تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: تنظیمات permission و Security در ویندوز 7. کمک فوری.

در آغاز فعالیت yahyab88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

2 تنظیمات permission و Security در ویندوز 7. کمک فوری.

با سلام به همه بچه های انجمن
    یه مشکل خیلی جدی پیدا کردم.
    کمک نیاز دارم.
    برای یک پوشه با تقریبا 100 زیر پوشه و 10000 فایل که فایل و عکس ها و پروژه های شخصی ام بودن تنظیمات Security رو عوض کردم. همیشه این کارو می کردم تا یوزر دیگه اجازه دسترسی نداشته باشه. اینبار شیطونی کردم و گزینه Everyone رو پاک کردم کلا. بعد از پاک کردنش دیگه خودم هم به اون فایلها دسترسی نداشتم. اما وقتی می خواستم Everyone رو اضافه کنم باز نمیشد. برای خود پوشه اضافه می کنه اما برای زیر مجموعه هاش و فایل های زیر مجموعه اش نه.
    واقعا واسم غیر ممکنه بخوام این همه فایل رو یکی یکی تصحیح کنم
    اگه روشی هست بگین و کمکم کنید
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام به همه بچه های انجمنیه مشکل خیلی جدی پیدا کردم. کمک نیاز دارم.برای یک پوشه با تقریبا 100 زیر پوشه و 10000 فایل که فایل و عکس ها و پروژه های شخصی ام بودن تنظیمات Security رو عوض کردم. همیشه این کارو می کردم تا یوزر دیگه اجازه دسترسی نداشته باشه. اینبار شیطونی کردم و گزینه Everyone رو پاک کردم کلا. بعد از پاک کردنش دیگه خودم هم به اون فایلها دسترسی نداشتم. اما وقتی می خواستم Everyone رو اضافه کنم باز نمیشد. برای خود پوشه اضافه می کنه اما برای زیر مجموعه هاش و فایل های زیر مجموعه اش نه. واقعا واسم غیر ممکنه بخوام این همه فایل رو یکی یکی تصحیح کنماگه روشی هست بگین و کمکم کنید ممنون
    سلام اگر ویندوز 7 دارید از این مسیر عمل کنیدمنوی startیا run می نویسین gpedit.mscسپس کلید enterبعد پنجره ای باز میشه که باز هم از سمت چپ این پنجره گزینه ی administrative tools------>windows component--->widows explorer---->remove security tab-------->disableرو انتخاب می کنید .بعد گزینه securityتو properties پوشه یا درایوتون میادامید وارم مشکلتون حل شه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

منم همچین مشکلی دارم
    لطفا اگه مشکلتون حل شده به منم خبر بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •