تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1810 از 2365 اولاول ... 81013101710176018001806180718081809181018111812181318141820186019102310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,091 به 18,100 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دیروز سیستم مورد درخواست دوست عزیزمون آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو براشون تهیه کردم و منتظرم تی پاکس بیاد براشون ارسال کنم.
    متاسفانه با توجه به اینکه ضمینه بار هلیکس مثل آمپلیفایر MA40FX و کامپوننت E62C خیلی کم و کمیاب شده کلی تو نمایندگیها جستجو کردن تابالاخره یک جفت از هر کدوم براشون گیر آمد.
    در هر صورت مبارکشون باشه و تو شادیها ازش استفاده کنند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 9 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دیروز سیستم مورد درخواست دوست عزیزمون آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو براشون تهیه کردم و منتظرم تی پاکس بیاد براشون ارسال کنم.
    متاسفانه با توجه به اینکه ضمینه بار هلیکس مثل آمپلیفایر MA40FX و کامپوننت E62C خیلی کم و کمیاب شده کلی تو نمایندگیها جستجو کردن تابالاخره یک جفت از هر کدوم براشون گیر آمد.
    در هر صورت مبارکشون باشه و تو شادیها ازش استفاده کنند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سپاس و‌تشکر فراوان از آقا حمید گل...واقعا خیلی زحمت کشیدن...خیلی کمک و راهنمایی کردن، منم خیلی اذیتشون کردم ولی با صبوری تمام اطلاعات رو در اختیارم گذاشتن و راهنماییم کردن،واقعا ممنون...پیشنهاد میکنم اگر کسی می خواد سیستم جمع کنه حتما با نظر آقا حمید گل باشه که واقعا ایشون با دانش هستن...بازم ممنونم حمید جان، خیلی زحمت کشیدی ، دیگه مشتری ثابت خودتم، موفق و شاد و سلامت باشی

4. 4 کاربر از maziar_1939 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون میشم بپرسی خبرشو بدی تا هفته بعد ! مخصوصا 175UI ! اگر نشد باید CD خور بگیرم . چون خیلی ستمه ! هر دفه باید بشینم رادیو ست کنم !!
    دوست عزیز ! حتما پخشتو آپدیت کن !
    من مشکل هنگ رو با x400 هم داشتم ! اگه پخش روشن بود ، استارت میزدم ، پخش هنگ میکرد و همه تنظیماتش ریست میشد ! آپدیت کردم حل شد ! شما هم باید آپدیت کنی .
    مدل پخشتونو جستجو کنید ، تو سایت کنوود برید ، توی قسمت ساپورت ، آپدیت فریم ویر .
    روش آپدیت هم تو همین انجمن ذکر کردم ، یک بنده خدایی توی سایت دیج____یکالا زیر پست محصول x400 کامل روشش رو توضیح داده .
    موفق باشید .

6. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ! حتما پخشتو آپدیت کن !
    من مشکل هنگ رو با x400 هم داشتم ! اگه پخش روشن بود ، استارت میزدم ، پخش هنگ میکرد و همه تنظیماتش ریست میشد ! آپدیت کردم حل شد ! شما هم باید آپدیت کنی .
    مدل پخشتونو جستجو کنید ، تو سایت کنوود برید ، توی قسمت ساپورت ، آپدیت فریم ویر .
    روش آپدیت هم تو همین انجمن ذکر کردم ، یک بنده خدایی توی سایت دیج____یکالا زیر پست محصول x400 کامل روشش رو توضیح داده .
    موفق باشید .
    سلام !
    ممنون ، رفتم ولی آپدیت جدید نیومده برای دستگاه من ! حمید خان یه کاریو گفتن انجام دادم ، فعلا جواب داده ! الان هم پنلو در آوردم چند ساعتدیگه میرم تست میزنم ایشالله که درست شده باشه !

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

سلام !
    ممنون ، رفتم ولی آپدیت جدید نیومده برای دستگاه من ! حمید خان یه کاریو گفتن انجام دادم ، فعلا جواب داده ! الان هم پنلو در آوردم چند ساعتدیگه میرم تست میزنم ایشالله که درست شده باشه !
    یک امکان دیگه هم داره، چون واسه خودم پخش کنوود 7056 اول نصب کردم اینجوری بود، بعد از چند روز فهمیدم سیم برق رو اشتباه بسته بود، آخه نکه نصاب ها معمولا پایونیر میبندن نمیدونن که سیم برق یا بکاپ پخش های کنوود دقیقا برعکس بسته میشه نسبت به پخش های پایونیر...
    البته این نظریه خوده نصاب بود که اینجوری گفت، حالا راست و غلط اش به پای خودش، منم فقط محض این گفتم که اگه مشگل شما هم این باشه 5 دقیقه بیشتر کار نداره و احتیاج به آپدیت کردن نباشه...

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

دوستان اگه ساب رو مستقیم به پخش x400 وصل کرد چه اتفاقی می افته؟ کار میکنه اصلا؟

بعدش این خروجی مستقیمی که این پخش داره به چه دردی میخوره و دقیقا خروجیش کدومه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام اقایون من گیرکردم خفن ممنون میشم ی نفر کامل توضیع بده
    موندم باند با ی امپ بگیرم یا ی سیستم جمع کنم با ساب dwl228 دراگ بیس اولین چیزیه ک میخوام حجم صدا هم برام مهمه اگه میشه باند vibe slick 69.3 v4 وباند jvc 7158 رو مقایسه کنید کامل و هر کدوم با چه امپی ک ارزون ترین انتخاب باشه مچ میشه و کدوم با ساب 228 دراگ کامل مچ میشه ؟

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حميد جان از gladen و audio system خبري نشد ؟

!

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه رو نمد جعبه ساب، نام ساب رو با رنگ سفید چاپ زد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام اقایون من گیرکردم خفن ممنون میشم ی نفر کامل توضیع بده
    موندم باند با ی امپ بگیرم یا ی سیستم جمع کنم با ساب dwl228 دراگ بیس اولین چیزیه ک میخوام حجم صدا هم برام مهمه اگه میشه باند vibe slick 69.3 v4 وباند jvc 7158 رو مقایسه کنید کامل و هر کدوم با چه امپی ک ارزون ترین انتخاب باشه مچ میشه و کدوم با ساب 228 دراگ کامل مچ میشه ؟
    سلام عزیز
    شما اول بودجه رو مشخص کن . دوم اینکه با باند شما نمیتونی اندازه ساب بیس بگیری اگه نظرت رو باند و امپه اون بیس که شما میخوای یا باید 1073 dls پیدا کنی که نو نداره یا jvc 7158 با امپ 2کانال 5602 pioneer .
    کلا سعی کن کم کم بری جلو ولی خوبشو بگیری کامل و مشتی
    من خودم تجربه باند vibe b69 رو داشتم یه ریز تیوتر میسوزوند یه کراس اوور مسخره ای داره که اصن نگوووو ولی بیسش خیلی بالا بود این jvc هم صداشو گوش کردم تو این رنج قیمت واقعا خوبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •