تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1094 از 1849 اولاول ... 94594994104410841090109110921093109410951096109710981104114411941594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,931 به 10,940 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من یک مشکل عجیب با های‌وب برخوردم!

من سرویس یک ماهه فعال کردم و یک فشفشه یک ماهه 40 گیگ خریدم
    ولی وقتی خواستم 5 دقیقه بعد از خرید سرویس، فشفشه را فعال کنم پیغام داد که نمیشه این فشفشه را فعال کنی چون کمتر از یک ماه زمان تا پایان سرویس داری!

زنگ زدم پشتیبانی گفت حتی اگر یک ثانیه کمتر از 30 روز زمان داشته باشی نمیتوانی فشفشه 30 روزه را فعال کنی!

گفتم با این حساب کسانی که سرویس یک ماهه را خریده‌اند نمیتوانند فشفشفه یک ماهه بخرند چون از زمان خرید سرویس تا وارد کردن کد فشفشه یک ثانیه بیشتر وقت میگیرد!
    گفت خوب فشفشه یک ماهه نخرید و 15 روزه بخرید! یا سرویس‌تان را تغییر بدهید به سه ماهه
    گفتم خوب دو ماه اول میتونم فشفشه یک ماهه بخرم ماهه سوم چون چند دقیقه زمان کم دارم نمیتوانم فشفشه یک ماهه بخرم!
    خلاصه حرفهای بعدی‌اش این بود که "همینه که هست"

راهکاری هم که داشت این بود که بروم یک نیتروی یک روزه بخرم تا بتوانم فشفشه را فعال کنم!

کسی اگر از های‌وب اینجا هست این فشفشه‌های 30 روزه را 29 روزه و چند ساعته‌اش کنید تا مردم علاف نشوند یا بتوانند در فاصله او چند ساعت بعد از خریداری سرویس‌شان فشفشه را فعال کنند!

2. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام
    دوستان من نرم افزار hihelp رو دانلود کردم و نصب و راه اندازی که گفته بود 3 گیگ فشفشه میده ولی خبری نشده راهی نداره که بگیرم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    خدمت همگي دوستاني كه با اميد خبر خوب و پيوستن به هاي وب به اين پيج اومدن عرض كنم كه اصلاً پاتون رو اينوري نذارين كه از همه بدتر الان همينه.
    پينگ هاي وب كه معروف بود از قديم به افتضاح بودنش. الان شبانه هم كاملاً صفر شده، يعني شب به يك گيگ نميرسه دانلودتون.
    قطعي وصلي و پشتيباني كه شماره تلفنشون خرابه هم اضافه شده.
    من كه خودم در به در دنبال جايگزين هستم، تهران-گيشا محلمون هست.
    موفق باشيد

5. این کاربر از Danie1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

اوضاع بدی داره های وب
    پینگش همش شده تایم اوت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما یه شرکت نام ببر که به شما سرعت قانونی بده . این قانون قطعا مصوب برای سرویس های نامحدود هست نه سرویس هایی که قیمت هر گیگش ۴ هزار تومن ناقابل هست . وقتی همه شرکت ها دارن تو روز اجازه استفاده حداکثر از پهنای باند میدن که سود بیشتری کسب کنن من اسم این رو لطف نمیذارم . شما هم اگه بذاری کم لطفی کردی .
    شما مثال از فشفشه زدید . بگم که خب معلومه این شرکت به دنبال جایگزینی فشفشه بجای شبانه هست . اصن اگه نباشه باید تعجب کرد . چون براش سود هنگفتی داری . میگید فشفشه بصرفه تر از شبانس . خب دوست محترم کسی که سرویس شبانه دار برمیداره بنظرت بفکر استفاده از فشفشست ؟!
    خوب مشکل همین حاست دیگه باید مردم از فکر شبانه بیان بیرون من نمیفهمم وقتی طرف تو روز میتونی آنی فایل مورد نظر خودش را دانلود کنه چرا باید شبانه دانلود کنه؟چون اسمش رایگانه که الان نیست؟چرا هر چیزی رایگانه مردم صف میکشن؟طبعا سرویس دهنده هم میبینه مردم صف میکشن واسه رایگان با هزار دوز و کلک سعی میکنه بهترین بهره برداریشو بکنه. عاشق چشم و ابرو مشترک که نیست بهش رایگان بده مثلا پارس دید شبانه سود هنگفتی داره اومد محدودیت گذاشت گفت حالا که همه راغبند منم پولش رو بگیرم بزنم به جیب. ا
    یا آسیاتک اول از 1 تا 9 صبح رایگان بود بعد شد 2 تا 8 اول برای همه سرویس ها بعد برای سرویس های با خجم بالا رایگان شد.یا صبا و فن آوا و ..... شرکت ایرانسل هم همین کارو کرد
    چون مصرف کننده نسبت به چیزی علاقه نشان دادند و شرکت سود خود را در آن دید که شرایط بگدارد.نمونه بارزش هم افزایش قیمت بسته های ایرانسل بود چون مردم مقاومت کردند شکست خورد. تقصیر خود ماست که شرکت ها هر کاری دوست دارند می کنند
    اما های وب از ابتدا با فشفشه آمد و شعارش فراموشی شبانه رایگان بود.
    و سرویس شبانه رایگان برای جذب مشترکینی بود که به خاطر شبانه اینترنت می خرند که درصدشان بسیار ناچیز است
    Last edited by mehdidotcom; 20-06-2015 at 23:19.

8. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hmd

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ديشب دانلودم 300 مگ بود!!!
    تورنت و آي دي ام با هم از سرور داخلي!
    پينگش از گوگل تايم اوت ميده! ديگه ببين وضع رو!
    فكر كنم برم داتك يا آسياتك براي ماه ديگه، هيچيش خوب نيست الان

10. این کاربر از Danie1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چرا پینگ اینطوری شده!! 2-3 روزه رفته روی 300-400! باز معلوم نیست کدوم مسیر رفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یک مشکل عجیب با های‌وب برخوردم!

من سرویس یک ماهه فعال کردم و یک فشفشه یک ماهه 40 گیگ خریدم
    ولی وقتی خواستم 5 دقیقه بعد از خرید سرویس، فشفشه را فعال کنم پیغام داد که نمیشه این فشفشه را فعال کنی چون کمتر از یک ماه زمان تا پایان سرویس داری!

زنگ زدم پشتیبانی گفت حتی اگر یک ثانیه کمتر از 30 روز زمان داشته باشی نمیتوانی فشفشه 30 روزه را فعال کنی!

گفتم با این حساب کسانی که سرویس یک ماهه را خریده‌اند نمیتوانند فشفشفه یک ماهه بخرند چون از زمان خرید سرویس تا وارد کردن کد فشفشه یک ثانیه بیشتر وقت میگیرد!
    گفت خوب فشفشه یک ماهه نخرید و 15 روزه بخرید! یا سرویس‌تان را تغییر بدهید به سه ماهه
    گفتم خوب دو ماه اول میتونم فشفشه یک ماهه بخرم ماهه سوم چون چند دقیقه زمان کم دارم نمیتوانم فشفشه یک ماهه بخرم!
    خلاصه حرفهای بعدی‌اش این بود که "همینه که هست"

راهکاری هم که داشت این بود که بروم یک نیتروی یک روزه بخرم تا بتوانم فشفشه را فعال کنم!

کسی اگر از های‌وب اینجا هست این فشفشه‌های 30 روزه را 29 روزه و چند ساعته‌اش کنید تا مردم علاف نشوند یا بتوانند در فاصله او چند ساعت بعد از خریداری سرویس‌شان فشفشه را فعال کنند!

اینکه مشخصه سیاست کاری های وب همینه از قصد اینجوری گذاشته تایه تشویقی به سمت قراردادهای سه ماه و بالاتر کنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

خوب مشکل همین حاست دیگه باید مردم از فکر شبانه بیان بیرون من نمیفهمم وقتی طرف تو روز میتونی آنی فایل مورد نظر خودش را دانلود کنه چرا باید شبانه دانلود کنه؟چون اسمش رایگانه که الان نیست؟چرا هر چیزی رایگانه مردم صف میکشن؟طبعا سرویس دهنده هم میبینه مردم صف میکشن واسه رایگان با هزار دوز و کلک سعی میکنه بهترین بهره برداریشو بکنه. عاشق چشم و ابرو مشترک که نیست بهش رایگان بده مثلا پارس دید شبانه سود هنگفتی داره اومد محدودیت گذاشت گفت حالا که همه راغبند منم پولش رو بگیرم بزنم به جیب. ا
    یا آسیاتک اول از 1 تا 9 صبح رایگان بود بعد شد 2 تا 8 اول برای همه سرویس ها بعد برای سرویس های با خجم بالا رایگان شد.یا صبا و فن آوا و ..... شرکت ایرانسل هم همین کارو کرد
    چون مصرف کننده نسبت به چیزی علاقه نشان دادند و شرکت سود خود را در آن دید که شرایط بگدارد.نمونه بارزش هم افزایش قیمت بسته های ایرانسل بود چون مردم مقاومت کردند شکست خورد. تقصیر خود ماست که شرکت ها هر کاری دوست دارند می کنند
    اما های وب از ابتدا با فشفشه آمد و شعارش فراموشی شبانه رایگان بود.
    و سرویس شبانه رایگان برای جذب مشترکینی بود که به خاطر شبانه اینترنت می خرند که درصدشان بسیار ناچیز است
    فکر نکنم مشترکین که برای شبانه خریدن تعدادشون کم باشه (نا چیز)

14. این کاربر از nima3p2p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینکه مشخصه سیاست کاری های وب همینه از قصد اینجوری گذاشته تایه تشویقی به سمت قراردادهای سه ماه و بالاتر کنه .
    آخه همون کسی هم سه ماهه گرفته تو دو ماه اول میتونه فشفشه یک ماهه را فعال کنه ولی برای ماه سوم به مشکل برمیخوره و باید نیترو بخره تا بتونه فشفشه‌اش را فعال کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •