دوستان ببخشید دیشب نتم شوخیش گرفته بود خیلی با ما یکی بدو کرد حالمو گرفت نشد پست بزارم...
شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی منم تابستونا مث جغد بیدارم...استارتش از وقتی خورد که 3 سال پیش ماه رمضون تا صبح میشستم قران و چه میدونم کتابای تاریخی و اینا میخوندم...
برنامه من اینه برا ماه رمضون...شمام برنامه هاتون رو بگین برای رفع تشنگی استفاده کنیم...!!!
شبا که تا صبح نمیخوابم...(با حالیش اینجاس دیروز صب ساعت 7 میخواستم بخوابم دیگه،بابام اومد بیدارم کرد منو فرستاد دنبال عوارض شهرداری گرفتن و سند زدن و کلی دنگ و فنگ دیگه،شیرین تا 3ونیم من بیرون بودم)صب ساعتای 5وربع یا 5 ونیم میخوابم طرفای 12 بیدارم...با رفیقام یه مکان داریم میریم میشینیم اونجا هر کی هر چی داره میاره...من خودم لپتاپ و HDMI و دسته کیمپد میبرم...اونام یکی PS4 میاره یکی دیگه هم لپتاپ و یکی دیگه هم هست که فقط خودشو میاره...!!!میشینیم تا دم غروب طرفای 6ونیم بازی میکنیم...میایم خونه میریم بیت الخلا بعد دوباره ساعت 7 میریم والیبال و بعدشم که 9 اینجا(کرمانشاه)اذانه...از 9تا12 هم جز عمرمون حساب نمیشه...12 شب هم بعضی وقتا با دوستان میریم بیرون و بعضی وقتا هم دم خونمون...جاتون خالی پریشب با دوستان پیاده رفتیم طاقبستان.....
پ ن :روش کاربردی برای رفع تشنگی:یه تشت میارید تا نصفه اب میریزین توش پاتونو میزارین توش بعدش سه تا یخ لیوانی یا یه چیزی در همون حد یدونه یدونه میشکنید توش...چون شنیدم بدن از طریق پوست هم میتونه اب مورد نیاز خودشو تامین کنه...اینکارو منو داداشم تا 3-4 سال پیش روز قدسا که با هم بودیم انجام میدادیم اما الان دیگه داداشمون دوره...