تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1812 از 2365 اولاول ... 81213121712176218021808180918101811181218131814181518161822186219122312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,111 به 18,120 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

ی چیز خیلی خنده دار ولی اگه میشه بگید ی باند دوقولو قدی دارم هرکدوم ی ساب ضعیف دارن جنسشون هم کاغذیه ب غیر از این چهارتا باند جلو دارن مثل باند معمولی ان ولی اصلا تکون نمیخورن جلو عقب نمیرن حتی با دست فشار میدی پشتشونم دیدم بسته بود راه خروج هوا نداشتن اینا میدرنج ان ؟
    بالا بانداهم دوتا تیوتر قوی هست میشه ازباندا استفاده کنم اخه خیلی کیفیتی هستن ؟
    اون چهارتا باند فکر کنم ب فابریکی ها پراید بخوره جاشونو عوض کنم کنار جی وی سی ها برا خودشون حال کنن
    Last edited by behrouz4269; 21-06-2015 at 14:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

1.نمیدونم داخل دنا رو چقدر دستکاری کردن ، ولی فکر کنم بصورت فابریک جلو و عقب اسپیکر 16 سانتی نصب بشه .
    2.یعنی میگید الان روی ماشین کامپوننت نصبه ؟ (توییتر جدا و ووفر جدا ؟) ، چون اگر کواکسیال باشه ، خوب توویتر و کلا همه بلندگو سر هم هست .
    3.خروجی ساب ووفر که داره فقط در صورت اتصال به آمپلی فایر هست که کارایی داره . (یعنی پخشتون خروجی Rc داره ؟ چند جفت ؟)
    بله درست میفرمایید، فابریک خودش جلو و عقب 16 سانتی متره.
    سیستم صوتیش مثل 206 هست که شامل 4 بلندگو و 2 عدد توییتر داخل قاب آینه هست.
    من نهایتا تا 400 تومن میخوام برای سیستم صوتیه ماشین هزینه کنم.
    1- با توجه به مبلغ موجود آیا با این هزینه تفاوت قابل ملاحظه ای تو کیفیت صدای خروجی بوجود میاد یا خیر؟
    2- با توجه باینکه نمیخوام تغییری تو سیم کشیه اصلیه خودرو ایجاد کنم، آیا با گذاشتن یک آمپ 4 کاناله و یک دست کامپوننت برای جلو و یک دست اسپیکر برای عقب، نیاز به استفاده از دسته سیم جداگونه برای سیستم صوتی بوجود میاد؟
    این نکته رو هم بگم که بنده از بعنوان مثال 30 درجه ولوم موجود در سیستم صوتی، نهایتا از 18 درجه استفاده میکنم و بیشتر دوست دارم که وضوح، کیفیت و جزئیات پخش موزیک بالاتر باشه تا اینکه حجم صدای زیادی داشته باشم.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1.
    با اجازه ی آقا حمید .
    تو صدا تفاوت فاحشی حس نمیکنید ، بیشترین امکانات و میزان خروجی هست . (3 جفت خروجی داره 7650)
    شما این پولو خرج سوپر تیوتر نکن ! الان کواک خوبی داری ، اگه کمبود بیس داری (که فکر نمیکنم!) ، ساب ووفر اضافه کن ، اگر کمبود حجم صدا داری ، یک جفت کامپوننت خوب برای جلو بگیر ! از فکر سوپر توییتر بیا بیرون . با کامپوننت صدای تمیز و یک دستی میگیری و کیفیتی ، حجم صداتم خوب و زیاد میشه و اتاقو کامل پر میکنه .
    ممنون دوست عزیز
    کوندوگبیا هم که هایجک شد

بله بیشتر دنبال کیفیت صدام
    بیس زیاد مهم نیست
    خب کواک رو میشه جلوی پراید جا کرد ؟
    تا 400 کامپ خوب پیدا میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    کوندوگبیا هم که هایجک شد

بیس زیاد مهم نیست
    با اجازه همه متخصصا
    آره میشه
    و آره با توجه به اینکمه سایز پراید فک کنم 10الی11 بله تو همین حدودا پیدا میکنید چیز خوب

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ی چیز خیلی خنده دار ولی اگه میشه بگید ی باند دوقولو قدی دارم هرکدوم ی ساب ضعیف دارن جنسشون هم کاغذیه ب غیر از این چهارتا باند جلو دارن مثل باند معمولی ان ولی اصلا تکون نمیخورن جلو عقب نمیرن حتی با دست فشار میدی پشتشونم دیدم بسته بود راه خروج هوا نداشتن اینا میدرنج ان ؟
    بالا بانداهم دوتا تیوتر قوی هست میشه ازباندا استفاده کنم اخه خیلی کیفیتی هستن ؟
    اون چهارتا باند فکر کنم ب فابریکی ها پراید بخوره جاشونو عوض کنم کنار جی وی سی ها برا خودشون حال کنن
    یک عکسی ازشون میگیری و اجزای سیستم فعلیتونو بگید ! چون تعریفتون یکم گمراه کنندست .

بله درست میفرمایید، فابریک خودش جلو و عقب 16 سانتی متره.
    سیستم صوتیش مثل 206 هست که شامل 4 بلندگو و 2 عدد توییتر داخل قاب آینه هست.
    من نهایتا تا 400 تومن میخوام برای سیستم صوتیه ماشین هزینه کنم.
    1- با توجه به مبلغ موجود آیا با این هزینه تفاوت قابل ملاحظه ای تو کیفیت صدای خروجی بوجود میاد یا خیر؟
    2- با توجه باینکه نمیخوام تغییری تو سیم کشیه اصلیه خودرو ایجاد کنم، آیا با گذاشتن یک آمپ 4 کاناله و یک دست کامپوننت برای جلو و یک دست اسپیکر برای عقب، نیاز به استفاده از دسته سیم جداگونه برای سیستم صوتی بوجود میاد؟
    این نکته رو هم بگم که بنده از بعنوان مثال 30 درجه ولوم موجود در سیستم صوتی، نهایتا از 18 درجه استفاده میکنم و بیشتر دوست دارم که وضوح، کیفیت و جزئیات پخش موزیک بالاتر باشه تا اینکه حجم صدای زیادی داشته باشم.
    سیستم صوتی داشبورد جدیدای پارس و 405 که خیلی داغونه و قابلیت تعویض با مدل مرغوب بازار رو نداره !
    سیستم صوتی دنا رو نمیدونم ، اما اگر قابل تعویض با مدل خوب باشه ، صبر کنید و حدود 1ت بدید برای یک پخش 2دین خوب .
    مهمترین رکن تو سیستم اول پخش هست ، بعد بقیه اجزا . حالا مهم نیست که ولوم دادن براتون مهم هست یا نیست ، اون صدای اصلی رو پخش تولید میکنه ، آمپ تقویت میکنه و باندا پخش میکنن !
    ضمنا الان که عکسا رو دیدم بنظرم اصلا اونجا توییتری وجود نداره ، چون خیلی تخت طراحی شده ، و برای جا دادن توییتر کمی باید بر آمدگی بیشتری میداشت . حالا اون قاب رو اگر بتونید باز کنید (اگر تجربه ندارید به شخص با تجربه بدید) و نگاه کنید ببینید اصلا چیزی هست !
    بنظرم با این هزینه میتونید 2 جفت کواک خوب هم بخرید برای جلو و عقب ، اگر راقب به تعویض پخش نیستید .
    دو جفت e6x هلیکس پیشنهاد میشه .

ممنون دوست عزیز
    کوندوگبیا هم که هایجک شد

بیس زیاد مهم نیست
    اینتره دیگه ! البته 40م براش دادن که اینقدر نمیرزه . بنظرم نخریدیمش زیاد بد نشد .
    بله پیدا میشه ، اما جای فابریک پراید 10 سانته ، بنظرم ارزش هزینه برای کامپ نداره اگر اسرار به جای فابریک دارید .
    اگر پرایدتون قدیمیه ، (مدل رو دری هاش ازین جدید ها نیست) ، میتونید روی در کیک پنل اضافه کنید ، و کامپ 16 سانتی استفاده کنید .
    در غیر اینصورت من میگم 160ت بدید و e4x هلیکس رو بگیرید . کمک میکنه صدای جلو داشته باشید ، صدا توی اتاق فراگیر بشه و کیفیت خوبیم داره .
    اما خوب این بیشتر به عنوان میدرنج عمل میکنه ، یعنی انتظار بیس ازش نداشته باش ، اما صدای اتاق رو پر میکنه که تو لذت موسیقی به شدت تاثیر گذاره ، یعنی مهمترین استیج ، استیج جلو هست .
    Last edited by r0ss0neri; 21-06-2015 at 23:55.

6. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان

من ميخوام يه پخش فلش خور و CD خور با کيفيت شفاف در حدود قيمت 230 تومان واسه ماشينم (206) بخرم...(اگه ممکنه يه چندتا پخش ديگه توي همين رنج قيمت علاوه بر CD و فلش خور بودن , بلوتوث هم داشته باشه معرفي کنيد)

چندتا سوال داشتم...چون هيچ تخصصي توي اين موارد ندارم لطفا کامل راهنمايي کنيد...ممنون ميشم

1- کدوم مارک بهتره؟ JVC يا Pioneer یا Alpine ؟ (یه جا خوندم با کیفیت ترین صدا رو Alpine داره راسته؟)

2- پورت AUX براي وصل شدن موبايل به پخش هست؟

3- در بيشتر مشخصات پخش ها نوشته شده از فرمت MP3 و WMA و غيره...پشتيباني ميشه !!! ميخواستم بدونم از فرمت MPEG-4 Audio يا به مخفف M4A پشتيباني نميکنه؟
    (چون من بيشتر آهنگ هاي خارجي گوش ميدم...و بيشتر آهنگ هام با فرمت M4A هست...چون اين فرمت ITunes هست و از MP3 با کيفيت تره)

4- توي بعضي از مشخصات پخش ها نوشته شده سازگار با سيستم عامل اندرويد و IOS ---> يعني ميشه با بلوتوث به پخش وصل شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یک عکسی ازشون میگیری و اجزای سیستم فعلیتونو بگید ! چون تعریفتون یکم گمراه کنندست .

سیستم صوتی داشبورد جدیدای پارس و 405 که خیلی داغونه و قابلیت تعویض با مدل مرغوب بازار رو نداره !
    سیستم صوتی دنا رو نمیدونم ، اما اگر قابل تعویض با مدل خوب باشه ، صبر کنید و حدود 1ت بدید برای یک پخش 2دین خوب .
    مهمترین رکن تو سیستم اول پخش هست ، بعد بقیه اجزا . حالا مهم نیست که ولوم دادن براتون مهم هست یا نیست ، اون صدای اصلی رو پخش تولید میکنه ، آمپ تقویت میکنه و باندا پخش میکنن !
    ضمنا الان که عکسا رو دیدم بنظرم اصلا اونجا توییتری وجود نداره ، چون خیلی تخت طراحی شده ، و برای جا دادن توییتر کمی باید بر آمدگی بیشتری میداشت . حالا اون قاب رو اگر بتونید باز کنید (اگر تجربه ندارید به شخص با تجربه بدید) و نگاه کنید ببینید اصلا چیزی هست !
    بنظرم با این هزینه میتونید 2 جفت کواک خوب هم بخرید برای جلو و عقب ، اگر راقب به تعویض پخش نیستید .
    دو جفت e6x هلیکس پیشنهاد میشه .
    اینکه ضبط تاثیر خیلی زیادی تو کیفیت صدای خروجی داره هیچ شکی توش نیست. اما برای ماشینی مثل دنا که جدید اومده و هیچیش هنوز پیدا نمیشه یکم محدود کننده ست. نه برای ضبطش قاب فابریک اومده و نه برای کنترل های روی فرمونش اینترفیس. سیستم صوتی شو نگاه کردم اسپیکرهای کار گذاشته عینا مدلیه که برای 206 کار کردن. و در داخل قاب آینه شم دوتا توییتر کوچیک کار شده.
    این پیشنهاد شما نظر خود منم بود که از برند هلیکس کار کنم. یکی از دوستان از برند BLAM رو به من پیشنهاد داد. میخواستم کیفیت کارهای این برند رو نصبت به برند های شناخته شده تر مثل هلیکس و .... بدونم.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

من ميخوام يه پخش فلش خور و CD خور با کيفيت شفاف در حدود قيمت 230 تومان واسه ماشينم (206) بخرم...(اگه ممکنه يه چندتا پخش ديگه توي همين رنج قيمت علاوه بر CD و فلش خور بودن , بلوتوث هم داشته باشه معرفي کنيد)

چندتا سوال داشتم...چون هيچ تخصصي توي اين موارد ندارم لطفا کامل راهنمايي کنيد...ممنون ميشم

1- کدوم مارک بهتره؟ JVC يا Pioneer یا Alpine ؟ (یه جا خوندم با کیفیت ترین صدا رو Alpine داره راسته؟)

3- در بيشتر مشخصات پخش ها نوشته شده از فرمت MP3 و WMA و غيره...پشتيباني ميشه !!! ميخواستم بدونم از فرمت MPEG-4 Audio يا به مخفف M4A پشتيباني نميکنه؟
    (چون من بيشتر آهنگ هاي خارجي گوش ميدم...و بيشتر آهنگ هام با فرمت M4A هست...چون اين فرمت ITunes هست و از MP3 با کيفيت تره)

4- توي بعضي از مشخصات پخش ها نوشته شده سازگار با سيستم عامل اندرويد و IOS ---> يعني ميشه با بلوتوث به پخش وصل شد؟
    من نمیدونم چی بهت پیشنهاد بدم با این قیمت ولی جواب بعضی سوالاتتونو میدم .

2.پورت aux برای اتصال هر دستگاه صوتی که این خروجی رو داشته باشه استفاده میشه . موبایل ، MP3 پلیر و ...

3.باید فرمت aac رو بتونه دیکود و پخش کنه .

4.به این صورته که گوشی رو با USB به پخش وصل میکنی و با پخش میتونی آهنگای روی گوشی رو کنترل و پخش کنی (آیفون و آیپاد) .

اینکه ضبط تاثیر خیلی زیادی تو کیفیت صدای خروجی داره هیچ شکی توش نیست. اما برای ماشینی مثل دنا که جدید اومده و هیچیش هنوز پیدا نمیشه یکم محدود کننده ست. نه برای ضبطش قاب فابریک اومده و نه برای کنترل های روی فرمونش اینترفیس. سیستم صوتی شو نگاه کردم اسپیکرهای کار گذاشته عینا مدلیه که برای 206 کار کردن. و در داخل قاب آینه شم دوتا توییتر کوچیک کار شده.
    این پیشنهاد شما نظر خود منم بود که از برند هلیکس کار کنم. یکی از دوستان از برند BLAM رو به من پیشنهاد داد. میخواستم کیفیت کارهای این برند رو نصبت به برند های شناخته شده تر مثل هلیکس و .... بدونم.
    با تشکر
    بنظر من از برند هلیکس استفاده کنید .

10. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

تو این رنج قیمت هر پخشی بگیرید تقریبا مث همه.
    ولی اگه بدون آمپ استفاده میکنید به نظر من حتما کنوود بردارید ولی اگه با آمپ بسته میشه پایونیر تو این رنج بهتره آلپاینم فکر نمیکنم تو این رنج قیمت داشته باشه .
    2)بله
    3)خیر
    4)بله فقط با این قیمت بلوتوث دار نمیشه

12. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    یک مشورت در مورد تنظیم گین با شما داشتم ضبط 456 کنوود باند t686 و 5602 پایونیر
    آقا ملاک تنظیم گین چطوره من الان تنظیمات ضبط رو بزارم رو فلت و ولوم 30 و موزیکم بیس نداشته باشه صدا خیلی صافه و میتونم گین رو زیاد کنم ولی بعد تنظیم گین تنظیمات خودم رو میزارم مثلا لودنس و بیس بوست رو زیاد می کنم تو ولوم بالا صدا خراب میشه حالا میخواستم بدونم کلا جنس کواکسیال اینطوریه که هم نمی تونه خوب بیس بزنه و صدای خواننده رو خوب پخش کنه یا نه به این میگن دیستورت صدا و گین باید بیاد پایین وگرنه باند آسیب می بینه؟ من الان گینم یک سوم بازه من بخاطر همین موضوع گین رو زیاد بالا نبردم؟یا اینکه خود ضبط 2.5 ولتی هستش کم میاره و دیستورت ایجاد میکنه؟
    ممنون میشم توضیح کاملی بدید با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •