواهد ببیند!!!!!
    به هر صورت دوره ادعای مشکلات این چنینی هم خیلی زود تمام خواهد
    به امید خدا .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها من الان طرح زرین دارم. برای ثبت نام در طرح مخصوص حرفه ای ها چیکار باید کنم
    ؟
    ممنون
    سلام میتونی با تماس با 2020 کلید 1، و بعد انتخاب طرح اعتباری و ادامه مراحل، ثبت نام کنید یا از طریق وب سایتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سربرگ رزرو - (در ضمن بعد از اینکه طرح حرفه ای ها راه افتاد برات، اگر زرین را نخواستی باید حضوری بری انصراف بدی- در هر صورت اول ثبت نام کن بعد انصراف زرین که اینترنتت قطع نشه)
    Last edited by 8286; 27-06-2015 at 20:54. دليل: اصلاح لینک

داره خودمونی میشه pedramsr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

هر دفعه یه قری با این مخابرات داریم دوستان snr من به شدت پایینه همش باید مودمو خاموش روشن کنم سیم کشیها اکیه از شما هم همینجوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما هم با اینستاگرام مشکل دارید؟
    با ایرانسل باز میشه ولی با مخابرات چیز شکن میخواد تا باز بشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

شما هم با اینستاگرام مشکل دارید؟
    با ایرانسل باز میشه ولی با مخابرات چیز شکن میخواد تا باز بشه!
    بله.
    Couldn't refresh feed
    میده همیشه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

8. این کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شبانه طرح کمپین:

10. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام

دوستان خواهشا خودتون رو کنترل کنید با دعوا کردن و طعنه زدن کار هیچکدوممون راه نمیوفته.

نظر شخصی من اینه که مخابرات در بعضی نقاط تجهیزات خیلی خوبی داره ولی متاسفانه در بسیاری از نقاط تجهیزات فنیش بدرد نخوره. مثلا پسرخالم دور و بر دروازه تهران زندگی میکنن و واقعا خیلی خیلی کم پیش اومده که سرعتش پایین بیاد الانم یه مدت طولانی داره تقریبا با سرعت 8 الی 10 مگابیت یا همون 1 مگابایت دانلود میکنه (چه شبانه چه روزانه!) ولی بنده از یکی از شهرهای اطراف همون طرح 10 مگ مخابرات رو در دو مکان مختلف شهر گرفتم. قدیما که مشترک کم داشتند قابل تحمل بود و سرعت شبانش هم تقریبا 4 مگابیت بود ولی الان با شروع ماه رمضان سرعت کل شهر داغون شده. روزا که خیلی وقتا پینگ داره (البته داغون) ولی وب رو به زحمت باز میکنه و دانلود که اصلا حرفش رو نزن. اوج سرعتش هم شبانشه (تا جایی که البته من تست کردم!) سرعتش بین 30 کیلوبایت تا 70 کیلوبایته که واقعا ناامید کنندس. پول اشتراک 10 مگ بدی و حتی نه تنها به 1 مگ هم نمیرسه بلکه خیلی اوقات قطع هم باشه.

با شرایطی که گفتم به نظر من چیزی جز داغون بودن تجهیزات مخابرات در این منطقه که ظرفیت کشش این پهنای باند رو ندارن به ذهنم نمیرسه.

به هر حال باید مخابرات وقتی میبینه کشش این همه کاربر رو نداره یا باید به افراد بیشتری خدمات نده و یا اینکه تجهیزاتش رو بروز کنه.

موفق باشید

12. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مشکل اصلی به نظر من کمبود پهنای باند هست
    که این مشکل قرار نیست هیچ وقت حل بشه
    چون وزیر ارتباطات برای افزایش پهنای باند اخطار گرفت
    این یعنی دستور هست که کیفیت اینترنت بهتر نشه
    بلکه بدتر هم بشه

با سلام

دوستان خواهشا خودتون رو کنترل کنید با دعوا کردن و طعنه زدن کار هیچکدوممون راه نمیوفته.

نظر شخصی من اینه که مخابرات در بعضی نقاط تجهیزات خیلی خوبی داره ولی متاسفانه در بسیاری از نقاط تجهیزات فنیش بدرد نخوره. مثلا پسرخالم دور و بر دروازه تهران زندگی میکنن و واقعا خیلی خیلی کم پیش اومده که سرعتش پایین بیاد الانم یه مدت طولانی داره تقریبا با سرعت 8 الی 10 مگابیت یا همون 1 مگابایت دانلود میکنه (چه شبانه چه روزانه!) ولی بنده از یکی از شهرهای اطراف همون طرح 10 مگ مخابرات رو در دو مکان مختلف شهر گرفتم. قدیما که مشترک کم داشتند قابل تحمل بود و سرعت شبانش هم تقریبا 4 مگابیت بود ولی الان با شروع ماه رمضان سرعت کل شهر داغون شده. روزا که خیلی وقتا پینگ داره (البته داغون) ولی وب رو به زحمت باز میکنه و دانلود که اصلا حرفش رو نزن. اوج سرعتش هم شبانشه (تا جایی که البته من تست کردم!) سرعتش بین 30 کیلوبایت تا 70 کیلوبایته که واقعا ناامید کنندس. پول اشتراک 10 مگ بدی و حتی نه تنها به 1 مگ هم نمیرسه بلکه خیلی اوقات قطع هم باشه.

با شرایطی که گفتم به نظر من چیزی جز داغون بودن تجهیزات مخابرات در این منطقه که ظرفیت کشش این پهنای باند رو ندارن به ذهنم نمیرسه.

به هر حال باید مخابرات وقتی میبینه کشش این همه کاربر رو نداره یا باید به افراد بیشتری خدمات نده و یا اینکه تجهیزاتش رو بروز کنه.

موفق باشید

14. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از ISP این تست مشخص است که مودم IP از رنج 5.219 گرفته است که قبلاً گفتم مشکل پهنای باند دارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •